0 oy
2,127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Esiyle bayramlasip harclik alanlar :))

Normlde esm bni zaten harcliksz birakmaz ama evlengm gunden beri byrmlarda kandillerde byramlasr kandillesir harcligimi alirm  hosuma gidiyor :))

36 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız iyi hatırlattın ben bayramlasmadim he eşimle 4 te uyandı 5 te bayramlaşmaya çıktık a1nnem ve kayinvalidem e gidebildik tek onlara bayramlaşmaya unuttum he kısmetse yarin
(2,348 puan) tarafından
Bayramlas kiz evin ahalidiyle bayramlasmadan gezmeye gidilir mi hic :)
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
Valla çok şükür hesap bende para bende günlük 15 tl bırakırım masaya sabah cikarken alir fazla para bulundurmaz yaninda haliyle harçlık almam veririm çok şükür eşim bana guveniyo bütün hasabi maasini aldığı gibi bana getirir 
(2,348 puan) tarafından
Bnm esm 15 tl harclikla disari cikamaz malesef ole bi secenek.yok bzde parayi bnm hesbima yatirir yedek kartm var biri bnde biri edmde ikimzde ulasriz o paraya..
(180 puan) tarafından
Bizde var ama zaten esim yaninda fazla para bulundurmaz sevmiyo yani ee tabi buda benim işime geliyo  he tabi ayretten de kart var yanında önemli acil durum olursa falan diye zaten harcama yapıncada muhakkak bana söyler o konuda gizlimiz falan yok
(2,348 puan) tarafından
Olmasi gerektigi gbi iste :)
0 oy
tarafından

Iyi yapmissin kız ben her bayram öperim harçlık isterim deyip öyle opuyom benim adamda bayılıyor elinin opulmesine eşim elimi opunce gururlaniyorum diyo hergun op her gün harçlık verim diyo ama unutuyorum ya yaşlılar gibi el öpmek biraz degisik oluyor :D

100 lira kaptım bu bayram paramız yok :)

(2,348 puan) tarafından
Bu bayram bizmde ole 100 tl aldm cebinde 45 tl kaldi :))  gece taksiye cikti bu gece gelicek kazanir bisiler :)))

Bnm esimin ole elimi.op.bnle.ole bayramlas diye seyi yok ama bn seviorm ole.bayramlasmayi sen evin babasisn evimzn.diregsn askm.deyip.opuom onunda hosuna gidiyor :)
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Bende bayramlarda öperim esimin elini  harcligimi alırım :D ve bu durumdan inanilmaz zevk alıyorum :D

(2,348 puan) tarafından
Aynn bnde seviyorum hosuma gdior gordugm uzere esiminde hosuna gidiyor :))
(1,351 puan) tarafından
Aynen canim benimkininknde hosuna gidiyor:)
(2,348 puan) tarafından
Gururlari oksaniyo :))
0 oy
(964 puan) tarafından

Bizde her bayram mutlaka namazdan geldiğinde bayramlasiriz :)

Bu bayram da gelenegimiz bozulmadı çok şükür Güle eylene bayramlastik çekirdek aile olarak (Karnima da elini öptürdü neymiş kızı şimdiden alışsın mış :))

Ama harcligimi veremedi para cekmeyi unutmuş perşembe faizli vereceğim dedi bakalım ne kadar verecek :P

Bende dedim harcligim ne kadardı faizli ne kadar olacak onu bileyim ona göre bekleyim dedim takıldım ona gülüyor bana pis pis :D

(2,348 puan) tarafından
Hahahha karnina el opturmesi cok iyi :))

Allah bozmasn bnm esmde sabh namaza gidecem dedi uyuya kaldi uyanamadi akillim.

Aynn ne kadr alacagini bil cnm ;)
(964 puan) tarafından
Bilemedim kız söylemedi gitti :) bu ay çok masraf cikarttim ona belli ki hesabında ne kaldı oda bilmiyor :) neyse sunun surasinda perşembe ye ne kaldı demi ama :):) alırım harcligimi 5 lira da verse insan mutlu oluyor 500 lira da verse mutlu oluyor.  Bayramlasmak çok güzel şey ya. Bide ben gurbetteyim hiç kimsem yok ondan başka ve bana bayramlarda daha bir iyi geliyor eşimle böyle hoş sohbet olmak
(2,348 puan) tarafından
Aynn canm  yakin bile  olsaniz ailelerinizeuzak olmasanizda sizin sizden baska kimseniz yok  . O sana sen ona ailesiniz o nikah gununden snra :*
(964 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum. Zaten biz hep diyoruz ki eşimle
Evlenince aile olduk
Kızımız olunca akraba olacağız.
Çünkü kan bagimiz olacak artık :) allah hepimizin huzurunu mutluluğunu artirsin eksiltmesin inşallah canım
(2,348 puan) tarafından
Aynn ole canm ;))
0 oy
tarafından

