+2 oy
1,563 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Bayramda 4 kaynım 4 eltım çoluk çocuk kimi 17 yaşında kimi ergen kimi çocuk 2 oda bı salon nerde yatıcaz nerde kalkıcaz ev eski piresi böcegı eksık olmaz bebegım 11 aylık ıkı kızım küçük napıcam bilmiyorum eşim anlıyor ama annesi çok istedıgi için kırmayalım gidelim dıyo. Ben en küçüğüm yerı gelınce herşeyi benden beklıyo mıllet o kadar insana her gun her öğün ne yapıcaz 20 gün kalıcaz gidersek off.. Bi çıkış olsa keşke 

48 Cevaplar

0 oy
(3,104 puan) tarafından
O kadar kişi aynı evde nasıl sığacaksiniz akıl var mantık var. Bi de bir iki gün olsa neyse 20 gün diyorsun. Havalar sıcak duş almak istesen nasıl olacak. Tuvalet sırası bile gelmez;) madem o kadar istiyorlar insan evini biraz genişletir kalabalık aile sonuçta. Gidersen de 20 gün kalmayın bence. Yada çadır falan alın aile boyu olandan bahçe müsaitse oraya kurar yatarsınız. 
(1,297 puan) tarafından
İnan görümcem bıle dedı böyle annem madem çağırıyor evıni zamanınd bırz geniş yaptırsydı yazık gunah bizede çoluk çocuk perişan oluyoruz onların gönlü olacak dıye. Annesi dıyo hava sıcak zaten kapıda bacada yatarsınız gerekirse hiç yatmayın nolcak dıyo
(3,104 puan) tarafından
Hadi bir gece olsa tamam da 20 gün kapıda bacada yatılmaz ki. Zaten köy yeriymis canım m alın bi çadır kurun bahçeye. Hiç değilse geceleri rahat edersiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla biz ramazanda eltimle memlekete gittik tam 38 gün 10 kişi aynı evde kaldık eltimle aram iyidir sağolsun ama yok anam yok totomuz yer görmedi çamaşır bulaşık bitmedi güya tatile gittik eltimle brn hariç digerleri tatil yaptı biz bildiğin köle olduk yaa 25 kişi kesinlikle gitmem sen de gitme kim ne derse desin onlar geldikten sonra gitmek istiyorsanız gidersiniz ne oturdugundan birşey anlıyorsun ne yediginden ictiginden kesinlikle gitme kız 
(1,297 puan) tarafından
Başıma gelecekleri biliyorum zaten canim daha önce de böyle olmuştu anlattığın gıbı yeme içme toplama kaldırma başka bı halt yapamadım
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Çok zor canım Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Biz de oyle olacaz bayramda 3 abim 3 yengem 6 yiğenim ben esim oglum annem kardesim toplam 16 kisi :)biraz curcuna oluyor ama guzel de geçiyor.kendi ailen olsaydi sana da güzel gelirdi esin ailesi olunca ister 25 olsun ister 5 istemiyor insan :)
(1,297 puan) tarafından
Yok inan ki ayrım yaptıgım dan degıl de hep ev bu durumu kaldırmıyor hem eltıler hepsı bı tip hiç birimiz birimizle anlaşamıyoruz keşke guzel geçse insan idare eder
(2,265 puan) tarafından
O cok onemli ondan sıkılıyorsundur.  Yoksa ortam guzel olsa gercekten insana batmaz bu durum. Ya benim de 2 yengem bzuktu bir ara herkes birbirinden kaciyordu resmen soguk savas ilan edilmis gibiydi. Ben bile gun sayıyordum bitsin gitsin diye. Ama duzeldi cok sukur. Hele eski zamanlar.. evin en kucuguyum ben daha evlenmeden ben sbaahlara kadar oyun oynardik.. velhasıl kalabalik guzeldir aslinda ama ortam varsa. Ki malesef artik insan insani cekemiyor. Ama gel gor ki aile iste mecburi bir durum insallah cok guzel gecer de anlamazsin nasil gectigini
0 oy
(185 puan) tarafından
Yani ben kalamazdım yorumlarda kayinvalidem herkesi çağırdı göreyim diye demissiniz eşinizde kırmak istemiyor tamam anladım da neden 20 gün kalicaksiniz amaç annesini gönlünü yapmaksa 2 3 gün kaliverin 25 kişinin küçücük evde kalması bilemedim sığmazsınız mantıken afedersiniz de salona yatakları serip dizilecekmisiniz.. çok mantıksız 
(1,297 puan) tarafından
3 yıl önce de böyle gittik işte bayanlar bı odada erkekler bı odada kayınvalidem de holde yatardı adile naşitin yaptıgı bekçilik gıbı başımızı beklerdi :))
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Tobeeee gtmemm n o kafay yerim 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Farklı zamanlarda gidin o kadar kişi aynı anda küçük bir evde nasıl kalıcaksınız  WC kullanımı banyo bunlar çok sıkıntı olur bence eşinle konuş farklı bı zamanda gidin 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sonuçta anne yanı tüm evlatları torunları gelsin ister yapmayın ilerde bizde yaslancaz yol gozlucez evladımız gelsin diye girgir şamata geçer gider sonuçta  herşeyi sen tek yapmican. 
(1,297 puan) tarafından
İnanki abartmıyorum hiç birinde bebek yok çocukları buyumuş ama bır araya geldik mı herkes benden bekliyor. Onu da geçtim ev müsait olsa asla diretmem böcek pire dolu çocuklarım kaşıntıdan bana huzur vermıyor ki. Neticede eşim isterse yıne de onun hatırına gıdıcem ama butun eziyeti ben çekıcem biliyorum
0 oy
(159 puan) tarafından

Tamam anne evin kalabalık olmayabilir ama uzun süre kalmışsın ve eşin buna ses etmediyse 20 gün katlanacaksın kuzum yapacak birşey yok onlarda onun ailesi evet zor olacak olurda zaten o kadar kişi takmamaya gayret göster hergün of diyerek kalkma zehir olmasın sabır der güne pozitif başla :) 

(1,297 puan) tarafından
Yok bacım benım tepeme de çıksalar saygısızlık yapmam kimseye eşimin hatırı var yanımda. Sadece anlayış istiyorum onlardan ama yok malesef
(159 puan) tarafından
Doğrudur canım yorumları okudum hep cevaplarını falan ama işte onlar anlaşılan saygı göstermeyecek sende sabır de dur gari napacaksın  zor olacak ama
0 oy
tarafından
Bir evde 16/kişi yasiyorum şuan 
(1,297 puan) tarafından
Sen nerdesın Allah yardımcın olsun :(
tarafından
Kaynanam lardayim sağol canm
0 oy
(1,386 puan) tarafından
25 kisi 1 oda 1 salona nasil siğicak yaa  banyoda felan yatan olacak qaliba:) bayramda gidin sonra geri donun kalmayin bence
(1,297 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Birde büyük hol var canım oraya gençler sıralanıyor :))
(1,386 puan) tarafından
Bi bahane bulun geri dönün  yani 1 2 gun olsa neysede 20 gun cok :(
0 oy
tarafından
düzenlendi
1-2 gün belki ama çok uzunmuş, ben az kişiyle bile uflaya puflaya zor dayaniyorum
(1,297 puan) tarafından
1 haftaya da razı olurum ama işte gittik mi. Gelmek istemiyor eşim
tarafından
Eşine de ki 25 kişinin bulaşığını yemegini  sen halledeceksen kalırız. Yani hiç oturamazsin 3 tane de küçük çocukla. Ayrı odanız olacak mı hep bir mi yatacaksiniz. Zor yani
(1,297 puan) tarafından
Kız ayrı oda nerdeymiş yılan eltilerım ve cadı kızlarıyla bı odada yastıksız yorgansız yatıcam gıdersem ha bıde 3 çocugumla
tarafından
Canım asla gitmem ben olsam. Kavgasız gelemezsin o ortamdan. Benim odam ayrı olduğu halde bebek emziriyorum bide tesettürlüyüm sıcakta açık gezemiyom diye gitmek istemiyom
(1,297 puan) tarafından
Bende tesettürlüyüm emzırecek yer bulamıyodum son gıttıgımde. Pat diye dalardı iceri herkes. Sonra eşim gelip bana kızardı oranı ört buranı ört duzgun otur aman yemın ederim şimdiden bunaldım daha gitmeden
tarafından
Aynen çok zor oluyo emzikli bebekle
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Valla gidip kalmam derdimin adı ne o kalabalığa hizmet etcen
(1,297 puan) tarafından
Sorma günde 5 kez semevarr yakılıyor habıre yemek yap kaldır indir amaaan makınalar desen yok
0 oy
(2,328 puan) tarafından
20gun ne yaa arife günü git bayram sonraso dön nie kalcanno kadr
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ben gitmem ne gerek var 
0 oy
(30,127 puan) tarafından

Zorum ne ya kalmam tabiki

(1,297 puan) tarafından
Ahh benım zorumu bı bilsen dün gece bıle tartıştık bu konu açılınca bı haller oluyor eşime istemıyosun ailemi dıyo. Sankı saraya götürdü beni kabul etmedim
(30,127 puan) tarafından
Aman kız öylede zor ama ya
(1,297 puan) tarafından
Olmaz mı erkekler neden hemen suçlamaya geçiyor anlamiyorum kendı annem beni bu şartlarda çağırsa yemınle oraya da gitmem bu ne
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Nasıl bi zihniyet cnm ya 25 kisi ayni yerde kalir mi..asla kalmam valla kimse de umrumda olmaz..hizmetcilik yapmaktan baska napcksn orda sanki tatil yapabilcen..
(1,297 puan) tarafından
Asla tatil nerdeymiş bacım karnımı doyurursam ne alaa
(3,074 puan) tarafından
Sakım gitme cnm aklini kullan..kendini hizmetci yerine koydurma..insan gibi gidilir kalinir da 25 kisi ne ya
0 oy
(3,550 puan) tarafından
25 kişiyle bir arasa kalmak istesem gider yurda yerleşirim o ne öyle toplama kampı gibi kendimi de çocuğumu da rezil edemem valla 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
O ne kız gidilir mi öyle toplama kampı gibi tövbe estağfurullah eşini ikna et bence gitme
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Coronayım derim gerekirse gitmem Allah korusun yinede ama eziyet sanada çocuğa da

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 709 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 409 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu