0 oy
821 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Eşimin arkadaşinin ankarada dügünü varmiş bizde sinoptayiz

Hiç tatil falan yapamadik 1 yaşinda oglum var

Sabah gidip akşa. Dönerim dedi 

Yol 4.5 saat falan dedi

Bende geleym salon saatine kadar dolaşalim sonrada salondan direkt sinopa doneriz dedim

Arabamiz yok otobusle gidilcek

Bana hep gelme diyor sıkılrsin kimseyi tanimiyosun diyor ama ben burda daha cok sklyorum evde cikma aktivitem sadece.park

Siz olsankz gidersmisiniz ankaranin çarşisi falan guzelmi burdaki kiyafetleri begenmiyorum oraninkiler nasil

24 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından
Ben olsam gitmem bu sıcakta otobüsle ne uğraşcam çeltiğim yola değmez günü birlik kendi arabam olsa neyse de diğer türlü gitmem yani hani bi gece kalıcak olsanız biraz gezseniz falan anlarım da görünüp gelicekse hiç zahmet etme derim .
-Reklam-
0 oy
(15,541 puan) tarafından
Bebeğin sakın bir bebekler git derim 
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Erkek erkeğe gidiyolarsa orada hep erkekler olacaksa senin gitmen abes bence kocana güvenmiyor imajı veriyor ve gerçekten peşine takılmış.. Bilmiyorum ben gitmezdim. Bir de yanlış anlama ama Ankara gibi bir şehire gidip de çarşı pazar gezeyim diyorsan çok boş bir düşünce yapısı..
0 oy
(53 puan) tarafından
Canım benim şuan çocuk yok eşim bu halimle dese gitmezdim sıcak, covid, çocuk, otobüs değmez. Ankaradan sinop olsa belki bi nebze ama ben ank.yasiyorum pekte gezilecek yer yok açıkçası ama tabiki yine kadar senin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 597 göst.
0 oy
7 cevap 205 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 238 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 727 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu