Iyi yapmissin kız ben her bayram öperim harçlık isterim deyip öyle opuyom benim adamda bayılıyor elinin opulmesine eşim elimi opunce gururlaniyorum diyo hergun op her gün harçlık verim diyo ama unutuyorum ya yaşlılar gibi el öpmek biraz degisik oluyor
100 lira kaptım bu bayram paramız yok
Bende bayramlarda öperim esimin elini harcligimi alırım ve bu durumdan inanilmaz zevk alıyorum
Bizde her bayram mutlaka namazdan geldiğinde bayramlasiriz
Bu bayram da gelenegimiz bozulmadı çok şükür Güle eylene bayramlastik çekirdek aile olarak (Karnima da elini öptürdü neymiş kızı şimdiden alışsın mış )
Ama harcligimi veremedi para cekmeyi unutmuş perşembe faizli vereceğim dedi bakalım ne kadar verecek
Bende dedim harcligim ne kadardı faizli ne kadar olacak onu bileyim ona göre bekleyim dedim takıldım ona gülüyor bana pis pis
Hesabıma aktardı cnm daha da fazla veremem doğum hediyesi aldım diyor
Beninkide simdi git sonra gel diyenlerden
Eşim de işten gelirken para çekip geleyim sana harçlık vereyim dedi kaptım harçlığımı
Ben bu bayram İyi para topladım O yüzden eşim benden harçlık istiyor
Ben annemden babamdan öyle gördüm annem her bayram babamın elini öperdi evlendim 10 sene oldu o gün bu gün bende hep elini öptüm bayramın birinci günü gece çalıştı günfüz uyudu sonra yine işe gitti ben elini.öpmayi unutmuşum akşam gece işten gelince öptüm bu bayram unuttun sanmıştım dedi çok zoruma gitti dedi kıyamam tabi hemen 100 lira verdi
Bak unuttum ya birde elini öpüyorum
1,470,378 soru
24,085,156 cevap
331,428 kullanıcı