Dün doğurdum kızımin hiriltisi vardı solunum yolu için doktor bı görsün dedi gotrduler kanında enfeksiyon çikmis yoğun bakıma aldılar beni bugün ayrı odaya aldilar yanımda kimse yok eşim izinli kızıma bakıyor ailem gidip geliyor eşim kıyafetleri getrdi gtti büyük kızımı çok özledim nefesim kesiliyor resmen dün bebeğimi gosterdiler tenin tenine deysin dye.ama.emzdiremedim.sadece süt sagyorum veryorim bir hfta dyorlar nasıl dayanacam evde ki kizimida bı yandan çok özlüyorum evimi özledim sütum.kesilmesin dye fazla uzulmemeye çalsiyorim ama elimde değil
Kiamam sana ya şunu unutma hiç bir acı hiç birşey kalıcı değil buda gecicek dışını sık enerjini yüksek tut ben doğum yaptığında büyük kızımı kayınvalidem bırakmıştım yataktan düşmüştü çok ağlamıştım ablam arıyor agliyordum paso ağlıyordum sonra hastaneden çıkacağım günü iple çektim 2.5 gün yattım ve ona odkalansim çocuğuma kavuscaktim evde zor günler beni bekliyordu oyuzden bol bol yedik sutumde oldu çok şükür su içtim bol meyveduyu ve beynimi sütüm yok die mesgu letmedim ya giderse diye de Yani demem o ki geçiyor bacım bu süreçte gecicek sen sürekli inşirah oku Ayetel Kürsi oku çocuğuna elbet kavuscaksin ama senin güçlü olman lazım ve yaşadığımız hayat boyunca önümüze türlü türlü zorluklar cikicak bunu unutma olrmu
1,507,809 soru
24,611,286 cevap
364,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın