0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
300 tl ye yakın belki daha da fazla bardak takımı z çerezlik hep kırılacak şey aldım, kimse ellemesin diye kaynanagilin çalışma masasının üstüne koydum evim başka şehirde evime giderken götürim kırılmasın diye, şuan annemdeyim şimdi merak edip o poşetler ney diye bakarlarsa kırılır diye korkuyorum, yada birkaç bişey beğenip alıp kullanırlarsa diye ihtimal çok az veriyorum ama bilmiyom aklım onlarda, alıp kullanmaz kaynanam ama bakarsa çok hassas hep cam onlar

14 Cevaplar

+2 oy
(2,474 puan) tarafından
Soru ne burda ?
tarafından
Meraktan açıp bakarlarsa kırılacak şeyler yada kaynana beğendiği şeyi kullanmak ister öyle bişey olur mu bilemedim
(865 puan) tarafından
Yani kullansa ne olur ki sanki düşman kullanıyor gerçkten  cok kötü  kalplisiniz ya ..yok bakarmışta katılırmışta beğenir kullanır mista  aman ne büyük sorun sanki başka üretilmiyor  yuh diyorum ya
tarafından
Bizde para sıçmıyoruz :)
(865 puan) tarafından
Bu kalple allah size ekmek veriyorsa ina şükredin  iyi gunler
-Reklam-
+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Ne dememiz gerekiyor :D
tarafından
İşte meraklı biraz hepte kırılacak eşyalar
(4,687 puan) tarafından
Peki anladım
+1 oy
(2,859 puan) tarafından
Nikin gibi komiksin valla ne yani napalim 
tarafından
Tisikkur
+1 oy
tarafından
Anam nefes alsanız yazacaksınız tövbe hahaha, ara bacım ozaman kaynanamı ellemesinler
tarafından
Aradigim yorm :)
tarafından
Diyeceğim ellemeyin diye ayıp olur mu :D hahahahahhaaj
tarafından
Ellemeyin deme, kırılacak eşya var dikkat edin de mesela :D
tarafından
Dokanmayınnn çok fenayım de :)))
Kız allqh seni ne yapmaya bırakmasaydin keske orda :)
tarafından
Kız bide hepsi pahalı başlarına iş gelse bidaha alamam :D
0 oy
tarafından

Ne diyelim kullanmaz mi desek tanımıyoruz ki sen dha iyi tanırsın sonuçta senin kaynana:ermm:

0 oy
(2,225 puan) tarafından
bırakmasaydın orda 
tarafından
Gittiğim yerede taşıyamam ki
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Kaynanana aldığında gosterseydim merak etmezdi daha ve cam sakin kimse eklemedin kırılmasın diye tembihleseydin elletmezdi kimseye
0 oy
(937 puan) tarafından
Yüksek bir yere koyaydin çalışma masasının üzerinde başına iş gelmesi yuksek ihtimal zaten 
tarafından
En yüksek yer çalışma masasının üstüydü
0 oy
tarafından
Bırakmasaydın aklın kalıcak sa yani en basit kullansa da yapacak bi şey yok artık geçmiş olsun
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Gitmeden demedin mi anne bunları güzel bir yere koyalım kırılıcak şeyler var gidene kadar dikkat edelim deseydin yada ara şimdi de anne onları masanın üstüne koydum ama kırılır o kadar para da verdim güzel bir yere koyda kırılmasından de... Ama meraktan yüzde yüz bakmıştır :)))) 
tarafından
Ki çok pahalı hepsi kırılsa alamam bidaha, evleride kalabalık fırsat bulup bakar mı bilemedim, çünkü kırılmayacak şey sanar tutar çeker
(2,586 puan) tarafından
Diyorum ya sana ara sana kuzum
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Aman dünya malı kullanırsa kullansın, daha guzellerini alman için bahanen olur.
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Çalışma masasının üstünde herkesin göreceği yere koyarsan bende merak eder bakarım.   Ki baksın kullansın nolcak ki. Hoş bilerek tutup kıracak hali yok ya.
tarafından
Bende ordan burdan biriktirdiğim parayla aldım kuzum misal bardak takımı 9 lu 100 tl ye aldım, o 2 çerezlik 150, kaşıklık var hepsi 400,500 civarı o kadar parayı bulup alamam
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Baksınlar ne olacak ki kalpler kırılmasın 
0 oy
tarafından
Madem aklın orada kalacak bırakmasaydın alsaydın yanına çok kıymetlilerse

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 479 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (600 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 590 göst.