0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 10 aylık ve baya kilo verdi hastalanınca. yeni iyileşti. Ama çocuğunun kemikleri kaburgaları omurgası hem dışardan sayılabilir hale geldi. Kolları bacakları ciliz oldu ve inanirmisniz 4 günde böyle oldu.mama içmiyor nasıl toparliycam oğlumu yardım edin ne olur

5 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
bence  en dogurusu doktora  gidib  vitamon falan yazdirman olur
tarafından
Yaaa. Genelde takmıyor sanki doktorlar iyinolsun yeter diyorlar. Boşu boşuna okadr yol gitmek istemiyorum oda çok para gidiyor zaten. Eminmisn canim
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Takviye et canım bol bol vitamin alsın meyve sebze karadut özü de çok etkili bağışıklığını önce bir toparla sonra duzelir
tarafından
Başka ne önerirsin canim. Meyve vermeye çalışıyorum bir tek meyveyi iştahla yiyor zaten
(3,102 puan) tarafından
Balık yağı verebilirsin canım kan değerlerine bı baktır mesela cunki doktor kan değerleri düşük çocuk çabuk hastalanir demişti bana ona göre de vitamin takviyeleri ne başlarsın
0 oy
tarafından

Çok ama çok geçmiş olsun    en güzeli hastaneye götürüp takviye almanız

tarafından
Sağlık ocağı ilgilenirmi  bu durumla
tarafından
Eğer doktorunuz ilgiliyse  memnunsaniz  işinize yaraya bilir cnm   ama ilgisiz ukala biriyse   çocuk doktoru na gitmeni tavsiye ederim
tarafından
Tamm canim
tarafından
Tekrar geçmiş rabbim en kısa sürede şifasını versin inşallah canım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
En iyisi  doktora  götürmen  canım  çok  geçmiş  olsun  kaç  kilodan  düştü  canım 
0 oy
tarafından
Hastaneye gotur belki başka bi şey vardır 4 günde o hele geldiyse yani burda durman yazman hata burdakiler ne yapabilirki yani en iyisi doktora git çocuğun için o kadar yol gitmen gerek malesef ciddi bi şey olursa tabiki ilgilendikcekler
tarafından
Yok dedi ktora gitmiştim hastalandignda tabiki. Boğaz enfeksiyonu salgınına yakalandı. O yüzden ağzına koyduğu herşeyi ağlayarak atıyordu.  Sadece kilo alımını hızlandıracak ne yapabilirim diye sordum
tarafından
Mama alabilirsin bi süre sıvı şeyler yedir bizde aynı şeyi yaşadık hastanede 3 gün kaldık çıktık çok şükür daha olmadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 228 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu