0 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Yarın memlekwtenesimin ailesine gidicektk uçakla istanbuldan ağrıya. 

Az önce tartıştık bana diyoki ben senin aileni zaten kale almıyorum ki.. oyle mi dedim ne kadar nankörsn herseyde yardimimiza koşuyorlar bizi cok seviyorlar arayip soruyorlar dedm ne kadar iğrençsin dedm ben gelmiyorum dedm oda tamam dedi ben gidicem gelmezsen gelme dedi. Ya yemin ederim kizlar ben ailesini teker teker ararim hal hatir sorarim onlara cok iyim deger saygi eksik etmem aslaaaa.  Ama o benm aileme laf atip duruyor ailwm burda her zaman destek çıkarlar her konuda ya bi insan bu kadar mi nankor olur  yaptiklari hicbsyi görmüyor benm eşim. Yanlış miyim 
Allah aşkına gider misiniz siz.
Herkese de demiştik gelicez şimdi gitmesem eşim tek gitse dilekler kavga etmisler bizim gelin gelmek istememiş beni kötüleyip duracaklar. Ama eşimde asla geri adim atmadı haksız olduğu halde gelme de dedi hem. Şuan çoğu şeyi de es geçtim anlatırken. Detayina girsem sığmaz. Napaym şimdi Allah aşkına 

11 Cevaplar

+1 oy
(7,987 puan) tarafından
Gitmem net 

Kim kop.ekte bnm ailemi kaaleye almıyor host derler adama yüz verme kısasa kısas yap 
tarafından
Baya saydirdim ağzıma geleni soyledm şu saat olmuş hala tikyok özür dilemedi kopek
(7,987 puan) tarafından
Dilemez o kapasitete biri olsa ilk başta öyle laflar yapmazdi
tarafından
Yemin ederm ergen. Hayatımda boyle salakk birini görmedim. Evlenmeden önce boyle değildi dünyanın en merhametli en düşünceli insaniydi. Ne demişler köpruden geçene kadar ayıya dayı de. Buda o misal
(7,987 puan) tarafından
Hepsi aynı pok bacım seri üretim mübarek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmem. Kim ne derse desin kötü gelin olayım sorun yok kimseye yaranmaya çalışmam. Benim ailemi tiye almayanı ben neden tiye alayım. Herşey karşılıklı ki yardım ettiler filan diyorsun etmeseler bile sorun değil. Sonuçta senin ailen ve saygı duymak zorunda. Sevmese de olur. 
tarafından
Bide bu kelimeyi annemle konuşurken etti annemde duydu. Ağzıma geleni soyledm biktm artk
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Kayınvalidenlerle aran iyiyse git canım. Eşine de ben senin yaptığın gibi ailene saygısızlık yapmam. Biraz empati yap, ne zararlarını gördün de
tarafından
Soyledm ne zararlarini gordn dedm ne fedakarlıklar ettiler neler yaptn sustular herseyde yanimizdalar dedm ama yapmasalardi dedi bu sefer daha sinirlendm
(1,501 puan) tarafından
Eşiniz biraz nankör sanırım, Allah doğru yola gitmesini nasip etsin
0 oy
(9,656 puan) tarafından
Fazla iylikten ilgiden olmus esin ailene soyle biraz uzak dursunlarda deger bilsinler fazlabdeger soytariyi kral eder
tarafından
Öyle oldu evet aileme de diyorum eve gelince eli dolu gelmeyin onu aramayın para vermeyin bana ogluma biz kızımiz ve torunumz için yapıyoruz onun için değil diyorlar bosvwr diylrlar
0 oy
(752 puan) tarafından
Hoşt yani dün b.ktun bugün koktun mu derler adama. Bilet alınmış sonuçta 2 gün sonra barışacaksınız ailelere yansıtmaya gerek yok bence gitmezsen olay büyür 
tarafından
Hep benm aileme yansıyor onun ailesine yansımıyor neden hep benm ailemin huzuru kaçsın ki biraz da onunkiler huzursuz olsn gerçekten o kadar vurdumduymaz bi ailesine varki ama asla laf ettirmez biktm artk
0 oy
tarafından
Sen kim köpeksin ki benim ailemi saymıyor kaile almıyorsun derdim eşime eğer öyle birşey dese 
tarafından
Aynısını dedm. Umrnda değil ki vurdumduymaz iste
0 oy
(24,438 puan) tarafından
Şu an gidersen eşine yeni nankörlükler için fırsat vermiş olursun gider aile evimde geçiririm bayramı isterse hasta idi gelmedi desin isterse küstü gelmedi desin 
tarafından
Gitmicem gerçekten biktm artk benm aileme gelince saygısızlık nankörlük ama onun ailesine gelince benden saygı sevgi bekliyor nah bekler
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Oldurse gitmem koca kim be ailemi kaale almiycak herkes kendi ailesine gitsin soyle ailene de bundan sonra ne yardim yapiyosa yapmasin. 
tarafından
Söylüyorum ama torunumz kızımız için yapıyoruz diyorlar
0 oy
tarafından
Gitmem tabikide nankör damadına destek olan nadir kız ailesi var kıymet bilmiyorda dikkate almiyormus haspama bak sen 
tarafından
Yemin ederim ailesi doğumumda yoktu bebek görmesine gelmediler cokkk sonradan geldiklerinde bi çorap bile almamışlar. Ama benm ailem her konuda yanınmzdaydi beşikten tut da tırnak makasina kadar getirmişlerdi. Her ay para atar babam bana her gidişimde para verir bana oğluma evime her gelişinde dolabımı fullerrrrr. Ya daha çok şey sayarım bunların lafını etmek bile ayıp ama benm sallak koca görmeyince mecbur söylüyorum napaym.
tarafından
Benim ailemde böyle aynı anlattigin gibi ama şükür kıymet biliyor. Ki zaten bilmese neler söylerim en zor gününde babam yanında oldu ailesi umrunda bile olmadı ama mesela babası hiç bir *** almaz hele ufak bişey alsın der bak aldı napsin görmeyince bişey aldı zannediyo
tarafından
Aynen öyle babası gelince bi tavuk aldı diye demediğini bırakmamışti neden aldın neden paranı harcadın geri götür falan demisti ama benm aileme gelince getirsinler getirsinlerdiyip duruyor
tarafından
Aç gözlülük resmen yerinde olsam babanın verdiği herşeyi söylemem nankör ailen demekki pirlanti gibi bir ailemi fazla değer vermiş ister damat ister gelin olsun demekki kötüleri daha çok yaraniyor
0 oy
(163,544 puan) tarafından
aklin varsa gitme ailesi turkiyenin obur ucundayken boyle yapan ailesi yakin olsa neler yapar
tarafından
Biliyorm. Gittiğimde değersiz hissedicem muhakkak
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Millet arkamdan da konuşsa yüzüme de konuşsa gitmem. Gerekirse anlatırım oğlunuz benim aileme saygısızlık etti diye. Değil kocam hiç kimse ailem hakkında öyle konuşamaz
tarafından
Aile ne ki oğulları o olsn. Beni yanlarında dövse bile giklari çıkmaz pisliklern

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 796 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 405 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
25 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 488 göst.

Kategoriler

1,476,776 soru

24,173,990 cevap

336,019 kullanıcı