0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Dünya genelinde çok yangın haberi duyuyorum Avustralya da da çıkmıştı geçmişteki günlerde 

12 Cevaplar

+1 oy
(14,062 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herşey ALLAH 'ın takdiri kulların umarsamazlığı 
(1,235 puan) tarafından
Aradığım yorum artıiiiiii
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bunlar kiyametin alameti degilde Katara satilacak yerlerin parsellenme calismasi;(
(1,856 puan) tarafından
Bütün dunya genelinde yangınlar var ABD'de de var İtalya'da da
tarafından
Ben Türkiye icin diyorum ordakilerin Allah belasini veriyor biri muslumanlari katlediyo digeri cok su iciyo diye develeri
0 oy
(607 puan) tarafından
İklim değişikliklerinden oluyor bunlar 
(368 puan) tarafından
Burda olanlar iklim değişikliği değil maalesef
tarafından
Yok artik bide sicaktan oluyo de tam olsun bacim goruntuleri gormedin galiba yakip kaciyolar hep serefsizlerr
(607 puan) tarafından
Kocam orda kız afadda gönüllü olarak çalışıyor şuan Manavgat ta :) ben genel olarak söylemiştim :)
(1,856 puan) tarafından
Hava da çok sıcak ama tam yangına müsait
0 oy
tarafından
Her şeyi kıyamete bağlamayın eski insanlar neler gördü 1. 2. dünya savaşı veba salgını vs kıyamet kopsa o zaman kopardı
(1,856 puan) tarafından
Eski zamanla bir mi şimdiki zaman
tarafından
evet eski zamanlar çok daha felaket ve salgın hastalıklarla doluydu
tarafından
Senin kadar doğru yorum yazan görmedim meftun1881
tarafından
Teşekkür ederim sağ ol canım
0 oy
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum canm herkes bi şey diyo ama inanmıyorum kıyamet yaklaştı. .deprem ler neden çıkıyo o zaman kim yaptı salladı bizi
(1,856 puan) tarafından
Aynen toplumlarda da bozulmalar oldu
tarafından
Etrafa bakıyorum aldatan aldatana.  Zinala r  çoğaldı binalar da öyle
(1,856 puan) tarafından
Aynen vallaha zina taciz tecavüz şiddet çok arttı Alalhtan hala Müslümanlık var
tarafından
Aynen öyle canım Allah din iman kuran versin bize
0 oy
tarafından
Çok şey yazmak isterim ama linçleyeceksiniz diye yazmıyorum. Susuyorum
(1,856 puan) tarafından
Yaz ben olumsuz yorumlara da açığım korkma
tarafından
Yabancıyım ve yabancı ülke olarakta birtek türkiyeyi gördüm ve burda yaşıyorum buranın havasını soluyorum ekmegini yiyorum suyunu içiyorum asla nankörlük etmem ve çokta sevdim oglum türk vatandaşı bir türk vatandaşı ile evliyim bir o kadar iyi merhametli saygılı insanlar tanıdım gördüm ve bir o kadarda kötülerini. 25yaşındayım ülkemde ne kadın cinayeti ne çocuga hayvana tecavüz edildigini rahatça cinayetler işlendigini elini kolunu sallayarak sokak ortasında ateş edildigini bıçaklananları yabancı maddeyi ve sayamadıgım birsürü kötülük görmedim ve bunların hepsini ben burda gördüm ögrendim bildim. Bunlar o kadar normal algılanıp normal karşılanır hale geldiki. Ve ben diyorum ki tecavüzler devam ettikçe kadın cinayeti arttıkça katıller ellerini kollarını sallayarak serbest kaldıkça bütün dünya olarak herşeyi hak ediyoruz. 3gündür elim yüregimde haber izledikçe aglıyorum dua ediyorum beddua ediyorum.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bugünkü yaşadığımız herşey beşeri foktor kaynaklı bile isteye yapılan şeyler
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Bundan sonra boyle felaketlerin biri bitecek öteki basliycak yaklastı kiyamet insanlik ibret almıyo zina asirı derece artti escinsiyle evlenme birliktelik tecavuz hirsızlik daha sayilabilecek çok sey Allah sonumuzu hayr etsin 
0 oy
(238 puan) tarafından
Bu yangınlar maalesef beşeri faktörlerden kaynaklı iklimle falan alakası yok yakalanan bir sürü serefsizleri galiba haberlerde sosyal medyalarda görmüyorsunuz 3 gündür yaniyoruz 3 kişi ykalandi burda ve hala orman yakma peşindeler 
(1,856 puan) tarafından
İdam cezası olmalı bence ormanı yakanın.
(238 puan) tarafından
Aynen yakanlandiklari  an yanan ateşin içine atılmalı o yanan canlılar insanlar neler çekiyor görsün gebersin gitsin aşağılıklar
0 oy
tarafından
Biz insanlar kıyametin alametini kendimiz yapıyoruz ve yaklaştırıyoruz, şu bulunduğumuz konuma bak nerede iyi insanlar? Nerede merhamet? Nerede vicdan? Nerede Allaha itaat,. Hepsinin bir sebebi var hiçbirşey sebepsiz degil biz kullar azdıkça daha çok şey göreceğiz.

Sence bu dünya Allaha dönük bir dünya olmuş olsa idi günümüz günlük gülistanlık olmaz mıydı?

Allah kulunu sınıyor dua bekliyor yakarış bekliyor bizim Müslümanlar DOĞA OLAYI DİYOR komik.

Sebep arıyorsunuz birde sebepini iyi düşünün bulursunuz. 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kıyametin alametlerinin çoğu gerçekleşti zaten ama bizim.insan oğlumuz malesef kafa yapısı kalın basmıyor ancak orasını burasını açıp sallasınlar 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bu yangınlar dünyanın düzenini bozmak isteyen kafirler topluluğunun alameti canım. 

İlgili sorular

+7 oy
19 cevap 792 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 306 göst.
11 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde biriyimm66 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,806 soru

24,090,678 cevap

331,729 kullanıcı

...