Kızlar çok post açtım burada hamileliğim zor geçti özellikle son 2 3 ayım önce acilmam ve su gelişi olmuştu 34 haftalıkken sonra acilmam durdu 38 haftada kanama oldu aşırı derecede işte halbuki çok hareket vs ettim ki acilmam olsun neyse gittim hemen muayene aldılar ağrın yok acilmam da aynı sabah 9 a kadar bekliyecez gözetim altında dediler tabi hala kanamam ve kasıklarımda aşırı ağrı var sabah 9 da yine yetersiz ağrı ve açılma sabit dendi suni sancı verildi yine olmadı sanci çok akşam 6 gbi başladı ağrılarım bu sefer bebeğin kalp ritmi çok yavaşladı apar topar sezeryana aldilar yarı uyusturdular bı yandan ameliyatı hisetmenin piskolojisi bir yandan bebeğin korkusu maf etti beni binlerce şükürler olsun bebeğim çok iyi ama ben dün çok kötüydum kalbim gece sıkıştırdi hayatım boyunca hep düşük tansiyonla uğraştım tansiyonum tavan yaptı zaten hareket asla edemedim suni sancininda ağrısını çekmeden ameliyata gidince ikisi de birleşti ölecektim bugün bir nebze daha iyim yazan güzel kalpli bebeklerim olmuş iyim dualarınızı eksik etmeyin yazan yazmayan hepinizi çok seviyoreee❤️❤️❤️❤️ cevap veremessem kusuruma bakmayın haberdar edeyim dedim❤️❤️❤️❤️