0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından

Aaaaaa

5 Cevaplar

+5 oy
(2,404 puan) tarafından

Yalan söylenmesi hiç tasvip edilecek birşey değil alışkanlık yapar ama bu da küçük birşey ya. Sizin kızdığiniz sebep acayip saçma. Eşimle ilgili birşey demede de insanlar evli barkli oldugunu biliyorlar zaten.  Okul hocaları hakkında konuşmasin diye uydurmuş. Burda kizmaniz gereken yalan söylemesi ezik sünepe olmasi değil. Lütfen eşinize böyle hakaretler etmeyin. Böyle evlilikleri görünce acayip üzülüyorum arkasından ezik sünepe biriyle evlendigimi düşünmek istemiyorum dediğinizi duysa sizinle sağlıklı Bir evlilik yürütür müydü? O sizin eşiniz. Kumaş aynı kumaş. 7 de neyse 70 te o. Evlenirken sünepe ezik diye bakmadiniz mi.

-Reklam-
+3 oy
(14,469 puan) tarafından

Şahsi işi için geç kalmış olmak rahatsız edicidir. Eşim de idareci oradan biliyorum. Yani eşiniz haklı. Ona yüklediğiniz sıfatlar çok çirkin yalnız 

+2 oy
(22,592 puan) tarafından

Eşini haklı bulmadım ama kendisine saygı duymayan ezik sünepe diyen biri olduğunu düşünürsek evliliğinizdeki tek sorun bu değil. Bu mevzunun eziklikle ne alakası var onu da hiç anlamış değilim 

Dediğim gibi haklı bulmadım ama hoca ...... sa cemaat bir şey yapar diye bir laf var muhtemelen o yüzden öyle demiştir. Yani yarın öbür gün hocam giriş çıkışlara dikkat edin dediğinde siz de karınızı işe bırakmak için geç geliyorsunuz demesinler diye yani iş yerindeki otoritesini korumak için. Bunun seninle olan ilişkisine de doğrudan bir etkisi yok :) 

0 oy
(2,525 puan) tarafından

Belkide orayada uğramıştır ayrica seni ise bıraktım deyip geç kalma mazeretin onu sunmak istememiştir herterin  bir kuralı var boşuna alınganlık yapmissiniz

0 oy
(10,956 puan) tarafından

Kendime dert ararken ben 🤣 her doğru her yerde söylenmez bence... Bir laf varsa İmam osurursa cemaat sicar....okul müdürü bu sebepten geç kalırsa öğretmenlerde yüz bulur belki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 607 göst.
0 oy
8 cevap 384 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,444 soru

23,958,361 cevap

325,518 kullanıcı

...