+2 oy
2,162 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Bayramda 4 kaynım 4 eltım çoluk çocuk kimi 17 yaşında kimi ergen kimi çocuk 2 oda bı salon nerde yatıcaz nerde kalkıcaz ev eski piresi böcegı eksık olmaz bebegım 11 aylık ıkı kızım küçük napıcam bilmiyorum eşim anlıyor ama annesi çok istedıgi için kırmayalım gidelim dıyo. Ben en küçüğüm yerı gelınce herşeyi benden beklıyo mıllet o kadar insana her gun her öğün ne yapıcaz 20 gün kalıcaz gidersek off.. Bi çıkış olsa keşke 

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
O ne öyle mülteci kampı gibi 
-Reklam-
0 oy
(8,381 puan) tarafından

Bi yoruma cevap verdiginde gordum fe benim banaannem de tum cocuklarini cagirdi yanina dedim ki ilgi istiyor galiba o dusuncemden bile pismanim:(  banaannemin son istegi oldu o tum cocuklari torunlari gordu ve o sene vefat etti canım. Allah cennetine alsin inşallah rahmet eylesin..

Ama sizin oda sayisi az babaannemlerin 4 tane evde 1 damda 2 de asagida odasi var zaten evi orda olan yada yakin olan cocuklarida olunca sığıliyor yani... 

(1,297 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnım evet bende bu yüzden riske atmak istemıyorum ınan ki benım eşim hayatta bışeyi unutmaz yanı Allah korusun bi kötü durum olurdahep yüzüme vuracak gıdersem de bu yuzden giderim yoksa bende rezillik çıkarıp gitmemeyi bıkırım ama tatsızlık olmasın dıyorum
(8,381 puan) tarafından
Esinin yuzune vurmasini gec sen uzulmez misin yani kocan annesini belki son kez gircek ve engel oluyirsun mesela kimse unutmaz bunu bncede git yani zor olur belki ama ev küçükmüş ya buyuk olsa biraz daha iyi aslında
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Eşin cok istiyorsa gitmeyi apart ev kiralasın 10 gün siz orda kalın. Canınız istediğinde gidersiniz. Boşuna çocukları sefil etme orarlarda. Sen iş yaparken çocuklarını hep ezer diğer çocuklar.
0 oy
(2,840 puan) tarafından
bence apart biyer bul kendi ailenle kal :)
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bence bir bahane bul gitme o kadar kişi o eve nasıl siğacaksiniz
0 oy
(1,851 puan) tarafından
25 kişide 20 gün kalmaz heralde bayramdan sonra dağılır çoğunluk

Hem niye senden bekleniyor hersey hepberaber yapar yersiniz

Zaten köy yerinde yatmadan yatmaya girilir eve 3 5 gün sık dişini bayram sonu azalır sayi
0 oy
(6,378 puan) tarafından
Bn kaldim hic te hizmet etmedim.Hizmet etmek zorunda degilsin cnm.
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çok fazla kalabalık ya kalmak istemem bende bide 20 gün yani kalirsanda sana bol şans :D

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 933 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
1 cevap 210 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 533 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu