En büyük ablası bana dediki kardesimize bisey olursa seni öldürürüz anasida bana hep laf söylüyo diğer bacisida beni insan yerine asla koymuyo abileri deseniz varla yoklar ama esimi ararlar napiyosun diyp kapatirlar kızımı sorarlar kizima bebek arabası alacaktim sukadar param var sizde verin dedim git babandan iste dediler esimin babası zaten hanımınin agzina bakar o ne derse odur esime diyimmi sil onları çünkü ben bukadar şeyi haketmiyorum
E sen niye para istiyorsun bacım onlardan gelecek paradan hayır gelmez.
Eşinde kör değildir ailesinin nasıl insanlar olduğunu görüyordur
Sen esin için aileni siler miydin peki?
Açık konuşmak gerekirse.
1 kardeşleri için birşey diyemem ben görüşmelerine karşıyım. Ama bizim durum çok farklı.
2 sen araba alacaksın diye kimse sana para vermek zorunda değil. Senin yaptığın alanen cıkarcilik. Verseler iyi vermediler. Onlardan kötüsü yok oldu cnm
3 Eşin annesini babasını. Silemez. Bunu ondan istemeye hakkın yok iyi veya kötü eşinin anne babası.
Benim eşim bana deseki annen gorusmeyeceksin. Büyük konuşmak istemiyorum ama bugün boşar anamın evine dönerim. Benim hayatım için hayatını feda etmiş bir anne için kocam diyemem
Ve ben onca yaşadığım şeye rağmen. Eşime 1 kez annenle görüşme demedim ne zaman kusseler. Yine adam annendir dedim
KENDİ CIKARLARİNİZ İCİN YAŞAMAYIN. 100 LİRA EKSİKSE YA CEBİNE GORE HAREKET ET YADA 1 AY DAHA BEKLE ARABA YOK DİYE BÜYÜK VE ÖNEMLİ KAYİP DEĞİL
Sil demezdim ama beni ailesine karşı ezdirmemesini ve evliliğimize ailesini katmamasını söylerdim ne olursa olsun bir evlat ailesini silemez iyide olsa kötü de olsa.. ama bu konuda baskın karakterim ben silerim görüşmem
1,492,824 soru
24,392,099 cevap
349,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın