0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar 11 gün önce doğum yaptım iki ailedende kimse gelemedi bana sadece eşim yardım etti çok şükür atlattık zor kısımları sonra bebeğim 1 haftalıkken ablam ancak gelebildi sağolsun yardım ediyor yemekleri felan yapıyor ama zor zamanları atlattık yani şu andan sonra zaten yapardık bizde herşeyi birde 40 ımız çıkana kadar tek kalmamam gerekiyormus eşim nöbet usulü çalışıyor o yüzden 40 ım çıkana kadar bizde yani ama herşeye çok karışıyor sürekli eşime bana laf sokuyor ya çok canım sıkılıyor hiç bu kadın lohusa üzmeyim demiyor çok canım sıkılıyor bir an önce günler geçsin istiyorum :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
40gün yalnız kalınmaz diye bir şey yok ki canım ben doğumdan iki hafta sonra hep yalnız kaldım gece geç vakitlere kadar hemde hiçte bir şey olmadı çok şükür huzurun olmadiktan sonra yanında biri olsa ne olmasa ne yani hem 
(331 puan) tarafından
Aynen canım bende tek kalmak istiyorum zaten gece çalışıyor eşim canım tek kalmamam gerekiyormuş o yüzden 40 çıkmadan gitmicek ve şimdiden çok bunaldım  :(
tarafından
Hiç öyle bir şey yok canım hepimiz rabbime emanetiz hiç aklını bulandırma eğer yalnız kalmak istiyorsan uygun bir dille söyle seni de evinden alı koyduk işte ne alemde kimbilir falan gibi alt mesajlar ver kötü niyetli olmayabilir ama insan bazen kimseyi çekemez duruma geliyor gerçekten
(331 puan) tarafından
Canım kimseyi çekemez durumda değilim ama ağır laflar sokuyor yani tartışma yaratacak ayrıca tek kalma konusunu kabul etmezler ki bugün bile ben odamda yatım dedim olmaz dedi salonda yatıyoruz yani
tarafından
Öyleyse size karşı üslubuna dikkat etsin ben kardeşinim ama abla bak eşim kırılıyor falan de ya da lohusayim alınganım lütfen üzerime gelme sütümü etkiliyor vs de umarım bırakır bu tavrını
(331 puan) tarafından
Aynen canım diyorum anlamıyor dün akşam yine konuştu durdu ya abla sus lütfen tartışmak istemiyorum bak yeni doğum yaptım dedim sustu daha da konuşmadı yani çok değişik bir ortam oluyor keşke gelmeseydi ben zaten zor zamanımda tektim kalan kısımda da tek olabilirdim  :( yani ablam sonuçta ama huzursuz ediyor beni
-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından
Canım uctane sezaryen oldum kimse bakmadı bitanem morelini yüksek tut bebeğine baknyeter herşey zamanla oluyr
(331 puan) tarafından
Canım çok şükür bakıyorum ben yalnız da kalırım ilk bir hafta kimse gelmedi eşim vardı yanımda şu an da öyle olsa keşke ya bunaldım artık ablam kötü niyetli olmayabilir ama bizi sürekli kırıyor  :(
0 oy
tarafından
Ilk gun tek kaynanam kaldi simdi 21 gunluguz 20 gundur ben tekim gece bile tek uyuyorm kizimla gunduzde esim zaten iste yani tek kaliniyor 
(331 puan) tarafından
Gece çalışıyor benim eşim canım bana kalsa bende tek kalmak istiyorum artık bunalttı
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Bana sadece ilk 2 hafta yardım etti kayinvalidem oda yemek konusunda. 27 günlüğüz şimdi hep yalnızım, eşim çalışıyor akşamları yardım ediyor sağolsun. Yanlız kalınmaz diye bir şey yok, hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. Valla kafam yanlızken daha rahat miss. :)

(331 puan) tarafından
Aynen canım bende yalnız kalmak istiyorum ama geceleri çalışıyor eşim geceleri kalınmaz galiba öyle diyorlar
0 oy
tarafından
Yani oyle derler lohusa kadin tek birakilmaz diye ama bunun kanitlanmis bi sebebi yok ablan niye oyle bi havadaki anlamadim laf sokmaya mi gelmis
(331 puan) tarafından
Aynen canım bende anlamadım ya sürekli bi konu acıyor alakasız bizim alınacağımız konular ya eşim sürekli susuyor misafir kalbi kırılmasın diye
0 oy
tarafından

Balım ben doğumdan oğlumun büyüme sürecine kadar yanlız kaldım annem 2 gün kaldı sadece yanımda çünkü bina temizliği ve ev işine falan gidiyo istesede fazla duramazdı çalışmak zorundaydı halende öyle malesef bu doğumda da aynısı olacak valla bişey diyimmi ağlaya ağlaya yemek ekmek yaptığımı bilirim ben napim bacım sende boşver sal gitsin gidecekse eve ben yaparım kendimi iyi hissediyorum de bunaldıysan çok zorlandım yalanım yok hani aşıya tek gittim geldim bütün herseyimi kendim yaptım ben cok telaşlı olduğum zaman yada cocuk hasta olduğu zaman hep ben hep ben işde yarı yarıya da eşim diyelim yardımci oldu onun dışında kendi kendimin doktoru oldum hep dua ile kalkdım yattım sende Oyle yap canım 

0 oy
(2,706 puan) tarafından
Cnmm ilk zmnkr nekadar zorda olsa sezeryn olmustum annem mahvetti beni cok uzdu cok ablam da karisti laf sokmasna izn vrme cek kenara bk seni cok seviyorum ablacm sutum kesilir laf sokma birak hersey rahat olsun kocam bisey yaptysa salla takma ne dite laf sokuyo lohusalugi kocamla atlattim bnde  
0 oy
(2,706 puan) tarafından
Cnmm ilk zmnkr nekadar zorda olsa sezeryn olmustum annem mahvetti beni cok uzdu cok ablam da karisti laf sokmasna izn vrme cek kenara bk seni cok seviyorum ablacm sutum kesilir laf sokma birak hersey rahat olsun kocam bisey yaptysa salla takma ne dite laf sokuyo lohusalugi kocamla atlattim bnde  bide sunu soyleyim bn 7.gun tek yattim güzelim annemin komsulari tatli geldi bnide laf sozle bunaltyodu siz gidin ben bakarim dedim yanliz kaldim hicte korkmadim minigime sarildim
0 oy
(545 puan) tarafından
Allah sağlıklı büyümeyi nasıp etsin canım.cok zor ben nasipse aralikta doğum yapcam ailem Azerbaycanda ben İzmir'de kaynanamlarla konusmuyom zaten.ben dedim gidim memlekete dogum yapam ilk bebem en azindan yardimci olurlar kesin demedi ama ima etti istemiyo oraya gidim eşimle az sorun olmuştu abartacak bir şey değildi ama anam pek sever laf sokmayı.ben diyemedim sen gel cekindim Sora dedi gelcem ben.bu gün ağlamaktan öldüm resmen uzak ya ozluyom arım dedim kaç gündür konusmuyoz durduk yere yine laf sokmalar bı şey demedim kalbi kirilmasin agladim çok bir onu dedim gelme anne istemiyom laf sokarsin sen durmazsin yeterince sinir ediyorsun uzaktan.istemiyorum gelmesin kendim bakarim bebeme .bu gün beni yeterince uzdu durmadan agladim bebem karnimda kasildi kaldi yumuldu bir tarafa yazik günah

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 158 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 646 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 391 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 258 göst.
7 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,000 cevap

334,662 kullanıcı

...