0 oy
1,647 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet evlilik kararı almanızda ki en büyük etken neydi mesela ben yalnız kalmamak bir çocuğum olsun diye evlendim en azından elden ayaktan düştüğümde yanımda birileri olsun istedim ... Siz neden evlendiniz

74 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aptalligimdan evlendim baba evinde gerçekten çok iyiydim çok mutluydum ama şimdi esim olacak karaktersiz ve ondan daha karaktersiz ailesi hayatımın içine et.tiler
tarafından
Senin imtihanın agirmis kardeş Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin ,Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(4,525 puan) tarafından
Tabiki eşimi çok sevdiğim için onun iyi bir eş olacağını düşündüğüm için evlendim ve iyiki diyorum ❤️
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Eşimle çok mutluyduk evlenmek istedik evlendik hiç başka düşünmemiştim.
0 oy
tarafından

Ne amaçla evlendim bılmıyorum:D bı baktım ki kolumda bilezikler takılar ben ne yapıyorum dedım Nişan gecesi.. 16 yasında evde kalmıs gibi aceleyle evlendim. Esıme asık oldum sanırım. Cok şükür mutlu bı evlılıgım bir kız birde oglum var:)

0 oy
(267 puan) tarafından
Kesinlikle çocuk için evlenmedim. Eşimle bir ömrü paylaşmak için evlendim
0 oy
(136 puan) tarafından
huzur battı strese girmek icin 
0 oy
tarafından
Annemden kurtulmak için.. 
tarafından
Allah anne babanında hayırlısını versin
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşimle kavuşmamızın tek yolu evlilikti keşke daha önce evlenseymişiz 5 yıl bekledik de
tarafından
Bu yorumu söyleyebiliyorsa ne güzel kaybolan yılların acısını çıkarın :-D
0 oy
(762 puan) tarafından
Benım çok tuhaf oldu kaderde vardı ama anlatayım. (SABIRLA OKURSANIZ SEVİNİRİM BİRAZ UZUN OLDU) 

Eşim ben uni birinci sinifda ıken karşıma cıkmıstı ( asker arkadası bizim oralı bizim oraları merak ediyormus bu cocuk da davet etmıs izinde gelmıs oraları gormeye kitap Cafe vardır benı orada gordu direk evlenmek ıstedıgın soyledı bende hem okul okuyorum hemde babam yok abim sehır dısında mecbur ailemin yuku omuzlarımda kabul etmedim hemde bizde oyle flortluk VS olmaz biz tanınan bir aıleydık laf soz cıkmamalıydı bu şekilde buyudu neyse asıl konuya gelelim ben 2. Sınıfı bıtırdım o yazın halam kısmı felc gecırdı. Kadın olarak annesi ben kızı, kız kardeşleri hep yanındaydık ama hıc birinizde rahat değildi eşinin yanında daha rahattı sonuçta biz kadın degıl ıyız bizim yanımızda daha rahat olmalıydı tabı ben evlılıge karşı oldugum ıcın tuhafıma (hemde aşırı tepkılıydım) gitti bir ıkı olay daha gördüm. Buna benzer sonra dank etti evet  bu dunyada elmanın dıger yarısı olmalıydı ama kimle.  Hıc aklıma eşim gelmedi bir gun oyle fal falan pek inanmam ama kahve içtik bizim bekar evimiz vardı kızlarla tutmuştuk içitik arkadas dedıkı kapatın da bakayım e hadı bak bakalım dedik oyle gırgırına işte bana baktı senin falı da isminde F harfi geçen biri var dedı ee dedım başka bırsey demedi bana sadece onu dedı.  (eşimin isminde F harfi var) Tabı eşim bana ilk görüşte aşık olmus ama ben adamın daha adını bilmiyorum sormadım da dırek ret verdıgım ıcın ben o sene okula 3. Sınıfa başlamadan yıne yazdı bana merhaba diye tanıyamadım dedım tanıttı kendini konusmayalı başladık 1 hafta gectı cıddı mısın dedı evet neden sordun dedı bende dedım bizde oyle sevgili ayagı olmaz eger cıddı isen aıleme diyecem diye ciddiyim dedı senn kabul et seni gormeye gelecem dedı   eşimin memleketi ile benım memleketim arasında 12 saat var.  Neyse kabul ettim anneme dedım boyle boyle bir cocuk var diye annem mantı acıyordu  evimiz bizim ıkı katlı ters dublexdı benı aşagıya kadar kovaladı kocaman kızım annemden dayak yedim neyse aynı gun eşim annemi aradı annem tabı sert sız fsrklısınız biz farklıyız ırkımız bile aynı defol uzagız falan eşimde şeytan tüyü vardır neyse annem ikna oldu eşim geldi o hafta beni gormeye arkadaslar imla tanısmaya 6 ay sonra nişanlandık nişanlıkık suremız uzadı bizim okuldan dolayı ama şimdi çok sukur evlendim diyorum kızımızı beklıyoruz 4 gozle
tarafından
Maşallah ben hayat hikayesi dinlemeyi severim bazı anneler kızım evlensin yuva kurşeun ister annen tam tersiymis :-) sonunda siz kazanmissiniz ne mutlu
(762 puan) tarafından
Annem işte ama oda sonra da damadını çok sevdi
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Öyle bi aksiyon atraksiyon olsun hayatımızda diye:D

tarafından
Oldu mu peki :-D
(7,786 puan) tarafından
Oo her gun ayrı heyecan :D
0 oy
tarafından
Tabiki de önce Allah rızası için sonra dinimin yarısını korumak için. Ha birde Peygamber efendimiz Evlenin ve çoğalın kıyamette ümmetimin çokluğuyla övüneyim dediği için evlendim. Evlilik başlı başına bir imtihan oluyor. Aklına gelebilecek herkesle imtihan edebiliyorsun. Allah bizi o imtihanlardan geçen kullardan eylesin inşaAllah. 
tarafından
Amin amin inşallah :-)
0 oy
(80 puan) tarafından
Çocukluk akli mi desem cahillik mi desem 18ine girer girmez evlendim şimdiki aklım olsa bukadar erken evlenmezdim.
tarafından
Belkide erken olgunluktur benim o yaşta hiç kafamda evlilik fikri yoktu bile :-)
(80 puan) tarafından
2 yıllık bi beraberliğimiz vardı 16 yaşında sevgili olduk benden 6 yaş büyük eşim. Yani bi an öyle kalk kaçalım dedi 18ime bir gün vardı kaçarak evlendik 1 yıl içinde düğün yaptık 2 yaşında bi oğlum var bide kızım olacak Allah nasip ederse 37 haftalık oluyorum artık
0 oy
tarafından

Eşimj sevdigim icin evlendm <3

tarafından
Severek evlenenler ne kadar şanslılar hep mutlu olun inşallah :-D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 348 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 665 göst.
+3 oy