Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum vallaha Nisa diye bı arkadssim var iki gündür sancı çekiyor diyorum bacım belki yalancı sancıdır ama sen gene de bı doktora git ben anladım normal sancı olduğunu ama onu korkutmak istemedim dedim işte duşunu al yemeğini falan ye bı acileden giriş yaptır sadece nst ye bağlarlar 38 haftanın icindeydi işte dedim dedim gitmedi dün gece de en son 12 de konuştuk hala ara ara sancısı geliyordu ama ne Nisan ne suyu gelmedi diye bende dedim heralde gerçekten yalancı sancı sonra bı gidiyo doktora bı nst ye giriyor sancı çoktan başlamış yetmemiş doktor açılmaya bı bakıyo 5 cm acilms doktor acil doğum haneneye in demiş niye demiş kızım sen Allah'tan yolda doğum yapmamissin niye şimdiye kadar gelmedin demiş güle oynaya doğuma almışlar gece de 3 de doğum yapmış normal olrak şükürler olsun ki Aras oglumuz da anası da iyi fakat dikişi varmis ağrısı varmış onlarda normal Rabbim hepimizi tex zamanda kurtarsın inşallah )
Bende öyle gittim doktora güle oynaya taksiciye abi arabana isedim özür dilerim kartını ver eşim yarn temizlesn dedim. Meğer o suyummus suyum gelmiş ben isedim sandim adam da olsun abla taksiyiz biz kusan sıçan cok demişti
Ne güzel hastanede maf olmamış
Bende ayben öyleydim ama benim açılmam 8 santimdi gittiğimde
1,490,291 soru
24,355,842 cevap
346,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın