Evet canm dediğim gibi aynısını bende gördüm geçenlerde. Eşime bağırdım çağırdım hatta oda yazık garibim korktu neye uğradığını şaşırdı :)öyle bişey yok tanımıyorum falan dedi, aldı hatta kimsiniz diye msj attı yanımda kadına sonra verdi telefonu elime bekledim bende kadında tık yok engeli bastım sonunda yani bişey olsaydı mesela eşim o kadınla konuşmuş olasaydi hiç msj atmazdi korkardı hani tedirgin olurdu. Sonra da benim arkadaşım var oda kullanıyor mesengerri o bana dedi yanlış anlamışsın sen böyle böyle işte tanımadığın kişiler çıkıyor aktif olarak görünüyor konuşma yok msj yok Facebook da bile ekli değiller ama o yuvarlak yerde çıkıyorlar bende kullanmadığım için bilmiyordum sonra arkadaşım bana ekran çekti attı gerçekten de tanımadığı kişiler görünüyordu sonra içim rahatladı. Eşime güveniyorum ama valla zaman kötü o yüzden de Korkuyorum açıkçası ama dediğim gibi canm eğer çok merak ediyorsan da güzelce yine sorabilirsin eşine bu kızı tanıyor musun diye oda gereken neyse onu der zaten sana