0 oy
431 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Öncelikle ben kendimden örnek veriyorum çok konuşan biri değilim adamına insanına göre davranır ona göre konuşma şeklimi ayarlarım ona göre davranırım normalde çok sert biriyim kati kurallı bir insanım çocuklarıma eşime kendime çevreme arkadaşlarıma o kuralların içinde sadece tek bir tane kırmızı çizgim var O da benim çocuklarım Onun dışında Naif olmaya kibar olmaya kalp kırmamaya çalışırım ne kadar sert bir yapiya sahip de olsam karşımdaki bana belden aşağı hakaret etmediği sürece sabır çekerim ve ona iki sefer şans veririm 3'ü de affetmem haklıyı haksızı çok fazla ayıran biriyim Haksızlığa tahammülüm kesinlikle yoktur Sizler nasıl birisiniz Şimdi orada çocukla ilgili ailemle ilgili katı Kural diye söyledim orayı hiç dillendirmeyin Çünkü Normalde insanın evlilik hayatında olması gereken bazı kuralları  var bu kuralları anlatmama gerek de yok çoğu bayan biliyor zaten uzun vadeli evliliğe sahip olan bayanlarımız biliyor o yüzden sohbet edelim

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Konu komşuya pek gitmeyi sevmem misafir de sevmiyorum pek o yuzden çok az kişiyle görüşürüm evde
tarafından
Hmmm bu sıkıntı olmuyomu canın felan sıkılmiyomu
tarafından
Çalışıyorum. Yoruluyor insan is guc
tarafından
Heee anladim cnim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haksızlığa asla gelemeyen bir insanim ikiyuzlu bir insan gördüğümde muhattap olmam samimiyetsiz insanları hiç sevmem ya samimi ol ya da olma dimi kimse silah dayamiyor sonuçta 
tarafından
Aynen oylr ınsanın kendine gore çizgisi olmalı bence
tarafından
Ayemn cnm birde bende kalp kırmamamak için konuşurken dikkat eden bir insanım kalp kıran inşanlardan çok yakınım değilse uxaklasairim ailemdemse ona göre davranır he hiç der gecerim
tarafından
Yani ailemde ben açık konuşmayı cok seçiyorum yüzlerine bu sensin diyorum tabi bu herkesin isine pek gelmiyor doğruları soylemek ama snrada bna hak veriyorlar sen hakliydin diye
tarafından
Bizimkilerin de öyle işte dogruyi söyleyince kötü oluyorum baktım bende ona göre davranıyorim hiç karismiyorum işlerine yani kendimi tuttabildigim kadar
tarafından
Hahahahahaha aynen sabır
0 oy
tarafından
Sanki beni anlattin bende hemen hemen boyleyim
tarafından
Yaaaa bak mutlu oldum demkki benim kafadan varmış burda tek degilmism
tarafından
İki yuzlu insandan nefret ederim  haksizliga gelemem . Hele birbirinin arkasindan konusuo yan yanayken can ciger  olduklarini gorunce afedersin kusasim geliyor
tarafından
Heee işte ozaman mort edicen öyle olunca ya dün arkasndan konusyodun smdi cok iyisn dicen cekicen kendini yesinler biribrilerni hahahahaja
0 oy
tarafından

Sessiz sakin biriyim pek eşim dostum samimiyetim çevrem yok vardı ama eledim azalttım soğukkanlı bir yapım var insanlara pek bağımlı olamıyorum bir kişiyi gerçekten sevmiyorsam kafa yapım uymuyorsa hiç muhabbet edemem. Büyüklere saygılı hayvan ve çocuklara merhametliyim :) haksızlığa arsizliga ikiyüzlülüğe tahammül edemem en nefret ettiğim insan tipi kurnaz geçinen karşısındaki insanı saf yerine koymaya çalışan insanlar 

tarafından
Yazıma eklemediklerimi sen yazmisn bacım
tarafından
Sen de benim yazmadiklarimi yazmistin postunun devamı niteliğinde yazdım ;)
tarafından
Aynen öyle oldu biraz
0 oy
tarafından
Çok  komik biriyim .yardım etmeyi çok seviyorum güler yüzlü yum.arada kafaya bir şey taksam suratsiz oluyom :))  çabuk afffeden yapim var ciddi olsam 2 saat sürüyor bildiğin Deliyim :)))))
tarafından
Kiyamm cok tatlısin
tarafından
Sen de bebeğim; *
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Sevdiklerime deger veririm üzmem kimseyi kalp kirmaktan korkarm benimde kirmizi cizgim kızım eşim annem  açık sözlü insanim iki yüzlü degilim iyi dert dinlerm bir kac tane arkadasm var sınırlı dozunda samimiyet kurarim tanistklarimla insanlari ölçer tartar öyle samimi olurum 
tarafından
Helal bacima
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Yoksa sen ben misin kız :D

tarafından
Hahahaah olabilir
0 oy
tarafından

Çok sinirliyim çok duygusalim yardım etmeyi severim kinci değilim insana göre değer veririm bana yapılan şeyleri kolay kolay unutmam karşımdaki insanı nasıl biri olduğuni hemen çözerim bi insanla bitirirsem ilişkimi bitirdimi asla eskisi gibi olmam kim olursa olsun kalp kırmaktan korkarım ama hak edene cevabını da veririm :)

