0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bugün evlilik yıldönümümüzdü kendiliğinden bişey yapmayacağını bildiğimden kaç gündür cuma günü biyere götür diyorum 1 haftadır koydeyiz zaten daha bı 2 hafta daha burdayım. Az açılayım dedim ama kalktı annesigilin işine yardım etti ikindiden sonraya kadar sabırla bekledim akşam üzeri 6 gibi hazırlanıyodum gönülsüz gönülsüz nereye gidecekmiş köyde gidecek biyer mi varmış akşam olmuş zaten. O kadar moralim bozuldu üzüldüm ki anlatamam sonra peşimde dolaniyo hadi gidelim diye. Herşeye böyle hevesimi kacirdiktan sonra tamam diyo yontulmamis kütük sonrada durup durup beni seviyor mu diyo gostermiyomusum çok mutluyum da sevgiden için içime sigmiyo da ben gostermiyom. Evlatlarımızı böyle yetiştirmeyin az incelik bilsinler ya çok üzücü oluyo gerçekten.

4 Cevaplar

0 oy
(1,715 puan) tarafından
Gerçekten odun muş canm ya düşüncesiz insan bazen çekilmiyor ya biz kadınlar her inceliği düşünüyoruz onlar düz mantık
tarafından
Öyle gerçekten sürat yapınca da ben kötü oldum. Küstüm baya barismayacam. Yarın 12 günlüğüne gidecekti. Oğlunun sesini duymak için anneni ara dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün bizimde evlilik yıldönümumuz du gel sarılalım :)) 
tarafından
Seninde mi kutlanmadi
tarafından
Yok :)) sadece evlilik yıldönümumuz kutlu olsun dedi sabah ama sıradan bir gün onun için :)
tarafından
Benimki onuda demedi
0 oy
tarafından
valla benimde oğlum var evlendirsem büyüyünce karısına olan tavrına karışırım böyle odunluk falan yaparsa kızarım falan incelik bilmeli gerçekten dedigin gibi 
tarafından
Bende öyle yetiştirmek isterim oğlumu,eşim iyidir ama duygusallık yok bide bana diyo hep istediğim zaman olsun diye ısrar ediyormuşum bugün olmadıktan sonra senenin geri kalanının ne önemi var. Bende dedim ben senin istediğinde hevesini kiriyo muyum. Bı dahakine bende onun hevesini kursağında bırakacağım nasıl oluyomus görsün
tarafından
odun hepsi odun olmayanı da kılıbık yada ana kuzusu bi orta halleri yok
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bende heves kırdıktan sonra iyi hadi yapalım dese nolur anlamiom madem yapcan niye kaçırın hevesini 
tarafından
Canım herşeyde böyleyiz moralimi bozar sürat yapınca tamam der. Sanki ben şehir dışına falan gidelim diyorum haziran ayından beri evimde 1 hafta kalabildim orda burda bebekle bunaldım zaten. Uzatacagim küslüğü bende onun hevesini kıracağım

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 255 göst.
24 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 398 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 620 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
28 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,158 cevap

331,822 kullanıcı

...