0 oy
875 göst.
önce Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından

Başta belirteyim biz doğuluyuz

Görümcemin kayninin düğünü vardı eşimle beraber oraya gittik 

Ama düğün karışıkti yani erkek kadın iç içe oynuyordu yabancılar vardı ben hiç yerimden kalkmadim 

Neyse hoplamali bir halay çaldı eşim halaya girdi bi kadın ve evli böyle daracık bir elbise giymis parlak taşlı sözde tesettür elimin elini tutup halaya girmesin mi Allah'ım deli oldum eşim de oynamaya devam etti bu şekilde 1 dk kadar oynadılar ama ben sinir krizi geçiriyorum tabi sonra eşimin yeğeni gidip girdi aralarına beni görünce 

Sonra eşim yanıma geldi ve ben hiç bişey demeden eve gidiyorum ve sana da bişey demiyorum dedim kalktım geldim 

Sonra peşimden eve geldi ben bişey yapmadım kadın elime girdi dedi 

Tamam dedim ama sende o ara Güle güle hoplaya hoplaya devam ettin dedim 

Sen o an ordan çıksaydın yer değiştirseydin tamam derdim ama aynı şekilde gayette keyfi yerinde devam etti

33 Cevaplar

+12 oy
önce (3,629 puan) tarafından

Kadın gırecegı vakıt elını cekebılırdı cok guzel yapmıssın tepkını goster 

önce (137 puan) tarafından

Evet tam olarak demek istediğim bu 

-Reklam-
+12 oy
önce (910 puan) tarafından

nazlii kimse senin kocana hayran kalmaz klasik halay yan ya a dizilir oynarsin ya i bukadar abartilacak durum yokki. kadinin giyiminden osundan busindan sanane ki isterse kici gozukecek sekilde giyer sinucta o esine bakmaz esinde tesadufu o siraya girmistir

+6 oy
önce (15,302 puan) tarafından

Kadınlar da de.li oluyor sizin eşlere. Bir de kılık kıyafetinden size ne giyimi kendini ve onu yaratıp bundan mesul tutanı ilgilendirir. O günaha girdi sen sevaba mı girdin kıyafetini bu şekilde anlatınca. Hoplamalı halaya madem hiç kalkmayın takınızı takın çıkın. Biz oynamıyoz hoplamıyoz mesela

önce (163,574 puan) tarafından

ama hocam o nazarcan nazli

önce (15,302 puan) tarafından

Anam ben kim paylaştı diye bakmadım bile şimdi de buna takmaz inşallah 

önce (163,574 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 ama hocam mevzu derin adamin eli tutulmus aboo bide hoplamali ziblamali halayda anaamm durum ciddi

+5 oy
önce (6,111 puan) tarafından

alt tarafı halay, bu kadar tutucu bir aileyseniz karma düğüne gitmezsiniz. abartma nazlı

+5 oy
önce (727 puan) tarafından

Vala kızanlar olur belkı ama kadın ne diye eline giriyor bizde gideriz düğünlere ama asla tanımadığımız yada uzak akrabaların elinde asla oynamayız esınde suclu ama em cok kadını suclu buldum

+1

Kadın zaten başlı başına suçlu ama eşim de devam etti halaya bende direk çıkıp eve geldim

+4 oy
önce (6,256 puan) tarafından

Ya sinir krizi geçirerek başka hiç mi derdiniz yok. Kadın erkek karışık düğüne gidiyorsan olabilir böyle şeyler. Sanırsın kadın atının terkisine atmış götürmüş kocanı.

Sinir krizi geçirecek kadar hassasiyetin varsa girdiğin ortamlara dikkat edeceksin. 

+3 oy
önce (3 puan) tarafından

Eşin dede var halaysan çıkabilir dı başka erkeğin arasından tutabılırdı burnundan getir sen aynısını yapsan emın ol seninle kavga ederdi

önce (3 puan) tarafından

Sonuçta karısının takıntılı olduğunu biliyor

Bide hâlâ gelmiş peşimden bana diyor ki düğünü bırakıp gelmek te ne senin bu yaptığın hareket te ne  diye hesap soruyor bana 

Ben kadının namusuyla mı oynadım diyor  

O an sen ordan çıkacaktın yer degistirecektin dedim o zaman bu kadar tepki vermezdim dedim 

Ama sen güle oynaya devam ettin dedim 

+3 oy
önce (60 puan) tarafından

Bende olsam sinir olurdum eşime

+2 oy
önce (4,017 puan) tarafından

Öncelikle kadının giydiğiyle yadırgamana gerek yok. Eğer eşinin eline girmeseydi, o elbise sana bir şey ifade etmeyecekti. 

Aynı durum benim de başıma geldi. Ben halaydayken,birden şu bu oldu ve yabancı bir erkekle el ele oynamış bulundum. Toplasan 1-2dk. Sonra çıktım zaten. Bundan rahatsız olacak insan karışık düğüne gidip oynamasın o zaman. Nezaketen 1-2 dk devam edilip, halaydan çıkılır. Diğer türlü biri çıkınca, diğer herkes de halaydan çıkıyor. Ortaya da komik, dengesiz bir halay görüntüsü kalıyor. 

