0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim karar vermiş istanbul'dan fatsaya taşınmaya hiç sevmediğim ve bilmediğim biryere gidiyorum çok üzülüyorum dün gece aklına takılmış illede gidecez dedi bütün evimin eşyalarını satıp gidicez burdan diyo diyecek kelime bulamıyorum çok düşündüm de bizim için ne doğru olanı bu sanırım sebebi ise burda aileme huzur vermiyo sadece kendisi olsun sadece beni sevsinler kimse gelmesin kimse gitmesin istiyo ancak olmuycanı anladı sanırsam bende tek kelime etmiyorum gidecez deyince hiç birşey istemiyorum bu hayatta sadece huzur başımı yasdıga koyduğum zaman yinemi bugün böyle olacak yarın şöyle olacak demek istemiyorum hakkım da hayırlısı neyse ol olsun diyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakkinizda hayirlisi olsun canim zor bi durum
tarafından
Dün biliyosun mevzuyu nere giderse gidicem ama yeterki huzurlu olayım ailemi de görmem gerekirse yoksa ya dayimlar yada eşim katil olacak birseyler olmadan dur demek en mantıklısı aslında sesimi çıkarmamın sebebi bu normalde gitmem asla ancak huzur kalmadı hiç birimizde herkes dağıldı bi tarafa diycek kelime bile bulamamak okadar zorki
tarafından
Yani hic degilse ailene bulasmaz. Ama sana ve cocuklarina iyi davransa bari
tarafından
Dün gece benle bişeyi yokdu zaten dedimya bizim normalde aramız iyi aslında ama ailemi huzursuz ediyo gerek yok allah im yeterki iyi olalımda huzurlu olalımda nerde olsa olsun yaşarım hiç bir dünya malında gözüm yok asla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hakkinizda hayirlisi olsun canim inşallah huzur bulursun<3

tarafından
Amin canım sadece huzurlu olmak istiyorum hiçbişeyin önemi yok çok muhtacım huzura mutluluğa rabbim en güzelini versin de evlatlarımı güzel yetistireym
tarafından
Insallah canim uzulme her sey guzel olur insallah❤
tarafından
Öyle zaten napalım kaderimizde ne yatarsa o artık
0 oy
tarafından
hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbim inşallah  kuzum o güzel yüzümden gülücükler kalbinde ferahlik  hiç eksik olmasın 
tarafından
Allah razı olsun canım saol
0 oy
tarafından
Nerede mutluysan ora git canm. Ama sizin sorununuz ailene yakın olman degil. Eşinden kaynaklı gitsenizde mutlu olamazsınız ne yazık ki 
tarafından
Doğru diyosun canım ancak başka çare kalmadı burda olmak bişeyde kazandırmıyo bişeyde kaybettirmiyo malesef birde orayada gidince aynısı olacak ama bir ümit diyorum inşallah korkmuyo değilim aslında yaa siniri geçince dönmek isterse dımdızlak ortada kalacaz orasıda var bakalım neler olcak bekleyip görcem
0 oy
(185 puan) tarafından
Aynen hakkında hayırlısı olsun cnm 
tarafından
Âmin inşallah
0 oy
tarafından
Ben diger postlarindan da okumustum canim bence ailenden uzaklasma onlar senin elini uzattiginda tutanların genede rabbim hakkinizda hayirlisini versin tabi 
0 oy
(292 puan) tarafından
Insallah orda mutlu huzurlu olursunuz canim hayirlisi olsun 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,294 göst.
0 oy
25 cevap 771 göst.
0 oy
34 cevap 1,767 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 925 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,935 soru

24,131,943 cevap

334,083 kullanıcı

...