0 oy
1,141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Merhaba kızlar,benim problemim annemin surekli beni şuna tutma çocukta çıkar bunu karnının üstüne koyma çocukta çıkar diye uyarmasi.

Evimde muhabbet kuşlarım vardı eşimin hediyesi annem bana sormadan komsuya verdi. Bebegim kuş gibi otermis kuş gibi tüylü olurmuş. Kışlık domates yapıcaz domatese dokunma kırmızı olur. Salatalık kabuğundan maske yaptım geçen gün bebeğin yüzü yeşil olur. Gobegime tabagi koydum uzanarak bişey yiyordum bebekte tabak çıkar. Bu liste uzadıkça uzar. Defalarca konuşmayı denedim anlamıyor. Artık bende paranoyak oldum evladım neye benziycek acaba diye :(((

Gerceklikle alakası var mı bunların.

24 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından

Ah yok artık annende batıl inanç ve hurafelerle kafayı yemiş k bakma :angel: yk ele şeyler ya benimde kutlarım vardı gebeyken oğlum tüylü dogmadi

(57 puan) tarafından
Kuşlarımı vermesine çok üzüldüm ağladım bide arkalarindan. Korkudan geride alamadım :)
-Reklam-
0 oy
(1,380 puan) tarafından
:D yok canım ya ye iç keyfine bak cigerede dokunma diyolar valla cigerde pişirdim yedim çilekte visnede bişey olmadı çok şükür ben inanmiyorum
tarafından
ciger dogruu ama dokunmakdan ziyade bulask elinle biyerini ellememen lazm yoksa dokunp pisireblrsn tabikide
(1,380 puan) tarafından
Ben inanmıyorum canım ya
tarafından
Bende ciğere dokunmuştum bişey olmadı çok şükür
(57 puan) tarafından
Korkudan eve ciğer sokmadim hiç :) sanırım 5 ay daha sokmam.
(1,380 puan) tarafından
Yok kız bişey olmuyo allahin izniyle denenmiş test edilmiş:D ben severim hamileligimde de çok yedim
0 oy
tarafından
yani cilek ciger gul lekesu duydumda kusa dokunup bebegin kus gbi olmasini, tabagi karnina koyup bebegin tabak gbi olmasini hic duymadim. Annen  braz evham yapmiss 
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Ay kusura bakma ama çok güldüm kuş gibi öter mi? :D

(57 puan) tarafından
Evet kuş gibi otermis :))  bende iyi ya bülbül gibi şakır benim evladim diyorum.
0 oy
tarafından
Yav ne alakası var ya bunların hepsi batıl inanç saçma sapan şeylerle aklını bulandırma 
0 oy
tarafından
Kız gülmekten öldüm ya kuş gibi öter tabak çıkar nedir yaaa ahahaha:) kız çok tuhafıma gitti 
(57 puan) tarafından
Valla ben hergün duyuyorum :)
0 oy
tarafından

image

Şunu şöyle bırakayım :)))

Ben hamileligimde resmen göbeğimi sehpa niyetine kullandim. Cekirdek misir kabini oraya koyardm. Cillop gibi de cocuk doğurdm :D

(9,647 puan) tarafından
Emine şura caya benzedi mi :D
tarafından
Bol şekerlisinden:D
(57 puan) tarafından
Ahahah ya bende aynıyım. Annemde görünce kızıyor yapma etme diye. Şimdi annem seni görse çocuk çay bardağına benzer diyecek :))
tarafından
Sorularimda var fotoğrafı :D ayni cay bardağı. Ince belli bol şekerli
(57 puan) tarafından
Maşallah kuzuya:*
0 oy
tarafından
Hepsini kabul ettim de bebekte tabak nasıl çıkabilir 
(9,647 puan) tarafından
:d salatalık gibi yeşil olmasını bile mi kabul ettin  :D
tarafından
Valla onu bile kabul ettim tabağı görünce :D
(57 puan) tarafından
Benimde aklımın almadığı okadar çok şey var ki . Özellikle salatalık gibi yeşil olmasi.
0 oy
tarafından

