0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından
Kızlar eşimin messengerinde aktif kişiler arasında bir kadın var. Ama ne sohbet edilmiş ne de ekli. Bu neden olur. Yani takip yok ekleme yok sohbet yok ama aktif kişiler arasnda

12 Cevaplar

+2 oy
(2,173 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canm sakın yanlış anlama hemen aynısını bende gördüm eşimin messengerinde daha önce konuşmayla alakası yok mesengerre yeni bir sürüm gelmiş tanımadığın ekli olmadıklarin aktif görünüyor sanki ekliylimis gibi. Bende senin gibi gördüm eşime sordum bu kim diye tanımıyorum dedi gerçekten de öyle benim bir tanıdığım da mesengerr kullanıyor onda da tanımadığı kişiler varmış aktif olarak çıkıyormus hatta resmini de çekip atmıştı bana geçmiş zaman şuan sildiğim için atamıyorum buraya ama sakın yanlış anlayıp eşinle tartışma derim
(1,151 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi. Aslında kadınlarla konşmaya hevesli biri değil. 3 yıldr evliyim bir defa görmedim. Boşuna sıkıntı yaratmayayım o zaman kendime. Zaten facesi bende de açık bişey gelse görürdüm heralde
(2,173 puan) tarafından
Evet canm dediğim gibi  aynısını bende gördüm geçenlerde. Eşime bağırdım çağırdım hatta oda yazık garibim korktu neye uğradığını şaşırdı :)öyle bişey yok tanımıyorum falan dedi,  aldı hatta kimsiniz diye msj attı yanımda kadına sonra verdi telefonu elime bekledim bende kadında tık yok engeli bastım sonunda yani bişey olsaydı mesela eşim o kadınla konuşmuş olasaydi hiç msj atmazdi korkardı hani tedirgin olurdu. Sonra da benim arkadaşım var oda kullanıyor mesengerri o bana dedi yanlış anlamışsın sen böyle böyle işte tanımadığın kişiler çıkıyor aktif olarak görünüyor konuşma yok msj yok Facebook da bile ekli değiller ama o yuvarlak yerde çıkıyorlar bende kullanmadığım için bilmiyordum sonra arkadaşım bana ekran çekti attı gerçekten de tanımadığı kişiler görünüyordu sonra içim rahatladı. Eşime güveniyorum ama valla zaman kötü o yüzden de Korkuyorum açıkçası ama dediğim gibi canm eğer çok merak ediyorsan da güzelce yine sorabilirsin eşine bu kızı tanıyor musun diye oda gereken neyse onu der zaten sana
(1,151 puan) tarafından
Ya zaten biriyle konştuğuna hiç ras gelmedm buraya konştuğunu inanarak yazmadm. Merak ettm olabilir mi diye. Böyleyse neyse ama önlem almak için yine de cingar çıkarabilirim dndmmd
(1,151 puan) tarafından
Çok teşekkğr ederim ayrıca
(2,173 puan) tarafından
Hahjaa hiç tartışma derim eşinle çünkü konuşsa felan fark ederdin rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Daha önce konuşunca orda çıkıyor
(1,151 puan) tarafından
Gerçek mi offf napcam ya
(7,827 puan) tarafından
Hemen kötü düşünme belki bişi sormuştur bn kiralık ev ararken msj attığım insanlar oldu ilan sahipleri fln onlar hep çıkar hala bende
(1,151 puan) tarafından
Ha bende eşimden hep ev falan sordm kiralık ev. Eşim de bir kaç yere sordu ama eşimin mesaj silme gibi bir  huyu yok. 4 yıl önceki yazşmaları bulabilirsin
(7,827 puan) tarafından
O zaman eşini sıkıştır kuzu hiç bir isim konuşmadam oraya gelmez
(1,151 puan) tarafından
Kız ama bende de açık heyecandan bunu unuttum yazmayı. Facesi messengeri bende de açık bişey olsaydı bana da bildirim gelirdi
(7,827 puan) tarafından
Yani bilemeyiz kuzm blki sn görmeden sildi belki snde gördün unuttn belki sn sildin konuşmayı
(1,151 puan) tarafından
Olabilir neyse takmayaym kafaya
0 oy
tarafından
Daha önce konuşmuş mesajları silmiş demek ki kocan
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Senin postdan sonra bende hemen baktım  messengere canım bende sadece ekli kişilerin

Aktif olduğu gözüküyor aslında o uygulamayı hiç kullanmam ben bilgim çok yok yani
(1,151 puan) tarafından
Uyansn da bir cingar çıkarayım yapmamşsa da artık unutsun böyle şeyler olduğıiunu dndm
0 oy
tarafından
Daha once ekleyip silmiştir
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Kontak kurduğun kişiler orda çıkar belki daha önce konuşmuştur. Bende yabancı kimse çıkmıyor daha önceden konuştuklarım vs çıkıyor
0 oy
(53,952 puan) tarafından
baktim bende ekli.kisiler gozukuyo aklima.bile gelmiyo oraya bakmak pek kullanmiyorum
0 oy
(684 puan) tarafından
Yıllarca kullandım ben şuan kullanmıyorum ama önceden eklemese mesajlaşmasa büyük ihtimalle çıkmazdı benim genelde öyle oluyordu çünkü 
0 oy
(937 puan) tarafından
Daha önce eklemeden konuşma geçmişse aktif olduğu zaman görünür konuşma olmadan görünmez 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Daha once konuşunca konusmalari silincebile orada o isim çıkıyor 
0 oy
tarafından
Yeni özelik galiba cnm bendede çıkıyor çünkü 
0 oy
(68 puan) tarafından
Canım ben çok kullandım. Sohbet olduğunda gozukur. Ve sonradan arkadaşlıktan cikarmissa bile yine de aktif olduğunda sende gözükür.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 431 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,119 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 441 göst.