0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Sade az eşyalı evlere bayılıyorum ya ama öyle olamıyorum kızlar niye bu şeyler görünce içim gidiyo 

5 Cevaplar

0 oy
(14,195 puan) tarafından
Benim Instagram dan takip ettiğim bir kaç hesap var en başından beri sade yaşam i çok severim evimde öyledir fazlalık tek tük şey var sadece 
(552 puan) tarafından
Ne güzel ya bende sadelesmeye geçmek istiyorum ama bilmiyorum ya nasıl yapicam neyden ne kadar olacak
tarafından
Evini merak ettim bak şimdi güldenim :)
(552 puan) tarafından
He valla bende
(14,195 puan) tarafından
Aşkım 40m2 evim 2 koltuk bir hali küçük bir masa mama sandalyesi var sadece mutfağım Amerikan mutfak orda fazlalık olan tek şey misafir tabaklarım çünkü günlük kullanım için 6 tane almıştım onu o yüzden aldım gelen misafire eksik kalmasın diye. Bir yatak odam var beşikte orda fazlalık olan şeyler komidinler ama eşimi ikna edemiyorum satmak için :D ceyizim bunlar benim her zaman az eşyadan yana oldum yoksa asla bu eve sigamazdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benımde sade az eşyalı

Sadece mutfak gönlüme göre değil şimdilik 
(552 puan) tarafından
Ya nasıl yapiyosun mesela neyden ne kadar var
tarafından
Oturma salonumda sadece koltuk tv ünitesi halı var :)

Yatak odasında sadece dolaplar yatak
Bide minder odam var sadece minderler

Çocuk odam da sadece dolap tek kişilik baza var cnm
0 oy
(17,129 puan) tarafından
Bende sade hayati seviyorum. Yıllar önce sevdigim bir ablam yeni eve geçecekti eski eşyalari hep dağitti yeni evine çok az eşya almıştı. Neden diye sordugumda yillarca ben eşyalara hizmet ettim artik eşyalar bana hizmet edecek , gereksiz yere eşya alip onlarin temizligiyle vakit öldürmek istemiyorum demişti. Bende onu örnek alip sadece ihtiyacim olacak eşyalari aldim. Evimde fazlalik hiç yok. 
0 oy
tarafından
Çünkü insan fıtratı buna yatkın bakma etrafımızda yüzyıl kullanmayacagimiz eşyalar olduğuna hepimizin istediği sade bir yaşam :)
0 oy
(12,961 puan) tarafından
Benim de çok eşym yok sadeliği seviyorum 

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 987 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 339 göst.
0 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy