+2 oy
1,570 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Bayramda 4 kaynım 4 eltım çoluk çocuk kimi 17 yaşında kimi ergen kimi çocuk 2 oda bı salon nerde yatıcaz nerde kalkıcaz ev eski piresi böcegı eksık olmaz bebegım 11 aylık ıkı kızım küçük napıcam bilmiyorum eşim anlıyor ama annesi çok istedıgi için kırmayalım gidelim dıyo. Ben en küçüğüm yerı gelınce herşeyi benden beklıyo mıllet o kadar insana her gun her öğün ne yapıcaz 20 gün kalıcaz gidersek off.. Bi çıkış olsa keşke 

48 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Nerde çokluk orda bokluk

(1,297 puan) tarafından
Öyle zaten hepımız gıcık oluyoruz bir birimize :))
tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Asla kalmam nemis gari buuuu
(1,297 puan) tarafından
Bana dua edin yaa hayırlısıyla gitmiyım :(
tarafından
Yaa bisi uydur ne biliyim o gun fenalasma numarasi yao bi sekilde gitme mecbursan eger
+1 oy
(163,444 puan) tarafından
yuuuh kalmam tabiki
(1,297 puan) tarafından
Kimseye anlatamıyorum ben aileme gıdince 2 ay kalıyorum dıye laf oluyo buraya ayrımcılık yapıyon oluyo
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Gerekirse kavga ederim yinede kalmam :D o ne öyle yaa evi barkı aklı fikri yokmu milletin o kadar kişi mi kalır mı hemde anlattıgın gibi bir evde hangi devirde kalmış onlar allah aşkına git bayramlaş dön yani. Asla kalmam. 
(1,297 puan) tarafından
Uzak canım ist dan Sinop. Hepsı bayram dıye gıdıyo kayınvalidem yaşlı o çağırıyor bu sene hepinizi bı arada görmek istiyorum dedı bızde kaldık öyle bişey olursa eşim ömür boyu başımın etini yer
(25,181 puan) tarafından
Valla ne olursa olsun ben kalmam
0 oy
tarafından
Benim annem se evin en küçüğüydu sadece çocuklar birinin 8 birinin 6 bide annemin 2 çocuğu varken 3 oda 1 salon evde yaşıyorlardı bide bunların anne babası bide babaanne dede bide bitane bekar amca var düşün 5 yıl yaşadılar böyle
(1,297 puan) tarafından
Oo onlarda baya sabırlıymış yaa 5 yıl ne demek
tarafından
Eskiden öyleymiş canım maalesef şimdi hepsi başka yere dağıldı
0 oy
(253 puan) tarafından

Ooo kuzum de hastalık bitmedi ya hasta olursam kim bakacak bide 20 gün hey yavrum heyy:O çok sıkıntı bı durum 

