0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Batikon fayda etmiyor siz neler kulalndiniz dikiş  ağrıların geçmesi için arkadaşlar  14 gün oldu dikişlerim daha düşmedi

7 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Benim 10 günde düşmüştü batikon ağrı için degilki enfeksiyon mikrop kapmayasin diye kuru tut birde 
(62 puan) tarafından
Teşekkürler canim
-Reklam-
0 oy
(370 puan) tarafından
Batikon ve bepanthen krem yazmıştı doktorum. Krem Baya rahatlatıyor. Benimde 18 gün oldu doğum yapalı dikişlerim tam düşmedi ama baya toparlandım 
(62 puan) tarafından
Bende acile gittim gece fitil ilaç krem verdi umarım fayda eder
0 oy
(5,769 puan) tarafından
İyice kurutmuyorsundur canım o yüzdendir. Sanki igne batıyormuş gibi olur. 

Her tuvaletten sonra suyla yıka iyice sonra saç kurutma makinesiyle iyice kurula(peçete ile silmen ise yaramaz yine nemli kalır) sonra btikonu sürüp tekrar kurut.

Ped kullanma kanaman için ,gerekirse bitane çarşafı kes parça parça onu kullan. Ped nemlendiriyor dikişleri yumusatiyor.
(62 puan) tarafından
Bı hafta pedle durdum artık en son havlu kağıt koymaya başladım gecede acile gittim  verdiklerini kullanicam inşallah fayda eder
(5,769 puan) tarafından
Fayda eder sen kuru tut orayı hep. Sızlamayan başladıkça saç kurutma makinasıyla kurut orayı.
(62 puan) tarafından
Tamam canim teşekkürler
0 oy
tarafından
Benimde sizliyordu zeytin yagi surdum ertesi gün 1 tane dikisim dustu ondan sonra daha aci sizi yasamadim cok sukur
(62 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
tarafından
23.gun tamamen düşmüştü dikişler bende. Ama ağrım da ilk on gün vardı on günden sonra  iyileşmeye başladığı için hafif bı batma hissediyordum kaşıntı gibi de oluyordu arada.
(62 puan) tarafından
Bendede kaşıntı geliyo arada
0 oy
(163,453 puan) tarafından
20 25 gun suruyo o aci ben her wc snr fon makinasiyla kuruttum
(62 puan) tarafından
Teşekkürler canim fon makinesini bı çok kişiden duydum bı deneyim
0 oy
(374 puan) tarafından
Kantorom yagu birebir sur he4 lavabo sonrasinda hemencik duser ve agrimaz bana dua edersin
(62 puan) tarafından
Teşekkürler canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 429 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Serapycdgdlky (9,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 393 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,151 cevap

334,350 kullanıcı

...