0 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bence orta derece :d 

Bekarken falan çok güzeldi, evlendikten sonra da çok güzel oldu (arkadaş vs bahsediyorum) hiç arkadaşım yok mesela dost dediğim biri bile yok. Bu bir müddet sonra sıkıcı bir hâl almaya başladı sanırım artık evde bunaldığım için oluyor, insan 7/24 konuşacak bir dostu olsun istiyor sonra insanların yaptıklarını tekrar hatırlayınca yalnızlığın çok güzel olduğunu hissediyorum tekrar. Sizde durumlar ne?

22 Cevaplar

0 oy
(4,716 puan) tarafından
Huzurumu bozacak insanlarla olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim. 
tarafından
Aynen ben de böyle düşünüyorum
(4,716 puan) tarafından
Ama işte tabii ki insan sıkılabilir. Ben gurbetteyim tanıdıklarım sadece eşimin akrabaları ve onun işyerinden bir kaç kişi ile tanıştım o kadar. Korona da çıktığında çıkamadım sonra hamilelik bebek falan. İster istemez insan sıkılıyor ama kafa dengi insanı da bulmak zor işte.
tarafından
Kimseye güvenim kalmadı benim canım, çok sırtımızdan vurdular dost dediklerimiz. Rabbim ıslah etsin hepsini
(4,716 puan) tarafından
Maalesef oluyor öyle evet. Amin amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
tarafından
Aminnnnnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degil valla cnm 1 haftadan beri bayram üstü die eşimin işleri cok yogun calisiyo kizimla tek evde sıkılıyorm cocugumda babasini özledi
tarafından
Sorma canım yaa, benim eşim de gece 11 de gelecek bunaldım iyice
tarafından
Gene seninki 11  canm bizimki 3ten aşagiya gelmiyo canm ya :(
tarafından
Onların da işi zor canım maalesef
tarafından
Biz evde cocuk bakmaktan onlarda disarda calismaktan yoruluyolar cnm
tarafından
O kadar doğru ki canım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Her zaman güzel değil 
tarafından
Evet olabilir canım
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Yanlizim dostlarim yanliziiiim yaanliiiizzzz
tarafından
Biz varız kız
tarafından
Aynen yalnızım
0 oy
tarafından
Valla nerde çokluk orda bokluk . Ne komşum var ne arkadaşım . Kimseyi evime çağırıp hizmetle uğraşamam . Bı kızım var tüm günüm onunla geçiyor yeter bana . Yalnızlık huzurdur net
tarafından
Aynı ben de öyleyim işte, evde bunaldım çok ondan herhal de
tarafından
Biraz çık hava al canm
tarafından
Balkona gidecem canım, tek gidebildiğim yer :d
tarafından
O da iyi :)
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Az insan çok huzur canım. Evlenmeden oncce samımı arkadslrm vardı ama evlendikten snra herkes değişti. O yüzden tek kafam rahat. Oh mis 
tarafından
Benim de kafam rahat çok şükür canım ama evde öyle bunaldım ki anlatamam, eşim de olmuyor evde sıkılıyorum
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Bende ağlardım kimsem burda yok diye sonra olmadığına dua ettim iyi ki kimse yok diyorum ;)

tarafından
Kız inanki kimseye güvenim yok yediğimiz darbelerden dolayı ama eşim de evde olmayınca bunalıyorum artık
(2,116 puan) tarafından
O yaşanabilecek farklı bir şey bul bence. İnsanın en yakın dostu kendisi dir
tarafından
Biliyorum canım
0 oy
tarafından

Az insan çok huzur diyorum :angel:

tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
tarafından
Ben geç  evlenenlerin biri olarak yalnızlık ve bekarlık güzel sanirdimda evlilik daha guzelmis
tarafından
Orası öyle canım
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Arkadaş arıyorum ama kimse kafa dengi çıkmıyor ya o... Çıkıyor yada küfürbaz arsız o yüzden tek güzel kızım yeterli eşim işteyken ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Sorma şimdikiler daha arsız, ben de öyle düşünüyorum ama oğlan uyuyunca daha bir sıkılıyorum
(2,586 puan) tarafından
Aman boşver kız uyuyunca yap kahveni biz dizi felan izle kitap oku boşver az insan çok huzur
tarafından
Katılıyorum canım, huzurum var çok şükür en iyiside bu
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Yalnizlikkkk kizz cok guzelde ama 1 yakin arkadas olmali insanin derdini soyleyip rahatlayacagi 
tarafından
Evet canım ama kimseye de güven olmuyor
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Az insan çok huzur...

