İyi akşamlar kızlar 11 gün önce doğum yaptım iki ailedende kimse gelemedi bana sadece eşim yardım etti çok şükür atlattık zor kısımları sonra bebeğim 1 haftalıkken ablam ancak gelebildi sağolsun yardım ediyor yemekleri felan yapıyor ama zor zamanları atlattık yani şu andan sonra zaten yapardık bizde herşeyi birde 40 ımız çıkana kadar tek kalmamam gerekiyormus eşim nöbet usulü çalışıyor o yüzden 40 ım çıkana kadar bizde yani ama herşeye çok karışıyor sürekli eşime bana laf sokuyor ya çok canım sıkılıyor hiç bu kadın lohusa üzmeyim demiyor çok canım sıkılıyor bir an önce günler geçsin istiyorum
Bana sadece ilk 2 hafta yardım etti kayinvalidem oda yemek konusunda. 27 günlüğüz şimdi hep yalnızım, eşim çalışıyor akşamları yardım ediyor sağolsun. Yanlız kalınmaz diye bir şey yok, hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. Valla kafam yanlızken daha rahat miss.
Balım ben doğumdan oğlumun büyüme sürecine kadar yanlız kaldım annem 2 gün kaldı sadece yanımda çünkü bina temizliği ve ev işine falan gidiyo istesede fazla duramazdı çalışmak zorundaydı halende öyle malesef bu doğumda da aynısı olacak valla bişey diyimmi ağlaya ağlaya yemek ekmek yaptığımı bilirim ben napim bacım sende boşver sal gitsin gidecekse eve ben yaparım kendimi iyi hissediyorum de bunaldıysan çok zorlandım yalanım yok hani aşıya tek gittim geldim bütün herseyimi kendim yaptım ben cok telaşlı olduğum zaman yada cocuk hasta olduğu zaman hep ben hep ben işde yarı yarıya da eşim diyelim yardımci oldu onun dışında kendi kendimin doktoru oldum hep dua ile kalkdım yattım sende Oyle yap canım
1,492,153 soru
24,381,637 cevap
348,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın