0 oy
880 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

Ben soğanı böyle alıyorum. Kuru soğanı hem doğraması zor göz yakması ayrı. Ev ekonomisi de şu soğandan çökecek değil diye düşünüyorum. Bu 7.50 tl . Yaklaşık 4 yemek çıkıyor. Yani yemek başina 1 lira 80 kuruş. Bilemedim bana mantikli geliyor. Sizcee 

image

44 Cevaplar

0 oy
(253 puan) tarafından

Güzel tabii ki canım ama nereye kadar rondodan geçirip buzluğa atılabilinir bence benim ki Tupperware markası hemen şipşak bızzt bizztt 

image

-Reklam-
0 oy
tarafından
Aglaya aglaya inatla sogan dograyan ben gruptan ayrildi :D
0 oy
(53,932 puan) tarafından
dogranmis sogan almayanda ne bileyim ☺️
0 oy
tarafından

Evet bana göre tembellik ama kullananlara saygım var :=) 

0 oy
tarafından
O paraya birsürü soğan alırım ben 
0 oy
tarafından
Soğanın da mı bu hali var mış 
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Banada arada usengeclik gelir ama bu kadarda değil kız soğan bu 2 dakikani almaz dogramasi :)
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bende bugün bu markanın ilk defa pizzası ni aldım insallah güzeldir 
0 oy
tarafından
Valla bacım bildiğin tembel işi bu :)
0 oy
tarafından
Ilk defa gördüm hanımlar kadının parası varki alıyor:)) Ben almam ama şahsen;))
0 oy
(15,073 puan) tarafından
Soğanın kılosu 2 3 lira sanırım içine 6 soğan girse 6 yemek yarı yarıya zaradasın :) 
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ben evde yemek yapmıyorum ama iyiymiş 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ben sana destek veriyorum sebebi de şu pazara çıkabilen bir insan değildim şimdi de çıkmıyorum da alınan soğanlar kaliteli pazar değilse çürük çıkıyor vs verilen para ziyan oluyor özellikle onur marketten Marmara bölgesindeysen bilirsin patates soğan berbat o açıdan mantıklı 
0 oy
tarafından
Kız al bi tane Manuel doğrayıcı doğra 1 kg at buzluğa madem böyle kullanmak kolayına geliyor 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Tembel işi kesinlikle yok artık ya... 
0 oy
tarafından
Fiyatinda degilim uygun gerçi hersey pahalandi da bana gereksiz geldi ya ben kendim dogramayi seviyorum
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Soganin kilosu yukselmişti bir ara bende o zaman almiştim. O zaman icin uygundu ama şimdi sogan ucuzken almam ben. 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bir seferde bir sürü soğanı rondodan geçir poşetle köy buzluğa ne gerek var buna 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
7buçuk liranın hesabını yapacaksak ölelim. evet diğer türlü daha çok soğan alınır belki ama amaaaan nerelere gitmiyo o para soğanı mı hesap etcez
0 oy
tarafından

Wayyyy anasını doğranmış soğan mı o :D afadafasssf başka ne var, ağğ canın gözlerin o soğanları kavururkende yanmıyor muuuuuuu yoksa kavrulmuşu varmı 

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,380 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 945 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nehir27Ebrar (223 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 689 göst.

Kategoriler

1,470,281 soru

24,083,974 cevap

331,360 kullanıcı

...