0 oy
1,199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Bebeğimin burnuna çok küçük karınca girdi yikasam da olmaz 20 günlük daha acaba ölür  mü içinde yoksa nereye kadar gider Allah korusun beyne falan gidip beyni yer mi çok korkuyorum

15 Cevaplar

+3 oy
tarafından

:D tövbe estağfurullah sinirim bozuldu sen napıyodun o ara ızlıyor muydun karıncanın gidişatını :D

tarafından
Benim de bebeğimin başına aynı şey gelse bende arabaya atladığım gibi doktora götürürüm sorun bu değil rahatlık değil. Belli ki anne endiselenmis çok komik gibi güle güle espiri yapmaya çalışıyorsun nornal mi yaptığın
tarafından
esprı yapmaya calısmıyorum yaptım zaten ve guldum cunku o kadar vurdumduymaz geldı kı anlatamam karınca gırdı dıyor 20 gunluk bebegı kucagımdan ındırmeye kıyamıyordum karınca nerden bulacak gırcek burnuna bırde gördugun halde nasıl ıcıne gırıyor beynini yer mı sorusu zaten yorumsuz yanı bız doktor muyuz bızden doktorluk beklıyorler beynını yemez desek gıtmeyecek mı doktora

uzun lafın kısası karsımdakı ne kadar normalse o kadar normal olurum
tarafından
Kendi çapımda eğlendim diyosun yani afferin sana tebrik ederim :))
tarafından
tabıkı kendı capımda eglencem mıllet eglensın dıye mı ugrascam bırde :D sagol canım tebrıgın ıcın :) bu arada post sahıbı haşa hapsurtma yolları arıyor doktora falan da gıtmıyor bak bundan bahsedıyorum bu panik falan degıl rahatlık sen demıssın doktora gıt daha nasıl hapsurtcam dıyo :D
tarafından
Ne diyebiliriz ki yazık bebeğe kendi çapımda anneye bi çözüm yolu bulmaya çalışıyorum doktor dedim zaten gitmeye niyeti olsaydi çoktan giderdi ama kalkipda dalgaya vuramam ufacık bebek sonuçta bizimde evladımiz var ne olcagi belli değil tedbir bizden taktir Allahdan
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ayy cnm ne bekliyorsun bi acile gitsene 
+1 oy
tarafından
Acile git bence Allah korusun cok ufakmis bebegin hapsirtmaya çalış bakalim elinle burnuna dokun tuyle falan oyna
(12 puan) tarafından
Nasıl haosurtacam ki
tarafından
Canım bence acile götür Allah korusun ne olur ne olmaz için rahat etsin en azindan
+1 oy
(3,546 puan) tarafından
Şu bebekler için burun yıkama aleti varya. Deniz suyu koyup bir delikten sıkıp diğer değilken boşalan. Ondan olsa hemen temizlerdin. Kulak olsa içerde duramaz derim ama burundan emin değilim.. Sen yine de bir acile götür orda yıkarlar serum fizyolejik ile. Geçmiş olsun evini de ilaçla. O karıncaları yok et. Beyne gidip yaşayamaz ama nolur nolmaz.
+1 oy
(731 puan) tarafından
Burun yıkaması yapmaya çalış yada aspiratör varsa onunla cek
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Serum fizyolojik sık aspiratör ile çek burnunu. Ayrıca yıkasam olmaZ daha 20 günlük derken hiç yıkamadın mı bebeği yoksa
0 oy
tarafından
Hemen doktora götürmelisin canım ne olur ne olmaz bebeğe bir şey olur
0 oy
(8,706 puan) tarafından
Nasl girdi kız Allah Allah 
(12 puan) tarafından
Kız evim zaten hep karınca dolu surekli alıyorum ama yine de geliyolar
(8,706 puan) tarafından
Ay bence acile götür cnm bende küçükken burnuma çekirdek sokmuşum annemler cımbızla almışlar :) ama bu bildiğin küçük karınca sen alamazsn doktora götür
0 oy
tarafından
Acile git cnm geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Şu rahatliktan bir kurekte bana atsinlar ne duruyorsun acille gitsene canim esine soyle evde olacak is degil bu hastaneye gotur 20 gunluk minicik bir bebek bu bisi yaoma sakin bak zarar verirsin yazik  hemen doktora goster
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Beklemen hata hemen acile git tabi ki
0 oy
(15,222 puan) tarafından
Rahat mısınız siz ya acile gidin korkan buraya yazmaz toplanır acile gider 
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım burda zaman harcama direk acile götür doktorlar bilir ne yapılması gerektiğini burda kimse bilemez
0 oy
tarafından
Bebeklerin sumuklerini temizlemek icin aparat vardi varsa onunla cek bi belki cikar
0 oy
tarafından
Serum sık burnuna çıkar diğer taraftan endişe etme 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
+6 oy
26 cevap 809 göst.
23 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (5,626 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 586 göst.

Kategoriler

1,475,876 soru

24,160,945 cevap

335,363 kullanıcı

...