0 oy
1,142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Merhaba kızlar,benim problemim annemin surekli beni şuna tutma çocukta çıkar bunu karnının üstüne koyma çocukta çıkar diye uyarmasi.

Evimde muhabbet kuşlarım vardı eşimin hediyesi annem bana sormadan komsuya verdi. Bebegim kuş gibi otermis kuş gibi tüylü olurmuş. Kışlık domates yapıcaz domatese dokunma kırmızı olur. Salatalık kabuğundan maske yaptım geçen gün bebeğin yüzü yeşil olur. Gobegime tabagi koydum uzanarak bişey yiyordum bebekte tabak çıkar. Bu liste uzadıkça uzar. Defalarca konuşmayı denedim anlamıyor. Artık bende paranoyak oldum evladım neye benziycek acaba diye :(((

Gerceklikle alakası var mı bunların.

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öyle bişey yok canım annen çok kaptırmış kendini öyle şeylere alakası yok ona bakılırsa evinde kedi köpek besleyenler var yani kedi köpek falan besleseniz bu defada derki kedi gibi miyavlar köpek havlar falan öyle olaydı herkesin çocuğu tüylü olurdu kuş gibi öterdi ne bilim ilginç allah yardımcın olsun valla 

-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Yok daha neleerrr :D boş boş laflar 
0 oy
(104 puan) tarafından

Valla kusura bakmada gulum annen hurafeler ve batil inanclarda level atlamis bu nasil bir dusunce tarzi anlamiyom annen sana hamileyken 9 ay kutuya saklamislar herhalde sen duzgun dogasin diye olabilir yani korkucak hicbirsey yok 2 cocuk dogurdum 3. Ye hamileyim her b.. da dokunurum valla bisey oldugunu gormedim :D:)

(57 puan) tarafından
Beni 7. Ayında doğurmuş canım :) artık onada zamanın da ne dedilerse kadın beni fanusa sokucak nerdeyse:)
(104 puan) tarafından
Vallah inanirim vitrine koysun zamanin dolana kadar arada birde tozunu alir yada almasa mi bebek tozlu olabilir
(104 puan) tarafından
8. Ayda dogarsa ölür bebek derler o yuzden 7. Ayda pirtlatmis olabilir supheleniyom senin annenden
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Zeytnde dokunma derler avuc avuc dokundum sukur bi lekemz yok 
(57 puan) tarafından
Annem duymasın:) bende çok severim elimle yerim hemde.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 236 göst.
+1 oy
3 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,923 cevap

336,423 kullanıcı

...