0 oy
1,668 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,182 puan) tarafından

Parktayken yanlarina gittim kızım oturuyor niye oturuyor dedim kek yiyor dedi. Niye veriyorsun dedim kadının biri verdi dedi. 

Biliyor şekerli ürünler vermediğimi

Kızım yirmi aylık ben bu zamana kadar boşuna mı çabalıyorum muhallebi yaparken ayri pişirip bal koyup veriyorum, sütlac yapıyorum ayrı pişiriyor umut, kuru düştü öğütücü den geçirip kek yapıyorum şekersiz vermeye calışyorum birşeyleri bu kadar çabalıyorum keyfimden mi 

Bu insanlar niye böyle

Sadece eşim değil çevremdekilernde çok müdahale etti en son birine çatıcam aaaa neden bu kadar büyük tepki gösterdin oluyor sonra

34 Cevaplar

+9 oy
(1,788 puan) tarafından

En İyi Cevap

Çabana şapka çıkartıyorum canım. Tebrik ederim valla bu zamanda bunu başarmışsın. Ama pişen şeylerin içine bal koymamanı tavsiye ederim canım. 

(5,182 puan) tarafından

Haklısın canım benim de üslubum bugün bazılarına sert oldu 

(2,167 puan) tarafından

Sumosum bende seni aklı başında biri sanırdım ahaha 😂😂 ayyy valla ne diyim yorumların hepsini okudum neden saldırıya açık millet Pakize sende yani direk ters yapıyorsun normal tepki.toplaman sakın biraz kimseyi.kendi düşünceme uyduramazsin ki

(2,515 puan) tarafından

Semoşum maalesef aklı başında bir insan değilim 🙄 

(2,167 puan) tarafından

Askm yanlış yoldaşın dön 😂😂😂

(1,788 puan) tarafından

Sedefan aramıza başka bir hesapla dönmek için ayrılmış sanırım 😂😂

-Reklam-
+50 oy
(16,368 puan) tarafından

Sanki zehir vermisler bacım abartmayın bu kadar da bir hastalığı alerjisi vs varsa anlarım ama onun dışında bu tepki fazla .

(5,182 puan) tarafından

Kısaca şöyle yazayım yine kim nasıl düşünürse düşünsün umrumda değil ama çok kişi yazmış bir açıklama yapayım

Eşim bugün öğlen ayrı bir konuda benim moralimi bozdu akşam üzeri de böyle yapınca çok sinirlendim ama şeker için katıyım gittiği yere kadar vermicem, çevremden de çok karışan oldu belkide o yüzden eşime de çok sinirlenmiş olabilirim. 

Aslında postu açarken amacım eşimi nasıl ikna edebilirim ki şekerli ürün vermesin idi

Çünkü daha öncede yaptı aynısını ve biliyor şeker konusunda hassas olduğumu 

Ama çoğusu üzerime geldi kimisi alay etti kimisi hakaret etti kimisi anneliğimden vurmaya çalıştı biri demiş inşaAllah gidiş biletin olur diğeri demiş böyle yapıyorlar sonra farklı nickle geliyorlar falan filan daha öncede bir postumda çok gelmişlerdi üzerime ama nickimi değiştirmedim. Hayır yani neden öyle birşey yapayım ki gerek duymuyorum. Beni seven sever sevmeyen sevmez olabilir gayet normal. 

Yani bilmiyorum altı üstü bir forum sayfası çok da fazla anlam yüklememek lazım

(2,148 puan) tarafından

İnsanların sana bu şekilde davranmasina sebebiyet veren sensin. O insanlardan biride ben oldum artık. Seni tanımam etmem, buradaki kimsenin de ismini aklımda tutmam. Hatta buraya fazla anlamda yüklemem. Ama kalkıp gecenin bir yarısı benim postuma girip, cehennemde yanacaksın dersen, bende senin adını aklimda tutarım ve sana da takarım. Burda yorum yapan çoğu kadında aynı şekilde takmış sana. Sen insanlara nasıl yaklaşırsan, insanlarda sana o şekilde yaklaşır. Haddini aşmayacak saygısızlık yapmayacaksın ki burda ki insanlarda sana saygılı yaklassin.  Olay senin hangi içeriğe sahip post açman değil. İstersen dünyanın en saçma postunu aç. Sen insanlara saygısızlık yaparsan, kırıcı yorumlar yaparsan, karşılığını aynı şekilde alırsın. Bilmem anlatabildim mi! 

(5,182 puan) tarafından

Ben pek takmıyorum insanların benim için ne düşündüğünü. Ama öteki taraf kolay değil hiç birimize de kolay olmayacak hatırlatmakta fayda var

(2,148 puan) tarafından

Madem çok iyi bir Müslümansin o zaman öyle davran. Gerçekten iyi bir Müslüman ol. Burda seni hiç tanımayan insanlar bile senin yaptığın gereksiz, saygısız yorumlar karşısında bilenip sana saldırıya geçtiyse, demek ki sende yanlış olan biseyler var. Bence takmalisin.  Gece posta girip.ateste yanacaksın dediğinde sen iyi bir Müslüman olmuyorsun. 

(16,368 puan) tarafından

Kızlar genel olarak olumsuz yorumlar yapan biri dün de denk geldim hatta özelikle profiline girip bakmadım kendi postlarina da öyle yorum yazmayın görmezden gelin eşine saugisii olmayanın bizemi olcak

+40 oy
(1,840 puan) tarafından

Bide bayil istersen feriha 

+16 oy
(854 puan) tarafından

Normalde Asla bu şekilde konuşmam ama Çok affedersiniz gerçekten şaşırıyorum Siz sabah post acan değil misiniz Hani eşim yokken çocuğumu nasıl yıkayacağım diye yani önce o keke dikkat edeceğine kızının mahremiyetine de dikkat etmen lazım Bu da bana çok tuhaf geliyor Benim de böylelerine çatasım geliyor

(2,148 puan) tarafından
+1

Aaaa bu kadın 2 gün önce bana din dersi veriyordu. Bana kredi çekip ev alacağım için faizden dolayı ateste yanacaksın diyordu. Cübbeli Pakize333. Kendisi bilmiyormu kızının mahremiyetine dikkat etmesi gerektiğini bunun günah olduğunu? Çok şaşırdım. Bunu nasıl bilmez!!!

(8,137 puan) tarafından
+2

Babasının çocuğunu banyo yaptırması günah değil yalnız. Tabi ki dikkat etmesi gerekir ama helal bir şeye haram muamelesi yapmak insanı dinden çıkarır 

(5,182 puan) tarafından

E napim ben kızım banyoda beni beklesin üzerini açsın elini çöp kutusuna atsın fayansa basıp düşsün mü? Yoksa babasında durmasi mantıklı değil mi? Çok şükür kocam sapık biri değil. Bana da kızım doğduğundan beri her banyo yaptırdığımda yardımcı oluyor

(854 puan) tarafından
+1

@LMihrace Öncelikle dini konularda emin olun sizden çok daha bilgili ve deneyimliyim yıllarımı harcadım diyebilirim Siz de bunu bana iftira ataraktan günaha girdiğinizin farkına varın babasının banyo yaptırmasının günah olduğunu değil doğru olmadığını vurguluyoruz ve bebeği neredeyse 2 yaşında artık birçok şeyi farkına varabilecek seviyede Bu nedenle doğru değil çocuğun babasının yanında üstünü değiştirmesi de altını değiştirilmesi de bunu sen daha iyi bilirsin bir çok İslam alimi de önermiyor

pakize Hanım sana gelirsek de artık daha çok pratikleşmen gerektiğinin farkında mısın bebeğin 2 yaşında artık sayılır ve kendin yapman gerekiyor artık bebeğinin mahremiyet algısını tamamen oluşturması gerekiyor bebek ne alırsa 0-2 yaş arasında alıyor O yüzden senin anne olarak daha çok uyanık olman lazım Kimsenin kocana sapık dediği de yok birazcık mantıklı düşün mantığını çalıştır ya anlamıyorum gerçekten ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz burada babasının yanında bebeğini banyo yaptırmana karşı olmamın sebebi babanın sapık olmasından değil elbette bebeğinin mahremiyeti öğrenmesinden ötürü bebeğin için yani bana ne babasının nasıl biri olduğundan

(8,137 puan) tarafından

Madem çok bilgin var günah olmayan bir şeyin ehemmiyetini anlatırken doğru kelimeleri kullanman gerektiğini de bilmen gerekirdi . Ayrıca karşında ki kişinin eğitimini bilmeden kendini bu kadar yukarıda görmen de çok enteresan.  Üslubunda ne kadar bilgili olduğunun kanıtı ..

+7 oy
(11,779 puan) tarafından

Acil boşa o kocayı bir baba nasıl çocuğuna kek verir ⁉️⁉️

tarafından

Puhahahahhahah:)))))))))) ++++++++++++++++++++ iki gözümün çiçegi

(11,779 puan) tarafından

Misafir olmuşsun kimdin acaba :((

+5 oy
(11,258 puan) tarafından

Sanki zehir vermiş kız abartma ne olacak bir parça kekten esinlede evde konusurdun sakince.

