0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim küçük cadım Kuşları kovalıycam oynucam diye arabaya binmedi direndi  bizde sevincini bölmek istemedik hayvanları çok seviyo cadı. Kuş kuş diye kahkalar attı ama soğuk almış bugün burnu akıyo hapşırıyo. Temizliyorum burnunu keyfinde normal ama çabuk iyileşsin istiyorum. Ihlamur iki kaşık anca içirdim sevmedi. ÇOk az portakal suyu içirdim. Kahvaltıdan sonra calpol verdim. Memeyide rahat emmiyo burnu oluyo sürekli. 

Acaba nane limonda yapsam olur mu ki verilir mi 17 aylık oldu...

4 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Kemik veya tavuk suyuna çorba yap canım nane limon verme bence içmez zaten 
tarafından
Kırmızı mercimek çorbası yaptım içine limon sıksam fayda etmez mi bu çorbayı seviyo diye bugün onu yaptım.
(2,564 puan) tarafından
Eder canım yaptıysan ver benim oğlumda yeni atlatti bol bol meyve ver meyve suyu yap yada içine bal koy az birşey
tarafından
Tmam canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Verilir tabi. Bir de biberon kullanıyorsa veya mama falan içiyorsa ona karıştır ver anlamıyorlar öyle 
tarafından
Mama içmiyo biberon dan sadece su içiyo ama ekşiyi seviyo belki nane limonu içerse diye düşündüm ıhlamur iki kaşık anca içti agzını kitliyo
(13,307 puan) tarafından
Limon sık bolca içer o zaman ıhlamur da koy karışır gider kuzum.. Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
tarafından
Çok sagol teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kuzum.burnu için denemedigim şey kalmadı serum fizyolojik damlalar burun açıcılar buhar makinası ama olmadı rahat uyuyamadi başına bir tane soğanı kes bir tulbente sar koy uyurken baş ucuna dua edersin inan hem oğlumun hem eşimle benim genizlerimize kaçar açtı 
tarafından
Normalde burnu öyle çok dolmaz nezle oldu doluyo. Serum fizyolojik sıkınca baya içi boşaldı. Ama sık sık yapıyorum. Soğanı ikiye bölüp mü koycam başucuna
tarafından
Kuzum soğanı dörde bol köy baş ucuna o kadar rahat nefes alıyorlar ki cold mix de denedim burda onerdiler ama işe yaramadı
tarafından
Tmam canım çok sagol deniycem
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Kaç aylık bilmiyorum ama  bu antibiyotiği yap 3 günde toparlar ben oğluma yaparım hastalandığında

image

tarafından
17 aylık canım
(5,328 puan) tarafından
Yapabilirsn kuzum
tarafından
Tmam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 304 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy