Lanet olsun insanlığa insanlık ölmüş ölmüş benim ne suçum var ya benim ne suçum var ben ne yapacam yalvarıyorum bana akıl verin yalvariyorum soyledigim.hersey doğru intihar edicem ben ya hiç iyi değilim yaşım 19 annem beni zorla birine vermişti kocama zorla verdi beni evlendik doğum yapmıştım yanımda kalmisti annem eşime baya masaj yapmış adamı azdirmis yani bu yaratık da ona karşılık vermiş özel bölgesini göstermiş anneme annemin goysune dokunmuş sıkmış ben uyuyordum annem yanımda kaldı 2 gündür şimdi annem.beni uyandırdı ağlıyordu resmen söylenen herşey doğruymuş lanet olsun öyle insanlığa kıyamet kopsun artık inşallah kıyamet benim ne suçum var ya ne suçum var hiçbir zaman istediğimi yapmadı ailem ****** birine verdiler sonra annem de eşime yavsadi eşim de karşılık vermiş ya deliricem kafamı duvara vuracam kendimi oldurucem ben ama 1 aylık bebeğimi düşünüyorum ne yapacam ben ya ne hiç iyi değilim yalvariyorum akıl.verin intihar edecem yoksa ellerim titriyor ağlıyorum annem ya annem eşim ya eşim nasıl olur ya nasıl oğlu annesi gibi ya