(1,297 puan) tarafından
Pandemı tavanken 3bay annemde kaldım öyle dersem dedikodu çıkarırlar
(253 puan) tarafından
Ama annenin evinde kuzum kalabalik mi vardı 25 kişilik aynı evin içinde olacağından bahsediyorsun ve 20 gün eziyet bence pembe bir yalan bulmalisin inandırıcı da olsun tabii ☺️☺️
0 oy
(17,202 puan) tarafından
Ay yok kalamam. Banyosu tuvaleti hersey sorun olur. Ben hergün banyo yapmak isterim 20 kişi olan yerde tuvalete girmeye bile çekinirim. Uydur bir bahane gitme diyecemde digerleri gittiği icin sana tavır yalabilirler. 
(1,297 puan) tarafından
Aynen bende o konularda çok huyluyum çocukları gunluk yıkarım. Oraya gidince de mıllet sıcak suyu bitiriyor ben işimi bitirip girene kadar
0 oy
(1,894 puan) tarafından
25 kişi bı evde olmaz kırılan kırılsın herşeyi geçtim nerde yatcaksin çocuğunu nasl emzirceksin. Kocan illa istiyorsa tek yolla 
(1,297 puan) tarafından
Dıyorum hemen bozuluyor siz gelmeyince ben sap gıbı napım dıyo sizinle gezmek istiyorum diyor ama gıdince de o kadar insanın işi gücü bitmez ki bıliyorum
(1,894 puan) tarafından
Ayy bozulsun senin o kadar sıkıntıyı çekmen mi önemli yoksa eşinin bozulması mi. Gidip dönmeye ikna et olmuyorsa kalsın kendi bakalım rahat edecek mi. Her bayram kabul etmek zorunda kalırsın bence hiç yüz verme
0 oy
(695 puan) tarafından
Bende kalmam şimdi eşimin memleketindeyim kaynanam kayınbabam elti kayın bı bebek üçte biz zor oluyo 11 aylık bebek selin elin ayağına dolaniyo benimki 9 aylık ben zorlanıyorum hiç bı iş yapmadığım halde ektim sağolsun bence kalma anam
0 oy
tarafından
Kalmam canm asla o ne oule ne hizmetleri biter ne baska seyleri
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kız bı aşiret falanmi bayram dört gün gün aşırı parça parça gelsinler.
(1,297 puan) tarafından
Aşiret degıl ama kökü bereketli dıyelım :)
(9,232 puan) tarafından
Ey masallah şimdi ordaki kadınların canı çıkar bayramda
(1,297 puan) tarafından
Zaten gıdince 10 gün temızlık yapıyoruz 5 gun anca rahat durabiliyoruz tabı bogaz derdı hiç bitmiyor da
0 oy
tarafından
Aman gitmee be birak ne derlerse desin gittigine bin pişman olursun
(1,297 puan) tarafından
Okadar eminim ki bın pişman olacagıma ama anlayış yok kimsede
0 oy
(54,001 puan) tarafından
esin tek gitsin anasi gucenirsede gucensin
(1,297 puan) tarafından
Gitmiyor malesef tat almazmış
0 oy
tarafından
Sabah gider akşam döneriz nasıl yatacaksınız ki ya 
(1,297 puan) tarafından
Uzak bacım 9 saatlik yol var 3 yıldır gitmedik zaten iyice batıyorum her yıl annemde kalıyorum oda uzak
tarafından
O zaman 20 gün kalma canım 2 3 gün kal 2 3 günde otel falan ayarlayamaz misiniz 1 hafta durur dönersiniz 20 gün için 20 yıl gider ömrunden orada
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kimin evi orasi niye 20 gun kalcn tatile mi gidiyorsunuz yatmadan yatmayami hic bise anlamadim köymuu 
(1,297 puan) tarafından
Evet canım köye gıdecez kayınvalidem in evı o çağırdı herkesı :(
(1,355 puan) tarafından
Allah sabir versin cnm okadar insan zor yaa
0 oy
(313 puan) tarafından
Pufff kaaaaaaaac kaç bacım kaç 
(1,297 puan) tarafından
Nereye kaçım sıze gelim barı :)
(313 puan) tarafından
Gel bacım bende büyük sevap işlerim :)
0 oy
tarafından
Asla gitmem eşimde kusura bakmasın ben hizmet edemem o kadar kişiye bir çocuk var ben asla gitmem
(1,297 puan) tarafından
1 tane olsa iyi 3 tane var benim
tarafından
Ayyy kız delimisin 3 çocuk mahvolur orda milletten çocuğa zaman ayiramazsn heba  olurlar
(1,297 puan) tarafından
Aynen öyle annem de dıyo çocukları bana ver oda mersinde oturuyor olacak iş degıl de çok üzülüyor
0 oy
tarafından
Asla olmaz bikere mahremiyet diye bişy var tuvalettir banyodur erkekler için hava hoş tabi keyif yapıyolar kadınlar iş yemek temizlik çocuk derken bide küçük yani herkesin kendine ait odası falan olsa bir nebze anlarım da hayatta olmaz bu sıcakta kafayı yemişler valla siz de bayramdan sonra gidin ne bu valla asla asla olmaz .
(1,297 puan) tarafından
Çok haklısın ben kaynımlardan zaten aşırı rahatsız oluyorum abuk subuk konuşurlar eşim kaç kere kavga etti karımın yanında müstehcen konuşmayın dıye o konularda çok cinsler. Biz zaten bu yuzden gitmeyecektık annesi tutturdu gelın hiç anlayış göstermediler bana kucagımda bebek var sonuçta napıcam o kadar insanla bı evde
tarafından
Kararınız net olsun canım düşünmüyolarsa zorla düşündürtmek gerekiyo bazen isteyen darılsın böyle bişy kabul edilebilir gibi değil ne o ya ordu gibi . Bu arsda ben de sinopluyum kuzenlerim amca çocukları her sene cümbür cemaat toplanıp giderler ev büyük bizim ama nolursa olsun tuvalet banyo sofra bir arada benm tavrım nettir herkes bilir bunu  o yzden alışınca o öyle deyip kmse de gücenmiyo bi söyler iki söyler gecerler sen kocanı ikna etmeye bak bayramdan dnra sakin kafayl giderz faln o da emn ol kalabalığa merak ettiği için istiyo hep bi arada
(1,297 puan) tarafından
Evet cnım çok seviyolar bır arada olmayı bende ona kıyamıyorum ama normalde hepımız İstanbul dayız kımse kımseye gıdıp gelmıyor çocugum 1 yaşına geldi daha gelip görmediler ama konu köy oldu mu haydiiii herkes bir birine meraklı oluyor anlamadım gıttı
0 oy
tarafından
20 gün çok çok fazla hadi 2 gün olsa eşinin gönlü olsun diye git derdim 
(1,297 puan) tarafından
Oda bişey anlamam dıyo en az 15 20 kalmam lazım dıyo hava guzel erkeklere
tarafından
Başka tanıdığın birileri yok mu o ilde yaşayan en azından bir kaç gün sonra oraya gidin veya tek sen git eşin ailesiyle kalmaya devam etsin
(1,297 puan) tarafından
Yok canim ben kimseyi tanımıyorum malesef. Yakınlarda pansiyon tarzı bışey olsa onu da düşündük ama hiç yok
tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Canim zor yani merak ettim af buyur memleket nere hastalikda vsr coronayi bahane et yada ben corona olabilirim supheleniyom.kendimden de o zaman daha kolay.oluyor:D
(1,297 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kız hayatta inanmazlar eşim Sinoplu oraya gıdıcez. Oğlumu sünnet ettircem onu soktum araya belki gitmeyiz dıye annesi kızdı sonra yaparsınız huzur vermez dıyo gelmeyin demiyo :(
(1,250 puan) tarafından
Bacim allah kaylik versin ne diyim zor yani :(

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 711 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy