0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim dedem iki eşi var ikiside aynı evde birde dedem var çocukları hepsi ayrı eve gitmişler geçenlerde bayramda evine gittik içim yandı bir tvleri bile yok evleri harabe olmuş resmen nerden yardım için başvuru yapacam acaba hani bı yer vardı gelip eve bakıyorlardı ona göre yardım ediyorlardı 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O kadar çoluk çocuk torun sahip çıkamıyor mu Allah aşkına!Ne bu her şeyi devletten bekleniyor.Saja lafım yok cnm torunusun.ama yardım kurumlarından önce çocukları yardım etmeli.Yaşlilik maaşı almıyor mu iki aydan aya?
tarafından
Valla canım şimdi durum tam olarak şöyle iki eşi olduğu için birtane karısının sadece resmi nikahı var haliyle öz nenem ve dedem alıyor ama bu öz Nenemin erkek oğlu yok kizlari var oda mecburluktan bütün maaşını erkek olanlara veriyor evlendirdi büyüttu şimdide borçlarını ödüyor biraz köşede parası  var onuda kıyamıyorum diyor hacca gitmek istiyor ölmeden
tarafından
Ha bak para da varmış,maaşlarda oglana gidiyormuş.Devlet ya da belediye bakmak zorunda değil.hele ki cnm hacca gitmek için yardıma muhtaç olmamak gerek sanırım.Durumun iyi olması gerekmez mi?
tarafından
Evet canım bizde söyledik ama diyor benim erkek çocuğum yok diğer kumasinin var mecbur ona veriyorum diyor vermezsem bana bakmazlar dedim zaten bakmıyorlar ama  şuan zaten elinde fazla bişey yok
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Bulunduğu ilçenin sosyal yardım vakfı yardımcı olabilir
tarafından
Nasıl başvuru yapacam
(607 puan) tarafından
Numarasını internet üzerinden sorgulayın arayın gerekli başvuru olur ztn
tarafından
Tmm çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Yer neresi ona göre bulunduğu in bölgenin yerini ara belediyeyi yada kaymakamlığı durumu anlat yaşlılar de herşeyini veriyo devlet eve yemek de veriyolar onlar yemek yapmak zorunda kalmıyo yaaa içim gitti yeminle sen böyle anlatınca bana yaşlı diyince yüreğim sızlıyo 

tarafından
Valla benimde içim gitti dedim TV alayım ama hepsini yapamıyorum işte canım keşke elimden daha çok gelse birde nasıl şükür ediyorlar o hallerine .kaymakamlığa danışayım dediğin gibi sağol canım
tarafından
Rica ederim tatlım
0 oy
(546 puan) tarafından
Hem durumu yok hem iki esi var.hem bir suru cocugu torunu var onlar bakmiyor.hem aldigi parayi cocuguna veriyor.hem kenarda hac parasi tutuyor.yani bence devlet bakmamali.
tarafından
Mecburluktan iki eşi var eski zamanda köylerde kimin erkek çocuğu yoksa insanlar kötülük yapıyordu . çocuklar dururken torunlar ne yapsın
Ben şahsen istiyorum ama hepsine yetişemiyorum ayrıca o hac parasıda çok bişey değil 3bilemedim 4milyar var ey zaten şimdi üç dört milyarla bişey alınmıyor aylık harcama bizler için o para çok üzüldun öyle görünce biseyler yapmak istedim ki zaten devlet durumu iyi olanlara hep ediyor kötü olanlara etmiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
29 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,076 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,231 göst.