+1 oy
önce (957 puan) tarafından

Benimde benzer olay geldi basima esime dedim dur bende birinin elinde halay cekecem baya bozulmustu. Sende eve gidecegine bende başkasiyla halay cekecem bak nasil oluyormuş deseydin dugunden cikmak yerine. O korku yeterdi ona 

+1 oy
önce (7,312 puan) tarafından

Bizde doguluyuz eşimize guvendikten sonra ister Ordu kadınla oynasın abartmissin biraz

önce (8,335 puan) tarafından
+1

Eli namahremin eline değmiş daha nolsun günah en başında bunun güvenle bir ilgisi yok 

+1 oy
önce (7,071 puan) tarafından

Bu durumda kadın değil eşin suçlu senin huyunu biliyorsa oda halaydan çıkacak dünyanın sonumu gelecek halayı yarıda bıraksa bende sevmem eşimi başka bir kadınınla el ele tutuşsun bunun kocayı kaptırmakla alakası yok can çıkar huy çıkmaz derler eşinde ona göre davranacak

Aynen öyle tamam hadi kadın girdi halaya eşim devam etmiyecek o an çıkacaktı ama yapmadı ve benim tepemin tası orda attı 

önce (7,071 puan) tarafından

Eşin seni ailesi ile birlikte oturtuyor senin annene gitmene izin veriyordu toplu taşımaya falan binemezsin diye seni bazı konularda kısıtlayıcı davranıp izin vermiyor karışıyorsa oda dikkat edecek erkek diye kendi istediğini yapamaz karısınıda zorlayamaz sende onu dinleme o zaman

Ha bak işte bende bunun aynısını söyledim kendisine

+1 oy
önce (4,966 puan) tarafından

Abartma diyen arkadaşlara hayret ediyorum. Kadin geldiyse esinin o halayi birakmasi gerekirdi. Karma düğün zaten ayri bir sacmalik ama herkeisn dini hassasiyeti olmuyor o ayri konu. Tepki gostermekle iyi etmissin,  senin eline erkek girse bin katini gosterirdi o tepkinin 

+1 oy
önce (8,414 puan) tarafından

Böyle şeyler yaşanmasını istemiyorsan kocanı kafese kapat Nazlıcım o zaman kafan rahat olur. 

+1 oy
önce (61 puan) tarafından

Yani hoş bir durum değil bilemiyorum.

Mesela bir erkek seni elini tutsa ve halay da olsa .. doğru değil 

Zaten bu tür karışık eğlenceler hiç doğru değil neyse ...

Bi erkek benim elimi tutsaydi aman Allahım düşünemiyorum bile eşim o düğünü yakardı 

önce (61 puan) tarafından

Bir de o kadının da yabancı erkeğin elini tutması da bana garip geldi . Bana yani halay olayı da olsa dahi 

Yok yok duygularını anlayabiliriyorum... 

+1 oy
önce (467 puan) tarafından

Kadının tesetturunden dar olmasindan sanane rahatsız oluyorsan kocani koy kafese 

Düğüne gidiyorsun bende eşimde doguluyuz mağarada felan yaşamıyoruz ama eğer gittiniz düğün haremlik selamliksa zaten halay vs olmaz eğer karışiksada otururuz kicimizin üstüne eee eşin oynamış tabiki biri gelip girebilir eşinde rahatsız olsaymis bırakır otururdu 

önce (7,483 puan) tarafından

Burdaki bazıları sizin gibi geniş yazmışlar, demekki kıyamet yakın ki böyle düşünen insanlar artmaya başladı yazık. 

önce (7,483 puan) tarafından

Hadis-i şerifler de bile tesettüründe bi adabı vardır, dar vücuttan Allah muhafaza 😔 ama anlamayıp halayda harama ilişiyor kadın bilinçli şekilde devam ediyor malesef ki kıyamet alâmeti yakınlaşıyor 😟

Canım ben onun yazdığına istinaden yazdım tesettürün düğünle ne alakası var zaten gittiğin ortamı bilmen gerekiyor bende tesettürlüyum girip birinin koluna oynamam pantalon giymem tesettürlu diye belirtiği için 

Kaldıki gununuzde kapalılar aciklardan daha dikket çeker hale geldi bunların hepsi kıyamet alemetidir

Tesettür başka bişey bunu belirttiği için öyle yazdım dar vuxut pantalon makyaj ohh göbek halay dinde YOK

+1 oy
önce (460 puan) tarafından

Ya ben orada o kızın saçını başını yolardım o kim ki benim kocamın eline giriyor bence çok iyi yapmışsın az bile yapmışsın

önce (2,403 puan) tarafından

Abartın abartın yok katil olun bide. Arkadaş delirdiniz mi anlık olmuş bişey diyor 1 dk falan anca sürmüş bu kadar gaza getirmek ne kadını 

+1 oy
önce (11,583 puan) tarafından

Ulan ya😂 ne dertler var 

+1 oy
önce (5,799 puan) tarafından

Napsin ki kadin gelmis tutmus demekki ona gore bi sorun yok evli diyosun esine gore de sorun yok sizin icin sorun oldugunu nerden bilsin ki valla ben hic sevmiyorum boyle seyleri keske kadin erkek ayri olsa oynanak da sacma geliyo hoplaya ziplaya ter icinde herkes yapis yapis sacma sapan hareketlerle bilmiyorum bi bana mi tuhaf geliyo 

+1 oy
önce (4,220 puan) tarafından

Allahim gene saçmalık dinliyoruz 

İlgili sorular

+2 oy
46 cevap 1,338 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,617 göst.
+1 oy
32 cevap 1,684 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sananee (216 puan) tarafından soruldu