• :ermm:Yok tabiki cnm mumkun mu sence
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ya sana ya babasına benziyen korkma :D domates salatalık tabak karışımı bisi olmucak..  seni geriyodur bu durum eminim ama guldum :D
(57 puan) tarafından
Annem ablama hamileyken evde kuş varmış ablam doğunca kuş gibi ağlamaya başlamış :) sanırım bu durumu aşamıycaz:)
(9,647 puan) tarafından
:D kadının delilleri de var desene :D :D öyle görünüyor ki asamicaksiniz:/
(57 puan) tarafından
Kesinlikle. Düşündüklerime bile karışıyor. Azıcık susup otursam bişey düşünme diye kızıyor :D
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bence doğru değil canım. Ama bazı yiyeceklere dokunup  sonra vücudunun herhangi bir yerine elini sürersen onun izi oluyor. Mesela çilek yedin parmaklarına suyu damladı diyelim sende o suyunu vücudunun herhangi bir yerine sürersen çilek şeklinde lekeler  oluyor. Bunu deneyimlerde gördüm. Eltim de ciğer veya dalak birşeyler yemiş hatırlamıyorum ama yerken yağlı elini bacağına sürmüş bebeğin bacağında kocaman siyah kıllı leke oldu
(57 puan) tarafından
Yaaa bende evde hep uyarilara maruz kaldığım için elimi birşeye sürecek olsam defalarca düşünüyorum.
0 oy
tarafından
Çok komik ya :) Tabi ki hiç biri gerçek olamaz. 
0 oy
tarafından

Aaa bende diyor ilk kızım neden sarı saclu mavi gözlü oldu sarı bı kuşum vardı ondanmis:D şaka tabiki kuzum inanma böyle şeylere çok saçma tobe estağfurullah ilk defa duydum bunları ve ozaman hamile kadınlar elini yemek yapmak için ugrstirmasin mazallah menemenen gibi olur bebis:D

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Çok saçma canım batıl inanç bile dgl bunlar Allah sabır versin  
0 oy
(3,186 puan) tarafından

:D ayy kuzum kusura bakma ama çok güldüm.. yediklerimizin etkisi olabilir ona lafım yok..ama yüzüne sürdüğün, göbeğine koyduğun vs ne alaka.. teyzeye de o kadar konuşuyorsa oda çocuk için tehlikeli,hadi kuşları gönderdi kurtuldu o nereye gidecek.. :D 

(57 puan) tarafından
Vallahi kıyamıyorum da elimi bişeye surdurmuyor bebek gibi bakmaya çalışıyor asla hakkını ödeyemem ama böyle huyları var işte.
(3,186 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım:)
0 oy
tarafından
o zaman her hamile put gibi dursun biri yedirip icirsin olur mu oyle sey canim 
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ne cocukda tabakmi cikar kahkaha attim :D nekadar sacma
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ay cidden buna inanan büyüklerimiz var mı ya korkma canm hiç bidey olmaz ama bi et var elini sürme falan dediler bana bende bilmiyordum ete elini  sürdükten sonra elinle ilk nerene dokunsan çocuğun orası leke olur dediler bilmeden dogradim eti elimi yikayıp hemen belime sürdüm kurutmak için aynı sürdüğüm gibi oğlumun belinde leke çıktı inanılır gibi değil ama oldu  
(57 puan) tarafından
Ablamda yeğenim de köfte li elini sürmüş çocukda köfte kadar leke çıktı. Bizde örneklerı var ama kuş gibi oteni hiç görmedim:)
0 oy
tarafından
ay yok kuzum ya ne alâka  hamileyiz diye hatvan sevemeyecezmi  rabbim herşeyi çok güzel yaratmış  insan yavrusu insana hatvan yavrusu hayvana benzer tabak nasıl çıkacak hem mantıklı düşün  kuzum
0 oy
tarafından
Ya ne alaka ben 28 haftalik hamileyken dometes dograyip salca yaptim kahvaltida falan salatalik yedim oglum dogdu cok dukur ne kirmizi var ne yesil bu ne sacmalikmis oyle hatta bogurtlen elleyip bilegime dokundum oglumda hic bisey yok gecen sene kurbanda hem bizim hem annemin koyunun cigerini dogradim hic bisey yok inan ma bence oyle seylere
(57 puan) tarafından
Bende inanmıyorum  ama maruz kalıyorum hergün canım.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
13 cevap 809 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...