0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oglum 2.5 yaşında çok pişik olmaya başladı bezi cikarmami istedi bugün nirmalde bezinden rahatsız olmazdi canı acidigi için belkide bende çıkardım tuvalete alıştırmaya calisiriyorum klozete ama şöyleki çiş diyor bazen götürüyorum bekliyorum yok nazende çiş diyor anında yapiyor tuvalete gidemeden ne yapmam lazım vazmi geçsem acaba ya normal mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Once alistirma kiloduyla basla ozaman yildiz bezi istememisken tekrar takma 
tarafından
Onu da takıyorum da kuzu çiş deyip tuvalete giderken kaçıyor tutmayı öğrenir mi sence zamanla
tarafından
Zamanla ogrenir tabi o demeden tuvalete gitmesi gerektigini ogrenmesi icin arada gotur gerekirse bekle basinda sabir lazim bu durumda
tarafından
Aynen ya bir kere denk gelse belki daha iyi olurdu ya eskiden 4 5 kez kaka yapardi bugün hiç yapmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bu firsati kacirma zaten illaki yapa yapa ogreniyorlar, benim kizin cislemedigi yer kalmamisti, bi daha bez takma altina kacirdigi zaman islakligi hissedince artik zamanla daha da dikkat etmeye calisacak oyle oyle ogrenecek hadi bi cesaret
tarafından
Analsim canım şimdide el yıkamak için masustan çiş diyor ya valla çok zormus sasiridm kaldım önceden çok kaka yapan çocuk bugün hiç yapmadı
tarafından
Kakayi genelde daha zor yaparlar tuvalete ilk once cisi ogrensin kakayi muhtemelen son raddeye gelene kadar gidip oturmaz tuvalete:)
tarafından
İnşallah kötü bişey olmazsa kabız olacak bu gidişle keisn
tarafından
Kaka icin cok zorlamayin eger tuvalete yapamazsa istersen bez takayim kakani bezine yap dersin secenekler sun zamanla alisir ona da
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Vazgeçmeyin. Çocuk tuvalet eğitimi için hazır olduğunu belli etmiş. Mevsim yazken alıştırın. 
tarafından
Çok zor Rabbim sabır versin herkese de banada şimdide elini yıkamak için çiş diyor sinir oldum
(3,561 puan) tarafından
Annesi öyle düşünme.
Meraklı işte. Keşfetmek istiyor ne güzel bir şey bu. :)
0 oy
(54,206 puan) tarafından
tuvalet egitiminde azim sart
tarafından
Bilmiyorum sabaha kadar yapar belki bugün 2 saat falan uyudu yapmadı iyice dalınca gizlice takım sabhata o uyanmadan çıkarım farkettirmeden dimi ikbal
(54,206 puan) tarafından
aynen oyle yap ilk gunler cok kaciriyorlar canimm senin isin daha kolay al eline sise gel bunu dolduralim de. bir kez yakalasam gerisi gelir
tarafından
Evet bir kere denk gelse daha kolay olurda işte hiç gelmedi bugünden beri 100 kez tuvalete gitmisimdir ha birde kaka hiç yapmcdi knk sikinti olur mu normalde çok yapardı ya
(54,206 puan) tarafından
olmaz canim armut falan yedir o şimdi anlamaya ogtenmeye çalışıyor kabizda olabilir korkma. hic durmadigim kadar klozet basinda durdum hikayeler uydurdum masallar anlattim oduller verdim hala daha oyle ikna etmeye calisiyorum ☺️
tarafından
Ay bu analarin işi ne zor analarımızin hakkını odeyemeyiz valla bende saçmalıklar yapıyım artık tuvalette dans bilem ettim;)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde M.h.2606mt (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde M.h.2606mt (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 279 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,391 soru

24,182,628 cevap

336,404 kullanıcı

...