Hesabıma aktardı cnm daha da fazla veremem doğum hediyesi aldım diyor :D

(2,348 puan) tarafından
Uzak olunca hesaba aktarilirtabi gule gule harca :))
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Elimi öptü adamın maaşı bende ztn gerçi bu bayram kurussuz kaldık ama sonra bebeğe diye 300 tl topladık oglusumun bereketi cebimiz doldu şükür 
(2,348 puan) tarafından
Biz bayram gezmesi icn cok ufagiz evimzdeyiz buyuklerimz bize gelio bugunde kaynim gelio esiyle bnm dayim.gelior esiyle :))
(6,074 puan) tarafından
Söyle para yada çeyrek koysunlar:D
(2,348 puan) tarafından
Cocuk gormeye gelen takar zaten solemeye ne gerk var ama bn yinede yengem yola cikmis bisey istion mu diye sordu cok bisey istemedm 40 karat yuzuk 3 5 kulce altin birde helikopterle para dolu bi havuz istedm kizimla helikopterden havuzumuza atlayip paralar icnde yuzecegiz :)))
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Yok biz bu bayram cünyıra harclik veriyozzzzzz :)))))))))))
(2,199 puan) tarafından
Ayy junior diye mi yaziliyodu utandim valla suan :)))))))
(2,348 puan) tarafından
Bn bilerek cunyir yazdn sandm :) olsun utanilcak bisi yok sal gitsin :))
(2,199 puan) tarafından
Yok kiz valla öyle yaziliyo saniyodummmm ayyyy :))))))))))))))))
(2,348 puan) tarafından
Olsn e npion nasil gdio annelik tek bakmak nasl :)
(2,199 puan) tarafından
Dun esim ise gitti malum izni bitti kendi basima destek almadan kalkmk yatakdan yada oturdugum yerden biraz zor  debelene debelene iste tahmin ediyondur :)))) kuzumun gazi vardi biraz onu cikartim karnini doyurdum allahtan annesinin aci cektigini biliyo gece sadece 1 defa uyandi davsanim :)
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Elini öptük her yil olduğu gibi aldım harçlığımı;)
(2,348 puan) tarafından
Yuppii bnde bndee :))
(5,935 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Beninkide simdi git sonra gel diyenlerden:D

(2,348 puan) tarafından
Hahahha oda gzlmis :))
0 oy
(637 puan) tarafından
Bizim evliliğimizde 2.bayramımız bu. İkisinde de elini öptüm, bayramlaştım, harçlığımı aldım :)) 
(2,348 puan) tarafından
Ohh ayni ben :) bzmde ikinci bayramimiz ama ben sevgiliykende yapiordm :)) bide kandilleride degerlendiriorm :))
(637 puan) tarafından
Benim eşim ve ailesinin, daha doğrusu babasının çok dinle kandiller felan alakaları yok. Eşim yine bir nebze iyi de, kayınpederim kurban bayramına barbarlık dedi dün düşün işte. O yüzden ben eşimle sadece bayramları yaşayabiliyorum :)
(2,348 puan) tarafından
:)  himm cok inanclari yok yani yapacak birsey yok sende   onlarn byramini kutlama nasil olsa onlar  icn onemsz bir gun :))
(637 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyoruz ya biz :) inançları var ama neye bilmiyorum. Mesala Kur'an ın Allah tarafından yazılan, söylenen cümleler olmadığını, peygamberin yazdıklarını, araplara özel yazıldığını düşünüyorlar.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Biz bayramlaştok ama harçlık vermedi eşim düğün için çok şey aldım ondan heralde bişey vermedi
(2,348 puan) tarafından
Olabilr ;) bnde 2 gun once harclik almistim sma dun bayram harcligi aldm o ayri bu ayri die :))
0 oy
tarafından

Eşim de işten gelirken para çekip geleyim sana harçlık vereyim dedi kaptım harçlığımı :D

(2,348 puan) tarafından
Ohh ohh ne guzl bnm para dogurdu kenara 200 tl koymusm haberm yok unutmsm esmjn  verdgi parayoda kattim uzerine :)) 10 gun oldu dogum yapali ins biraz gobis gtsinde kendime alisveris yapacam zayflamayi bekliom :)) korse aldm baklm :)
tarafından
Ben de elbise almak istiyorum zayiflamayi bekliyorum azıcık gitti bakalım inşallah tum kilocuklar gider :D
(2,348 puan) tarafından
Bnde 8 kilo verdm ama gobek kaldi hafiften bekliorm insinde bi :))
0 oy
tarafından

Ben bu bayram İyi para topladım O yüzden eşim benden harçlık istiyor:):angel:

(2,348 puan) tarafından
Hahahah oda gzlmis minik mi topladi :) biz bayram gezmesine cikamadk daha 1 haftalikti kuzm bugun 10 gunlk iste :)
tarafından
Yok benim minik daha karnımda 7 yaşında oğlum var bu sefer ben herkesten para kopardım kızıma diye aldım doğuma 2 hafta Allah nasip ederse
(2,348 puan) tarafından
Masallh saglikla al kucagina ins :)
0 oy
(12 puan) tarafından

Ben annemden babamdan öyle gördüm annem her bayram babamın elini öperdi evlendim 10 sene oldu o gün bu gün bende hep elini öptüm bayramın birinci günü gece çalıştı günfüz uyudu sonra yine işe gitti ben elini.öpmayi unutmuşum akşam gece işten gelince öptüm bu bayram unuttun sanmıştım dedi çok zoruma gitti dedi kıyamam tabi hemen 100 lira verdi :D

(2,348 puan) tarafından
Hahaha adam alismis beklior bnde optum aldm 100 kagit :)
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Bak unuttum ya birde elini öpüyorum :) 

(2,348 puan) tarafından
Bn asla unutmam :))) gecikmeli faizli  al sende ya harcligimi unuttk alim bakim de :)
(2,481 puan) tarafından
:) doğru söylüyorsun almak lazım

İlgili sorular

+6 oy
34 cevap 968 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,366 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 477 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Akss (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 779 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 775 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,317 soru

24,084,427 cevap