0 oy
723 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Evet belki 1500 üncü konum. Sinir oldum acayip. Yahu kaç gündür eşimin ailesindeydik. Pazartesi oradaydık. Persembe eşim geceye kadar kaldı. Cumartesi gelin demiş annesi. Eşim söyledi. Sen gidersin dedim. Kadın işiniz var mı bile demiyor. Biz geliriz diye birşey demedik. Baktım akşam aramış ve mesaj atmış gelmediniz diye. Biz geliriz demedik sorun burada. Sürekli çagırması beni boguyor.Eşime diycem annenin çagırmalarını bana söyleme. Valaha bak sende baskı yaparsan bu evlilik yürümeyecek diycem. Napayım daraldım ya daraldım. Annesi ile sonunda konuşcam. Sen çagırıyorsun ama müsait misiniz diye sormak yok. Belki planımız var. Biz genciz ikimiz gezmek istiyoruz dıycem

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 40ini gectim 52sini bekliyom artik sakin olmak icin 
tarafından
Sekde bastan koyacaktin sınırını bacim bi cagirir iki cagirir sonra tavrini gorup vazgecerdi alismis bikere kocanda kaynananda
(192 puan) tarafından
Yaa araya pandemı gırdı gıtmıyordum. Sonra yasak kalktı. Gene basladı. Nasıl duzelecek. Baksana gitmedik. Msj atmıs aramıs. Yapısık ısrarcı ınsanı sıkıyo
tarafından
Konus acik acik buraya yazmak senin yararina degil onu diyimde
(192 puan) tarafından
Aglar diye korkuyorum. Konuscam sonunda. Sen cumartesi cagırdın benım haberım yok. Sürekli cagırıp bızı sıkıyorsun. Bız ısteyınce gelelim. Zaten geliyoruz duzenlı. Yenı evlıyız bırbırımızle zaman gecırmek istiyoruz dıycem
tarafından
Hah aynen boyle de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızıyorsan git konuş bence :D
tarafından
Seviyorsan git konus bence der gibi şeettin :)
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Once esine de o konussun cnm sen konusursan yanlis anlasilir
(7,786 puan) tarafından
İyi kuzum senden naber :))
tarafından
Kahve iciyom bende napim yorgunluk cikarmaca
(7,786 puan) tarafından
Kizi uyuttum simdi bende mi icsem :D  dalgona kahvesi yap kiz o süper oluyo tam yaza özel
tarafından
Kusum oglan soguk kahve yapiyoduda esimin kuzeni fransadan cappicuno getirmis adinida diyemiyom kahve didim bende gorumcem yapti valla :)
(7,786 puan) tarafından
Ahhah iyi iyi :D afiyet olsun cnm
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence senin değil de eşinin konuşması gerek canm eşin söylese daha iyi bikere gelmiyoruz dersiniz ikinci de başka bir bahane bulursunuz böyle böyle alışır oda çağırmaz sizi bizimde çağırıyor sürekli ama ben gitmiyorm benim elimde olan bişey bu evlendim diye de sürekli huzurumu bozamam evimde durmak isteyebilirm eşimle gezmek isterim bundan daha doğal ne olabilir o yüzden sen değil ama eşin uyarsin annesini bu konuda sen dersen sana kötü olurlar bu kez fena gelin diye dillere düşme :)) yada konuş düş boşver :) 
(192 puan) tarafından
Bilmiyorum. Eşimde kıramaz annesını. O da aşırı düşkün. Terapiste gitmeyi dusunuyorum acıkcası. Cok bunaldım. Ya kadına gelecegız dıyen olmadı. Kendı kendine plan yapıyor. Beklıyor.
(2,173 puan) tarafından
Seni çok mu seviyor kaynanan acaba ? İnsan sevdiğini arar gelin der mesela ben sevmediğim birinin burumun dibinde bitmesini istemem açıkçası belki de kaynanan seni seviyordur yani senle vakit geçirmek istiyordur ama bilmiyorum canm bende . Yani bence bir şekilde güzelce kırmadan uyarın şimdi büyük kadındir kalbini kırmak da olmaz
0 oy
tarafından
Eşin tavrını koyacak annesine sürekli sürekli gidilmez ki. Valla haklısin canim ya misafirin gelir ya arkadaşlarınla plan yaparsin. Madem oğlunu sürekli görmek istiyor evlendirmeyecekti senide yakamayacakti. Kaynanalar bazen cizgilerini cok aşırıyorlar sonra gelinler neden böyle diyorlar sürekli arayıp sizi çagırmazsa zaten gidersiniz arada sık sık olmaz ayıp gencsinizz belki başbasa vakit geçirmek istersiniz eşin konuşmali
(192 puan) tarafından
Evet evet. Olmazsa ben konuscam sonunda. Bız yasıt degılız. Ziyarete gıdersın de Sureklı ben ne konuscam. Arada yas farkı var. Sıkılıyorum zaten evde. Ben sureklo anne evıne gıtsem kendı annemın evıne gıderım
0 oy
tarafından
Keşke eşimin annesiyle yada benim annemle yakın olsak da çağırsa yer içer gelirim. Ne güzel olur asfsfsgsg :D 
0 oy
tarafından
Hiç alıştırma cnm. Çağırdığında gelemeyeceğini başka yere gideceğinizi yada kendi evinde rahat ettiğini falan soyle. Başkası mutlu olacak diye niye kendi psikolojimizi bozalım. 
(192 puan) tarafından
Ben orda mutlu degıl ım sıkılıyorum valaha. Hele bir haftada 2 3kez gıdınce fazla gelıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,019 göst.
30 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Lavingazel (415 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 326 göst.
0 oy
5 cevap 404 göst.
4 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde alaca (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,564 soru

24,402,406 cevap