Bugün sabah uyanıp kızlarımin altını değiştirip karnıni doyurdum. Kendime bir kahvaltı hazırladım onlar oturma odasında oynuyordu kapıyı üstüne kapattım ki mutfağa gelip bana hayır etmiyorlar yedirmiyorlar bir şey. Dedim yarım saat kapı kapalı kalsın neyse kahvaltımı yaptım halilarimi yıkamaya verdiğim için odalarda hali yoktu allahtan. Havalarda sıcak olunca bir zibin giydiriyorum. Odaya bir geldim altına etmiş bezini açmış üstü başı saçı perde koltuklar yerler hep sıçmık. Adedim kızım niye böyle yaptın acaba hemen kızılarimı banyo ettirdim ardından odadaki ger şeyi makinaya atıp 3 kova sirkeli domestoslu suyla sildim koltukları yerleri ve o odanın duvarlarını yıkadım. Halbuki 2 gün önce yapmıştım neyse onları uyuttum o adayı temizleyip şimdi de banyoyu temizledim. Bütün pis şeyleri balkona attım hala makinam çalışıyor bu gidisle geceye kadar çalışır. Ay Allah can sağlığı versin bazen yoruluyorum kızımı öyle pisliğin içinde görünce üzüldüm sorumsuz bir anne miyim ben kendimi sorumsuz hissediyorum şuan