Arkadaştan dostan kazık yiyecegime yanlız kalirim daha iyi ;)

tarafından
Ben de böyle düşünüyorum valla, yediğimiz darbelerden sonra :d
0 oy
tarafından
Çok guzelllll bnce
tarafından
Öyle valla ama bunaldım yaaaa artık, insan sohbet edecek birini arıyor bir yerden sonra sanki
tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Asla da guzel degıl bence :D
tarafından
Bir yerden sonra sıkıyor :d
0 oy
(3,306 puan) tarafından

Bayiliyorum. Herkes bilir yalnızlığa bayilirim. Bu korona doneminde herkes senin icin sorun yok hayat sana guzel diyip durdu ve haklilardi:)

tarafından
En güzeli yaa, kız evde öyle bunaldım ki boğuluyorum artık
(3,306 puan) tarafından
Uyut bebisini cik balkona canim al kahveni derin bir nefes al. Bebisinin büyüdüğünü hayal et zaten devami gelir :) Ya da al bebeni disari cik sana iyi gelen birsey yap. Ya da Kendine guzel bir tatli ismarla guzel olur :) Allah icine ferahliklar versin.
Konuyla alakasiz ama bende ogluma kerim ismini vermek istiyordum. Ama tek konulmaz diye kerem olsun dedim. Onuda esim istemedi. Hala icimde ukte. Adiyla yasasin guzel bahti olsun evlatlarimizin ❤
tarafından
Kalbinden öpüyorum bitanem, teşekkür ederim kahve yapacağım kendime gelirim inşallah. Amin cümlemizin inşallah, yine oğlun olursa koyarsın inşallah canım ❤️
(3,306 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ❤ rica ederim nasispe olur insallah :)
tarafından
İnşallah bitanem ❤️
0 oy
tarafından
Benim de konuşacak kimsem yok birazda ortama zor girerim öğle bende yalnızım bazenbcok bunalir isen vedduha okurum rabbim seni terketmedi 
tarafından
Aynı ben de öyleyim, kalabalık ortamları da hiç sevmem
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Yalnizlik insani a sosyal yapar bence vakit buldukca sosyalles cnm illaki evine cagiracak degilsin ya bi piknik olur bi aksam yuruyusu olur ama cokda yalnizliga alistirmayin drim ben 
tarafından
Eşim çalışıyor canım, fırsat bulamıyoruz ki hiçbir şeye. Bir bulsak kendime geleceğim ama fırsat yok bir türlü
(1,664 puan) tarafından
Esinle olmak zorunda degil ki komsu olur ne bilim akraba gelinleri kizlari olabilir yasitlarindan
tarafından
Yok ki, akraba uzak olsun kuzen demeye bin şahit insanlar ne arar ne sorar bizde iletişim sıfır. Komşu desen zaten yok kısaca eşimsiz olmaz canım
(1,664 puan) tarafından
Hmm dogrudur şartlar o zman
0 oy
(14,212 puan) tarafından
1 tane yakın arkadaşm var bana yetiyor fazlasında gözüm yok
tarafından
Ben hiç yok olmasın da
0 oy
tarafından

Gülşah saracoglu diyo ya heppinizden nefret ediyorum ama siz olmayincada canim sıkılıyo diye 

Heh tamda bu işte benim icin:D

tarafından
Hahahahahahahah aynen o moddayım ben de :D
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Bazen insanın yanlız kalmaya ihtiyacı oluyor bence.  ..   
tarafından
Çalışıyor gece 11 de gelcek
(2,520 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin emi bende dedim.  Yatılı işte falan
tarafından
Yok kız tövbe, markette çalışıyor
(2,520 puan) tarafından
Ne bilem kız çok yanlızım mm dedinn aklıma o geldi.  Benim eşim akşam 7 de geliyor. Yolunu gözlüyorum valla.  Sıkılıyorum.

Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah ❤️
tarafından
Amin canım cümlemizin ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
+2 oy
8 cevap 338 göst.
+2 oy
4 cevap 127 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2 bebek annesii (18 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 345 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,403 soru

24,182,875 cevap

336,419 kullanıcı

...