0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Anneannemi çok severim ve çok yaşlı artık ağızlarını açıp yemek yiyemiyorlar bende yılda bir geliyorum. Babama dedim beni oraya götür 1 saat görim dedim babam yok onların mahallesi dar virüs vardır diyor yalan söylüyor, anneannemi sevmez 3 kere geldim 1 yılda hepsinde gitmek istedim babam götürmedi. Şimdi hiçbirşey umrumda değil gitmek istiyorum dedim kızdı bana. Çünkü ölse beni çok istiyor görmek ve ben vicdan azabından ölürüm. Babama karşı çıksam döver biliyorum evli barklı demez. Eşimde ondan geri kalır Yanı yok, ara babamı göndersin diyorum ben ne diyim diyor, lan sen erkeksin benim kocamsın söyle bir zahmet nasıl ağlıyorum nasıl :'(

4 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Yazik ya şu ölümlü dunyada hic vicdan kalmamiş ya merhamet yok:(((
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Sevmiyo galiba annenanneni 
0 oy
tarafından

Yazik yaa üzüldüm valla :(

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Canim baban götürmüyorsa esin götürsün bence 
tarafından
Oda burda değil muhtacım babama, o götürmese ölse bile gidemem çünkü çok zalim biri
(2,100 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
tarafından
Amin canım amin, kendimi çok çıkmazda hissediyorum çok ağlıyorum :(((((( çünkü vicdan azabından ölürüm daha onlara birşey olsa, çünkü beni istiyormuş. Ama zalim babam, Allah zalimlerin yanında olmasın inş
(2,100 puan) tarafından
Cok zor valla benim babannem vefat etti nisanliydim o zamanlar cok isterdi düğünümü gormeyi .goremeden öldü o bile benim icime oturur hep.. Allahim babana merhamet versin insallah canim ilerde oda yaslanacak torunlarini bekleyecek Allah kimseye kapilara baktirmasin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 575 göst.
20 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 154 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 586 göst.