+5 oy
(22,609 puan) tarafından

Gerekçenizde haklı olmakla beraber çocuğun üzerinde ortak yetkili olduğunuzu unutuyorsunuz biriniz annesi biriniz babasısınız yani evet davranışı yanlış olabilir ama çocuğun alerjisi veya herhangi bir rahatsızlığı yoksa baba buna karar verebilir 

(22,609 puan) tarafından
+1

@Nagiş❤️ arkadaş bölünerek çoğalmış baba da sanırım sadece banyoya yardım etmek için var. Eğitim hayatı okul hayatı sağlığı geleceği herhangi bir konuda tek başına karar verebiliyorsan ver bakalım baba da bostan korkuluğu orda sanırım 

(5,182 puan) tarafından
+1

Şekerin nasıl zararlı olduğunu bilmiyorsunuz demekki

Eşiniz çocuğunuza sigara alkol verse naparsınız olsun babası onun mu dersiniz

Bir kere şekerli ürünlere başlasa devamı  gelir çünku

Bir kere daha yapmıştı bunu eşim

Bölünerek çoğalmış diyerek alay etmene de gerek yok

Yüzüme diyemeyeceklerinizi buraya nasıl da kolayca yaziyorsunuz değil mi

Hakkım helal değil desem umrunuzda da olmaz sizin

(14,486 puan) tarafından
+1

Yüzüne de derim net insanımdır. Abartmışsın. Herkese basit dediğin post umarım buradan gidiş biletin olur. Bana ne hakkın geçti ki hak haram edesin. Ahiret günü bunla uğraşacak kadar vaktin olmaz emin ol her şeye hakkı hukuku sokmayın. Bir tuttuğun şeyler ve bir dilim kek...çocuğa bunu sen sürekli vermezsen zaten alışmaz. Senin gözetiminde büyüyor sonuçta. Babası da benim kadar söz hakkına sahip evladımız üzerinde. Öteki türlüsü her türlü saçma. Basit bireyler ile daha fazla muhatap olmaman tavsiyemdir. Sana üslubunca yazılan bir yoruma da hak hukuk sokmak ne derece normal onu da bilemedim. 

(22,609 puan) tarafından

Yüzüne de derim senden mi çekinicem baba vasıfsız biriymiş gibi davranan sensin ki benim çocuğuma veremez diyorsun bizim burda yorumumuzu eleştireceğine evlenip çocuk yaptığın adamı parkta insanların olduğu ortamda daha da önemlisi çocuğunun olduğu ortamda azarlayarak ona nasıl hissettirdiğini eleştir desen ki anlaşmıştık uymadı okey ama benim çocuğuma veremez dersen millette babanın neden bu çocuk üzerinde söz hakkı yok diye sorgular. 

(5,182 puan) tarafından

Nagiş sen istedin ya hemen giderim bekle 🤣 

+5 oy
(4,825 puan) tarafından

Ben bu kadar katı değilim doğrusu o yüzden bana biraz abartı geldi ama sonuçta çocuk yetiştirmek kişiye özel bir durum. Sen tercihini bu yönde kullanmışsın, saygı duyuyorum ama bir yandan o da babası. Onun da bazı kurallara karışmaya hakkı var neticede, bence tek sorun tanımadığınız birinden aldıysa keki ben buna kızardım sanırım. 

+4 oy
(312 puan) tarafından

Çocuğun yaşını okumadan önce 2 3 aylık falan sandım abartmışsınız kocaman çocuk artık arada birden birşey olmaz elbette hepimiz sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama eninde sonunda zararlı gıdalarlada tanışıyorlar

+3 oy
(5,552 puan) tarafından

1 kereden bisey olmaz bu kadar abartmayin. Ayrica zehri siz veriyosunuz uzgunum ki cunku bal, pekmez vs pisirilmez.

tarafından

Ahahahaha nurella optum senı kapakkkkk❤️❤️❤️

(16,368 puan) tarafından

Aşko kapak etmeye çalışmıyorum kendi sizin gibiler diyerek bana laf soktu güya ki burda beni bilen bilir erken doğurdum diye çocuğa gözüm gibi bakarım onunda analigini gördük kocaman çocuğu yıkayıp giydiremiyor bide şikayet etmiş yorumu et et bunuda et canims 😃😃😃

