+3 oy
485 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (511 puan) tarafından

Ay kızlar benim kızım yerden boncuk bulmuş burnuna koymuştu çok korktum oda panik oldu ayy elim ayağım titriyor masaj yaparak çıkardım.allahtan çabuk çıktı oda koktu agladi.

16 Cevaplar

0 oy
(690 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ablamın kızının başına geldi daha yeni doktor güneşe baktırın hapşırsın deşecek dedi sende dene istersen

-Reklam-
+3 oy
(1,681 puan) tarafından

hep gözün üstünde olsun. şimdi çıkartmışsın ama başka zaman çıkartamayabilirsin o zaman acile gidersin. geçmiş olsun 

(511 puan) tarafından

Çok sagol canim .aslında ders çalışıyorum ondan yanliz kalıyor arada 

+2 oy
(755 puan) tarafından

Ya bir kere yaptıysa daha iflah olmaz 

(511 puan) tarafından

İnşallah yapmaz canim

(7,437 puan) tarafından

benimki bi ara sakiz sokuyordu sakizi cimbizla aliodum yapisip hepsi vikiodu. bi kere de boncuk makarna soktu pismis makarna . o cok zor cimbizla alirken dagilio parcalaniyo makarna ay bende baya elim ayagim bosalmisti makarnada😂😂

(1,361 puan) tarafından

İyi akşamlar canım oğlum bundan 4 ay önce başladı sokmaya 2 kere hastanelik olduk etrafta ne  kadar boncuklu eşya varsa attım geçen arabasından bi parça koparıp koymuş zor çıkardım hala da aynı 

+2 oy
(39 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun

(511 puan) tarafından

Sağ ol canım 

+2 oy
tarafından

Çok ileri gitmesiyle visey olmaz bizimkiler sokmuş iki gün öyle kaldı anne boncuk diyor baktık bisey yok ileri gitmiş iki günün sonunda bor götürelim dedik ki iyi ki goturmusuz kulak burun boğaz çıkarttı nerden buldu nasil soktu hiç bilmiyorum geçmiş olsun 

(511 puan) tarafından

Sagol canim kendisi dedi anne top dedim nerde dedi burnum o demeseydi bilmiyecektim.

+2 oy
(3,595 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun benimki de küçükken burnuna peçeteyi sıkıştırırdı ödüm kopardı o geldi aklıma 😁

(511 puan) tarafından

Bende oyle oldum yaa

+2 oy
(3,300 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Bende küçükken burnuma mısır koymuşum hastaneye götürüp çıkarmışlar 🤭 bütün küçükler illa yapıyor galiba

(511 puan) tarafından

Ewt korkutuyor bizi 

+2 oy
(9,504 puan) tarafından

Ben küçükken kolyemi kopartıp 1 tane deilm3 4 tane koymusum annem catal iğneyle zor cıkartmış  en panikmşeylerşmden biri

(511 puan) tarafından

Ay yy 

Bende yukari aşağı masaj yaparak çıkardım.

+2 oy
(18,078 puan) tarafından

Benim oğlan da kahve atmıştı bende tel toka ile çıkarmaya çalışıyorum o ağlayarak burnunu çekiyor geri içeri giriyordu. Ben çıkarıyorum o burnunu çekiyor kahve geri içeri giriyordu. Agliyim mi güleyim mi bilemedim 

(511 puan) tarafından

Allah korumuş canım 

+1 oy
(530 puan) tarafından

Ağzından üfledim çıkmıştı

(511 puan) tarafından

Yaa mantıklı 

+1 oy
(161,702 puan) tarafından

cimbizla cikartmalisin kuzeyde tiktac seker sokmustu burnuna cimbizla cikarttiydim ben

(511 puan) tarafından

Cımbız o an hiç aklıma gelmedi .

+1 oy
(1,186 puan) tarafından

Benimkide çekirdek koymuş. Bende bilmiyorum burnunu temizlerken aspiratörle gördüm tabi bı panik heyecan. Zor çıkardım kaç yaşında benim kızda 2-3 ay önce burnuna kulağına bişey sokma davranışı çok vardı 19 aylıkken falan

(511 puan) tarafından

Allah korumuş canım.benim kiz 2bucuk 

0 oy
(629 puan) tarafından

Geçmiş olsun benim oglan patlamış mısır yerken sen burnuna sok bi gösterdi biz eşimle nasıl çıkaracagız diye düşünüyoruz cımbızlamı felan derken telefonun ışıgını yak tel verdedi sıpa gitti burun aspiratör ünü getirdi ama biz şok çekince çıktı bidaha yapmadı 

0 oy
(10,967 puan) tarafından

Kardeşim küçükken boncuk koydu komşumuz Allah rahmet eylesin yaşlıydı karabiber kolları kardeşim hapsurdu çıktı 

0 oy
(3,201 puan) tarafından

Oglum 3 yasindaykrn burnjna 2 bi tarafa 1 bi tarafa misir koymustu kalin tigla cikardim

0 oy
(1,644 puan) tarafından

Burun. Çekme şeyiyle de alabilirsin bence öyle bsey olduğu zaman aklında bulunsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.