Benım çok tuhaf oldu kaderde vardı ama anlatayım. (SABIRLA OKURSANIZ SEVİNİRİM BİRAZ UZUN OLDU)
Eşim ben uni birinci sinifda ıken karşıma cıkmıstı ( asker arkadası bizim oralı bizim oraları merak ediyormus bu cocuk da davet etmıs izinde gelmıs oraları gormeye kitap Cafe vardır benı orada gordu direk evlenmek ıstedıgın soyledı bende hem okul okuyorum hemde babam yok abim sehır dısında mecbur ailemin yuku omuzlarımda kabul etmedim hemde bizde oyle flortluk VS olmaz biz tanınan bir aıleydık laf soz cıkmamalıydı bu şekilde buyudu neyse asıl konuya gelelim ben 2. Sınıfı bıtırdım o yazın halam kısmı felc gecırdı. Kadın olarak annesi ben kızı, kız kardeşleri hep yanındaydık ama hıc birinizde rahat değildi eşinin yanında daha rahattı sonuçta biz kadın degıl ıyız bizim yanımızda daha rahat olmalıydı tabı ben evlılıge karşı oldugum ıcın tuhafıma (hemde aşırı tepkılıydım) gitti bir ıkı olay daha gördüm. Buna benzer sonra dank etti evet bu dunyada elmanın dıger yarısı olmalıydı ama kimle. Hıc aklıma eşim gelmedi bir gun oyle fal falan pek inanmam ama kahve içtik bizim bekar evimiz vardı kızlarla tutmuştuk içitik arkadas dedıkı kapatın da bakayım e hadı bak bakalım dedik oyle gırgırına işte bana baktı senin falı da isminde F harfi geçen biri var dedı ee dedım başka bırsey demedi bana sadece onu dedı. (eşimin isminde F harfi var) Tabı eşim bana ilk görüşte aşık olmus ama ben adamın daha adını bilmiyorum sormadım da dırek ret verdıgım ıcın ben o sene okula 3. Sınıfa başlamadan yıne yazdı bana merhaba diye tanıyamadım dedım tanıttı kendini konusmayalı başladık 1 hafta gectı cıddı mısın dedı evet neden sordun dedı bende dedım bizde oyle sevgili ayagı olmaz eger cıddı isen aıleme diyecem diye ciddiyim dedı senn kabul et seni gormeye gelecem dedı eşimin memleketi ile benım memleketim arasında 12 saat var. Neyse kabul ettim anneme dedım boyle boyle bir cocuk var diye annem mantı acıyordu evimiz bizim ıkı katlı ters dublexdı benı aşagıya kadar kovaladı kocaman kızım annemden dayak yedim neyse aynı gun eşim annemi aradı annem tabı sert sız fsrklısınız biz farklıyız ırkımız bile aynı defol uzagız falan eşimde şeytan tüyü vardır neyse annem ikna oldu eşim geldi o hafta beni gormeye arkadaslar imla tanısmaya 6 ay sonra nişanlandık nişanlıkık suremız uzadı bizim okuldan dolayı ama şimdi çok sukur evlendim diyorum kızımızı beklıyoruz 4 gozle