(5,182 puan) tarafından

Benim anneliğim seni zerre ilgilendirmez

Diğer postlarimdan beni vurmaya çalışıyorsun ama ben bu kadar zayıf biri değilim etkilenmem senin bu yazdıkların benim anneligimin kötü olduğu anlamına da gelmez beni ben çok iyi biliyorum canım Rabbime şükür çok iyi annelik yapıyorum yavruma seni ilgilendirmez bir daha konuşma

(590 puan) tarafından

Bende paketli gıda vermem ama ayda yılda bir görürse yer bu kadar büyütülecek bir durum değil bu 

(16,368 puan) tarafından

Benimki de seni ilgilendirmez sen önce herkese cahil vs diyeceğine aynaya bak herkes haksız sen haklısın yav he he senin dilinle konuşuyorum bak 🤣🤣

+3 oy
(6,853 puan) tarafından

Abartma sanki ne vermiş hiç sekersiz büyüyen çocuk görmedim ben sen şeker yemeden mi büyüdün    kekin için bal katıyorsun o şeker degilmi

+3 oy
(22,704 puan) tarafından

Ay noldu sanki bişey olmaz abartmışsın bence

+3 oy
(785 puan) tarafından

Dışardan bakıldığında tepki abartı olarak görünüyor.Ama olay senin vermemek için bir çok şeyle uğraşıp çaba sarfedip bir kekle yerle bir olması. Evet şeker çok zararlı. Senin gibi çaba göstersem ben de kızardım. 

(5,182 puan) tarafından

İşte bu anlatmaya çalıştığım. ben bunun için çok sinirlendim. Kızıma ek gıda basladigimdan beri elimden gelen özeni gösteriyorum şeker hiç vermiyorum sonra bir defa bile olsa verilince çabam boşa gitmiş oluyor. Şöyle diyenler de oluyor ne zamana kadar engelliceksin önünde sonunda yiyecek. Ben de diyorum ki elimden geldiği kadar dikkat edeceğim sonrasi zaten ona kalmış ömür boyu yasaklicam demiyorum bunu yapamam da zaten

+3 oy
(487 puan) tarafından

Uzun lafın kısası her olanı biteni buraya yazarsan  EZİLİRSİN ÜZÜLÜRSÜN. 

(5,182 puan) tarafından

Aynen ezmeye çalışyorlar zaten posta giren görüyordur . Umrumda mi değil yine olsa yine yazarım onlar cahilliklerine yansınlar diyeceğim ama farkında değiller ki onunda😁 cahil diyerek küçümsemek de istemem ama sadece cahillik de değil ki alay eden hakaret eden anneliğimden vurmaya çalışan...ay sanki ben bunların elinden ekmeğini almışım gibi valla tuhaflar 

+2 oy
(768 puan) tarafından

Alerjisi mi var neden vermiyosun

+2 oy
(789 puan) tarafından

Ayyy yav he he en iyi sensin kocan düşüncesiz baba 

+2 oy
(2,712 puan) tarafından

Dağ kadar büyütmeyin ya 1 kerelik verilmiş yani ne olmuş ne gerek var eşinin de burnundan getirmeye 

(5,182 puan) tarafından

Daha öncede yaptı bir değil

+2 oy
(3,288 puan) tarafından

ben de hazır verilmesine karşıyım. yavaş yavaş kurallarımı esnetiyorum. yiyecekse bari ev yapımı yesin içine konulan yağ belliun belli diye. 

yani dışarıdan hep veren olabiliyor maalesef ama eşinle bu konuda ağız birliği yapmanız en doğrusu. başkaları mühim değil 

+2 oy
tarafından

Şekerli seyler vermıyo bal yedırıyo şaka gibi :D

+2 oy
(832 puan) tarafından

Kızlar kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz ki cahil etmiş yorum yapanların bide sizin gibiler diye bizede laf etmiş en iyi anne o bırakın yazsın cevap vermeye bile değmez 

(22,609 puan) tarafından
+1

Böyle insanları mimliyorum ben sonra yorumlarda postuma cevap veren yok diye ağlıyorlar sonra da gidip yeni nickle geliyorlar :) 

(5,182 puan) tarafından

Bencede mimle seninle hiç diyaloğa girmeyelim yerinde olur. Ayrıca istersem hesabimi kapatırım ki bugüne kadar ilk nickim bu hiç değiştirmedim istersem yenisini acarım kimseyi ilgilendirmez. 

Gidip yeni nickle gelip noluyo yani sizden mi korkuyorlar 🤣

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 764 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 310 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 863 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,374 puan) tarafından soruldu
0 oy