0 oy
889 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar ben doğum yapalı 3 ay oldu ve 2 ay hiç durmadan kalamam geldi 1 ay adet görmedim sonra tekrar gördüm.ama aletimin 2 vey 3. Günü eski eşimle barışıp birlikte oldum (ayrıydik ve hala ayriyim) o gece korunmasız beraberlik yaşadık daha sonra zatn tekrar ayrıldım hamile kalma ihtimalim varmi yada adetliyken beraber olunca hamile kalan varmi zaten kızıma hamile kaldığımda da zevk suyundan hamile kalmistm 

27 Cevaplar

0 oy
(1,235 puan) tarafından
Bu çöpe atilan bebeklerin nasıl.dunyaya geldiğini anlamış olduk vallahi yazık kendinizi turamiyorsaniz madem korunun sizin gibiler yüzünden ne bebekler yaşamadan ölüyor ayrıca adetliyken ilişki yaşanılmaz dinen hem haram.hem günah pessssss
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Hem eski esim deyip hem koynuna aliyorsun zina oluyor onu da geçtim adetliyken ilişkiye giriyorsunn günahh üstüne günahhh Allahtan korkmayip hamile kalicagindan korkuyorsun bende bir bayanım biraz edep biraz hayaa Allah askina şimdi seni burda linçleyenlere sanane demeye hakkın yokk şunuda söyleyim hamile kalmis olabilirsin merak ettiğin buysaa
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bu kadar pisliğin içinde inşallah olmaz eminim ki işk çocuğu da hak etmiyorsun rezilsiniz 
0 oy
tarafından
İgrencsinn ya adetliyken iliskiye girmek. Yemin ederim içim kalktı bukadar şey budalası olmayın biraz din görgü ahlak bilginiz olsun 
0 oy
(868 puan) tarafından
iğrenç pislik. inşaallah hamilesindir dicem ama çocuğa yazik
0 oy
(1,297 puan) tarafından
1 puanla cınsellik soranlara eklenmiş oldun. Dahası senı yargılamıcam günahın kendıne yeter zaten bol bol tövbe et tavsiyem.. Fakat çok merak ediyorum lütfen cevap yaz yoruma şu adetliyken nasıl bi boyutta yaşadın yanı o halde pis pis miden bulanmadı mı yada canın acımadı mı çok hassas oldugumuz bir dönem sonuçta.. Ha şunu da söylim buraya post açıyosan kımseye sanane cevabı veremezsin tam bir saçmalık oluyor çünkü 
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Kalmış olabilirsin 

Hem ayrıyız diyosun ama birlikte olmuşsun ne saçma bişey inanasım gelmedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ahsenduhaaaa (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 928 göst.
30 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,126 soru

24,068,045 cevap

330,478 kullanıcı

...