Benimde oglum eylulde 1.sinif olacak suyunu bile zor alir. En basit bir ihtiyaç her susadiginda evde kavga. Sebilin yanindan geciyo, baba su verirmisin diyor :) Tamam bizde veriyoruz tabiki bakiyoruz, evladimiz ama sorun o degil ki sorun kendi kendine bakacak kadar sorumluluk alabilmesi. 10 kez diş firçala, ellerini guzel yıka, kiyafetler her yere atilir, bende tam tersi bir insanim evi hergun bastan âsâgi müze gibi nizama sokarim asla ne daginik ne pis insan degilim ama cocuk tam tersi. Bende istiyorum ki kendi hayatta kalabilmesi icin, öźbakımıni yapacak, kimseye muhtac olmasin alişmasin hep baskalarindan bir yardim gormeye, el acmasin kimseye kendi isini kendi halletsin istedikce tam tersi oluyor. Anlatiyorum evde herkes iş yapacak herkes kendi isini halledecek, simdi hamileyim diye esim zaten bulasik mak., camasir as topla falan ondan da goruyor ama zaar hic uygulamiyor ufaklik, bazi seyler simdi oturmazsa ilerde sorun yasar diye dusunuyorum ama belkide 1-2 yil sonra oturur bilemedim bizde ayniyiz iste.