0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün sabah uyanıp kızlarımin altını değiştirip karnıni doyurdum. Kendime bir kahvaltı hazırladım onlar oturma odasında oynuyordu kapıyı üstüne kapattım ki mutfağa gelip bana hayır etmiyorlar yedirmiyorlar bir şey. Dedim yarım saat kapı kapalı kalsın neyse kahvaltımı yaptım halilarimi yıkamaya verdiğim için odalarda hali yoktu allahtan. Havalarda sıcak olunca bir zibin giydiriyorum. Odaya bir geldim altına etmiş bezini açmış üstü başı saçı perde koltuklar yerler hep sıçmık. Adedim kızım niye böyle yaptın acaba hemen kızılarimı banyo ettirdim ardından odadaki ger şeyi makinaya atıp 3 kova sirkeli domestoslu suyla sildim koltukları yerleri ve o odanın duvarlarını yıkadım. Halbuki 2 gün önce yapmıştım neyse onları uyuttum o adayı temizleyip şimdi de banyoyu temizledim. Bütün pis şeyleri balkona attım hala makinam çalışıyor bu gidisle geceye kadar çalışır. Ay Allah can sağlığı versin bazen yoruluyorum kızımı öyle pisliğin içinde görünce üzüldüm sorumsuz bir anne miyim ben kendimi sorumsuz hissediyorum şuan 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
sorumsuzluk degılde gozunun onunden ayırma o kadar yaramaz madem Allah korusun farklı şeylerde olabılır bırak kahvaltı masasını rezıl etsınler ama yanında olsunlar hem emın ol daha az iş cıkar sana  :D
tarafından
Canım dediğin gibi kahvaltı masasiyla kalmıyor ki o odada tehlikeli hiç bir şey yok TV duvarda 2 kanepe var sadece birde beşik yoruldum ya
tarafından
Bende de var hergun yenı bı ıs cıkaran yaramaz valla tum ev duzenı ona gore ama yınede bıseyler buluyor cıldırıyorum bazen derın bı nefes alıp işe koyuluyorum :D
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Kızların kaç yasinda
tarafından
3 ve 10 ay normalde yapmazdı bezden kestim ama ishal olmuş
(4,007 puan) tarafından
Canım tek bırakma odada bir daha , bide kapıyı kapatmissin, Allah korusun her şey olabilir
0 oy
tarafından
Tek kaldıkları zaman ne yapıcaklar belli olmaz bence kapı kapalı bırakmayın odada 
0 oy
tarafından

Ayy canım lütfen kapıyı kapalı koyma bende öyleyim yemek yerken koltukların tepesinde yiyorum sende öyle yapıyorum 3 yaşındaki 10 aylığın kafasına yasdık bastırır yada üzerine oturur haberin bile olmaz amann diyimmi 

0 oy
(15,994 puan) tarafından
Sorumsuzluk değil de ne olursa olsun yalnız  bırakmamak gerekir 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ay cadiya bak nasil yaramaz masalah sorumsuz degilsin tabiki canim 
0 oy
(810 puan) tarafından
Tabiki kötü anne değilsin ama az hatta 1 lokma bile yerdirseler önemli olan onlar cnm gözünün önünden ayırma kapı kapatman doğru değil hatta küçükler
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kapıyı  üstlerine  kapatman  olmamaış  sadece  canım  daha da çok  küçükler benim  kızım da   11 aylık  ben oturma odasında  yiyorum  ne yapacakları hiç  belli  olmuyor  çünkü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
+2 oy
11 cevap 872 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 324 göst.

Kategoriler