tarafından
Wowowow
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Huyu mu sevmem karşımdaki herkesi iyi görürüm kötü niyet aramam konuşmayı çok severim hayır kolay kolay diyemem cabuk kırılır icime atarım 
tarafından
Ooo hayir dmeyi ogren snra üzülen sen olursun bacim
0 oy
(1,168 puan) tarafından
hayatimda  hic akradasim yok. her kesden uzak durarim.  sadece. kizimi esimi yanimda. isterim. yardim istene  hep giderim.  nedense  hic kimseye bu hayatda asla  guvenmem. sirrimi soylmeme. arkadas  olmam. boylede  bir huylu biriyim. ve cok kindar  biriyim cok cabuk kirilirim. insanlari asla affetmem
tarafından
Hmmm bende aynı şekilde 2 arkdstan fena kazık yedim
(1,168 puan) tarafından
halimden anlarsin o zaman. insan bir daha arkadas falan istemiyor  inanmiyorda zaten
tarafından
Aynen suanda onları gordukce cinlerim tepeme cikiyo okadr cok nefret etmisim 2sinden seni çok iyi anlıyorum arkds endinmiyorum
(1,168 puan) tarafından
bende  oyleyim canim. hic  gormuyofumda  gormekde  ostemem ***** yerine  konmak bir daha  istem bu yuzden insanlara  yiz vermrm izak durarim
tarafından
Al bendende okadr
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Sakın bibyapim var aslında hamilelikten dolayı enerjim düştü biraz enerjigimdir normalde ;) sabirliyim baya ,fedekarim  sevdimi tm sever sildimi tam silerim .annelik iç guleri fazla biraz çocuk çok severim fazla olsun isterim  keyfine düşkün biriyim herşeyin en iyisini önce kendime yaparım alırım çünkü benden ve ailemden değerlisi yok bu dünyada .renkli olmayı severim  .kalp kırmak icin içime atarim sonra bin pişman olurum o an neyse söylendiğime ama yapım değil insanlarla tartisamiuorum  eşim hariç tabi;))
tarafından
Hmmm anladım bacım
0 oy
(4,522 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eğlenceli olduğum söylenir çok konuşurum ama tanımadığım bir ortama girdiğimde soğuk dururum. Sinirlendiğimde gözüm hiç bir şey görmez ve kalp kırarım ama özür dilemesini bilirim. Çok takıntılıyım.  Yalana asla tahammülüm yoktur 
tarafından
Wowow bu guzeldi
0 oy
tarafından
Kendimi anlatmayı sevmem hahah
tarafından
Anlat kız anlat
0 oy
(511 puan) tarafından
Of kendimi övmek için söylemiyorum  asla ama aşırı aşırı vicdanlı bir insanım tamamen dürüstlük timsaliyim birine yalan söyleyin yada birine bisi yapmış oluyum cok küçük bir sebebten bile aşırı vicdan azabı  çekiyorum bu artık rahatsızlık vermeye basladi
tarafından
Offf biraz bu konuda acimasz ol
(511 puan) tarafından
Qh canim hic elimde degil
tarafından
Ama olman gerek
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Çok dobra birisiyimdir herkesin yüzüne direk söylerim bu huyumu seviyorum ama bana patavatsızsın diyor ailem :) herkesle arkadaşlık kurmam seçiciyimdir az ve öz arkadaş çevrem var çok vicdanlı ve merhametliyim bu yüzdende hayatta çok şeyi kaybettim öfke sinir kontrol bozukluğum var sinirlenince kimseyi gözüm görmez eşimde buna dahil en son kavgamızda bana elini kaldırmaya kalktı kendi dayak yedi ama kendimi seviyorumm :)))
tarafından
Hahahaahah aynı ben
(1,558 puan) tarafından
Aynıyız demek :)) ben üzülceğime onlar üzülsün hayırdır yani dimii :))
tarafından
Tabikide canim aynen oyle
0 oy
(22,911 puan) tarafından

Yakınlarıma karşı samimi ama diğerlerine karsi ciddiyimdir. Laubalilikten hoslanmâm. Bir şeyi en fazla 2 kere söylerim. 3. De carlarim. Birisine Defalarca bişey anlatmak  aşırı sinirimi bozuyor neden bilmem:D herkese önce iyi niyetle yaklasirim. Kimse için kolay kolay kötü bişey düşünmem . Saygılıyimdir ve saygı benim kırmızı cizgimdir. Aileme çok duskunum. Neyim var neyim yok herşeyimi onlar için feda edebilirim. Hiç sakinmam biseyimi. Fedakar oldugum söylenir . Sevdiklerime hediye alarak onları sevindirmeyi çok severim  Rahat bir insanım. Kuralları sverim ama kendimi ve çevremdekileri kurallarla boğmam. Biraz dağınığim. İçten pazarlikli sinsi kişileri herkes gibi ben de sevmem.

tarafından
Al bendeden okadr bitnem

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,976 göst.
0 oy
7 cevap 282 göst.
0 oy
14 cevap 408 göst.
0 oy
15 cevap 525 göst.

Kategoriler