0 oy
1,028 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çok post açtım burada hamileliğim zor geçti özellikle son 2 3 ayım önce acilmam ve su gelişi olmuştu 34 haftalıkken sonra acilmam durdu 38 haftada kanama oldu aşırı derecede işte halbuki çok hareket vs ettim ki acilmam olsun neyse gittim hemen muayene aldılar ağrın yok acilmam da aynı sabah 9 a kadar bekliyecez gözetim altında dediler tabi hala kanamam ve kasıklarımda aşırı ağrı var sabah 9 da yine yetersiz ağrı ve açılma sabit dendi suni sancı verildi yine olmadı sanci çok akşam 6 gbi başladı ağrılarım bu sefer bebeğin kalp ritmi çok yavaşladı apar topar sezeryana aldilar yarı uyusturdular bı yandan ameliyatı hisetmenin piskolojisi bir yandan bebeğin korkusu maf etti beni binlerce şükürler olsun bebeğim çok iyi ama ben dün çok kötüydum kalbim gece sıkıştırdi hayatım boyunca hep düşük tansiyonla uğraştım tansiyonum tavan yaptı zaten hareket asla edemedim suni sancininda ağrısını çekmeden ameliyata gidince ikisi de birleşti ölecektim bugün bir nebze daha iyim yazan güzel kalpli bebeklerim olmuş iyim dualarınızı eksik etmeyin yazan yazmayan hepinizi çok seviyoreee❤️❤️❤️❤️ cevap veremessem kusuruma bakmayın haberdar edeyim dedim❤️❤️❤️❤️

17 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Deroşum doğdu♥️
tarafından
Gelinin geldiiiiğ :D çirkin bir civciv :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım sana da bebeğine de 
tarafından
Bebeğim şuan çok iyi bacım binlerce şükürler olsun yanımda ama benim çok ağrım var yinede şükür ve çok çok teşekkür ederim ♥️
tarafından
İnşallah geçecek kuzum hepsi geri de kalacak sen güçlü ol yeter ki♥️
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim inşirah ferahlığı verisn 
tarafından
Allah razı olsun güzelim ❤️
0 oy
tarafından
Ya çok çok geçmiş olsun canim rabbim analı babalı büyütsün inşallah annelik çok zor işte canım 
tarafından
Allah razı olsun kuzum hemde çok zormuş boşuna cennet ayaklarinin altına serilmemis annelerin ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana ve bebeğin e ŕabbim sana bağışlasın inşallah. . 
tarafından
Teşekkürler canım amin❤️❤️❤️
0 oy
(17,278 puan) tarafından
Gozun aydin canim dogdu mu sonunda. Inşallah bebiş iyidir. Onun iyi olmasi sana tum cektiğin sancilari unutturur. 
tarafından
İyi bin şükür unutturuyor kuzum yine aynı ağrıları cekecegimi bilsem yine dogururdum :)
0 oy
tarafından
Kuzum gözün aydın

Çok geçmiş olsun ❤️ 
tarafından
Allah razı olsun kuzum benim ❤️
0 oy
(17,604 puan) tarafından
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün insallahh ❤️❤️ Sende benim gibi olmuşsun bende suni sancı çekerken bebeğin kalp atışları zayifladi acil sezaryen ile doğum yaptım 
tarafından
Sonrası çok zordu ama bin şükür teşekkürler canım ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin ❤️❤️
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
tarafından
Rica edrm summeye bacı❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Yaaaa prenses geniş hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 

Geçer kuzum Allah'ın izniyle diner agrilarin 
tarafından
Allah razı olsun güzelim ❤️ inşallah geçer :(
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallah
tarafından
Allah razı olsun kuzum ❤️
0 oy
(416 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün aynı benimde öyle kanamam olmuştu sancım da vardı ama suyum gelmedi doktorum suni verirsem bebeğin kalbi yavaşlar dedi riske atamam dedi ben direk sezaryana alındım ah canım benim suni çekmişin Allah kolaylık versin
tarafından
Allah razı olsun kuzum ❤️ bin şükür bebeğim iyi ya ben çekerim gececktir illaki
0 oy
tarafından
Allah anali babali.buyutsin canm 
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum 
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bitti minigini aldın kucağına:)
tarafından
Aldimmm kuzum bin şükür ama çektiğim ağrılar bitmedi ama yinede bin şükür :)
0 oy
tarafından
Gözün aydin canim allah analı babalı büyütsün. 
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sana da geçmiş olsun Allah şifa versin ❤️❤️❤️
tarafından
Allah razı olsun güzelim ❤️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 805 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 665 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 640 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,713 soru

24,128,712 cevap

333,921 kullanıcı

...