Sessiz sakin biriyim pek eşim dostum samimiyetim çevrem yok vardı ama eledim azalttım soğukkanlı bir yapım var insanlara pek bağımlı olamıyorum bir kişiyi gerçekten sevmiyorsam kafa yapım uymuyorsa hiç muhabbet edemem. Büyüklere saygılı hayvan ve çocuklara merhametliyim haksızlığa arsizliga ikiyüzlülüğe tahammül edemem en nefret ettiğim insan tipi kurnaz geçinen karşısındaki insanı saf yerine koymaya çalışan insanlar
Yoksa sen ben misin kız
Çok sinirliyim çok duygusalim yardım etmeyi severim kinci değilim insana göre değer veririm bana yapılan şeyleri kolay kolay unutmam karşımdaki insanı nasıl biri olduğuni hemen çözerim bi insanla bitirirsem ilişkimi bitirdimi asla eskisi gibi olmam kim olursa olsun kalp kırmaktan korkarım ama hak edene cevabını da veririm
Yakınlarıma karşı samimi ama diğerlerine karsi ciddiyimdir. Laubalilikten hoslanmâm. Bir şeyi en fazla 2 kere söylerim. 3. De carlarim. Birisine Defalarca bişey anlatmak aşırı sinirimi bozuyor neden bilmem herkese önce iyi niyetle yaklasirim. Kimse için kolay kolay kötü bişey düşünmem . Saygılıyimdir ve saygı benim kırmızı cizgimdir. Aileme çok duskunum. Neyim var neyim yok herşeyimi onlar için feda edebilirim. Hiç sakinmam biseyimi. Fedakar oldugum söylenir . Sevdiklerime hediye alarak onları sevindirmeyi çok severim Rahat bir insanım. Kuralları sverim ama kendimi ve çevremdekileri kurallarla boğmam. Biraz dağınığim. İçten pazarlikli sinsi kişileri herkes gibi ben de sevmem.
1,488,151 soru
24,325,965 cevap
345,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın