Kızlar kaynanam kötü biri değil kavga da etmeyiz ama bebek bakımında karışması hoşuma gitmiyo soyleyemiyorum da. Mesela kakasını 4-5 günde bı yapıyo huysuz oluyo sabun koyuluyomus, poposuna zeytinyağ suruluyomus deyip duruyo. Kısa kollu giydirsem elleri ayakları buz gibi giydir üzerini ört vs diyo. Birisiyle konuşurken sütüm yetiyo,gece uyuyo yada kilosu iyi falan desem söyleme falan diyo. Kırmadan hoşuma gitmedigini nasıl anlatabilirim
Anlatamazsııın Ben kreşte çalıştım yine anlatamıyorum. Yalnız sütün çoksa gece iyi uyuyorsa bu konuda haklı olabilir, nazar faktörü var çünkü, bebeklere çabuk değebilir Allah korusun. Yine de dikkat et bu konuda bence.
Ha elleri buz gibi giydir konusunda ise rastgele bir doktor videosu açıp izlettirebilirsin. Ben öyle yaptım işe yaramadı, doktor saçmalıyor dedi Belki sende işe yarar.
Benimkide geçen 5.5 aylık bebeğime ona doldurduğum limonatayı içirdi tabi eşim kızdı hemen içerme falan diye benim eşim pimpirikli o söylüyor bana gerek kalmıyor
Benimkide su ver dio kendi parçaladım hala ısrar ediyo doktor ne biliyo biz veriyoduk diıo yun yastıkda yatır diıo yastık zaten kullanmıyorumda yun sağlıklımış valla bacım kendimizide yırtsak konuşuyolar o yuzden he de geç siin zamanınzla bir değil şimdi herşeyin imkanı var de
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın