0 oy
633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ortam kalabalık olduğu için aynı odada yatıyoruz onlara koltuk serdim ben yerde yatıyorum sıcak diye balkon kapısını açtık sabaha doğru baya bir soğuk oldu hissettim baya üşüdüm vallahi usememin nedeni neymiş misafir olacak kişi gorumcemin kızı benim üstümdeki pikeyi kendi üstüne atmış ben bir nevi pikesiz uyumusum kendisine de pike verdim vermesem tamam diycem de  iki pikeyide örtmüş kendininkini ayağının altına almış varmı böyle bir şey ya sabaha kadar dondum resmen şimdide karnım çok ağrıyor ya  sesimi etmiyorum ama çok sinirlendim yemin ederim 

12 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ohaaaaaa hayatınızda ne bicim insanlar var 
(131 puan) tarafından
Canım çok usudugumu hissettim küçük deseniz küçük değil her şeyin bilincinde 17 yaşında genç karnımın ağrısından ölüyorum ne zaman aldiginida bilmiyorum tüm gün üstü açık uyumuşum bünye üşüdü de
-Reklam-
+2 oy
(1,950 puan) tarafından

Aman yarabbiii kıyamet kopmali:angry:

Bilerek aldığını düşünmüyorsun herhalde. Uykulu iken insanlar geziyor evi pikeyi almis kiz demek ki fark etmemiş.

Sende uyanmamissin o kadar üşümeye fark etmiş olsaydın alırdın pikeyi onun üstünden.

Yazmak için yaziyorsunuz resmen.

(425 puan) tarafından
Aradigim yorum ne kadar degisik insanlar var ya
(1,950 puan) tarafından
Sagol canim. Daha naif yazayim dedim ama sala..k yerine koyuyorlar resmen insani burada. Bu ne yani simdi ne demeliyiz ki bu olaya.
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Sorsana niye böyle yaptın karnım ağrıyo de, susma misafirse misafir yani öyle şey mi olur 
(131 puan) tarafından
Yatıyor hanfendi cnm bende dondum yemin ederim beni geç 8 aylık bebeğimde yanımdaydı ya Allah'tan onun üstüne kendi battaniyesi örtmüş tüm
tarafından
Kız sen dua et bebeğin battaniyesini almamis:))
0 oy
(15,919 puan) tarafından
Düşüncesiz ya 
(131 puan) tarafından
Walla çok üşüdüm yemin ederim karnım sancilanoylr
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ne kadar bencilce bi davranış ya uyanınca söyle niye böyle yaptın karnım ağrıyor de misafir olması böyle bişey yapma hakkı tanımıyor ona tabiki de sesini çıkar susma gani
(131 puan) tarafından
Üşüdüm dedi cnm birşey desem kiziyolar iş desem ben olmadan önce napiyordun diyo
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Uykulu haliyle yanlışlıkta da almış olabilir yanındaysa bende eşimden alıyorum:D

(131 puan) tarafından
Cnm o kanepede ben yerde yatıyorum kendi ağzıyla dedi üşüdüm diye
(11,499 puan) tarafından
O zaman çok ayıp etmiş
0 oy
tarafından
Belki aldığının farkında değildir canım 
(131 puan) tarafından
Kendi ağzıyla söyledi sabah çok üşüdüm dedi bende niye benim üstümden aldın dedim üşüdüm napayım dedi guldi
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Allahm amaa geliyorum Bn olsam çektim gibi alırdım ☺️bisi dese bitane daha getireyim 2 yetmez sana derdim 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Birdaha geldiklerinde dikkat et kuzum g.tunde donun duruyor mu diye kontrol et onuda alırlar çünkü.
0 oy
tarafından
:D bende uyandığım gibi gider onun üstünden 2sini alırdım camı pencereyi açardım ceyranda bırakırım onu 
(131 puan) tarafından
Bacaklarının arasına almış yıkamadan kullanmam bidaha onu
tarafından
:D ıykk ya ne pislik insanlar var bende de aynısı 40 gündür anamın yanındayım gaçtım ahaha
0 oy
(447 puan) tarafından
Kaç yasında canım 
(131 puan) tarafından
17 yaşında cnm
(447 puan) tarafından
Yuh bende sandım 7 8 flan annesi terbiye vermemiş çok üşüyorsan seni uyandırsaydı bence oyle de kırıcı olmaz da gece çok mu üşüdüm kalın birsey vereyim farkında olmadan benimkini almışsın bende üşüdüm de
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Ya kaç yaşında bu.... Almicam bunları ewine ya valla bak sinirlendim
(131 puan) tarafından
17 yaşında cnm karnım çok ağrıyor usuttim yüzde yüz cnki çok üşüdüm ben hatırlıyorum uykuda oldugim için kalkamadim
(9,233 puan) tarafından
İyi sabrın varmis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 269 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 407 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 539 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,083 soru

24,134,146 cevap

334,209 kullanıcı

...