0 oy
2,211 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Lanet olsun insanlığa insanlık ölmüş ölmüş benim ne suçum var ya benim ne suçum var ben ne yapacam yalvarıyorum bana akıl verin yalvariyorum soyledigim.hersey doğru intihar edicem ben ya hiç iyi değilim yaşım 19 annem beni zorla birine vermişti kocama zorla verdi beni evlendik doğum yapmıştım yanımda kalmisti annem eşime baya masaj yapmış adamı azdirmis yani bu yaratık da ona karşılık vermiş özel bölgesini göstermiş anneme annemin goysune dokunmuş sıkmış ben uyuyordum  annem yanımda kaldı 2 gündür şimdi annem.beni uyandırdı ağlıyordu resmen söylenen herşey doğruymuş lanet olsun öyle insanlığa kıyamet kopsun artık inşallah kıyamet benim ne suçum var ya ne suçum var hiçbir zaman istediğimi yapmadı ailem ****** birine verdiler sonra annem de eşime yavsadi eşim de karşılık vermiş ya deliricem kafamı duvara vuracam kendimi oldurucem ben ama 1 aylık bebeğimi düşünüyorum ne yapacam ben ya ne hiç iyi değilim yalvariyorum akıl.verin intihar edecem yoksa ellerim titriyor ağlıyorum annem ya annem eşim ya eşim nasıl olur ya nasıl oğlu annesi gibi ya 

38 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Annen nasil olyorda bu kadad rahat anlatyor bide yatmslarmi tovbe etsafurlah
-Reklam-
0 oy
(644 puan) tarafından

Valla ywrinde olsam

icin ölmeye deymez sen bosa cocugun al ne hallrri varsa gorsinler utanmazlar 
0 oy
tarafından
Bende 19 yasindayim2,5 aylik oglum var agustosta 1 yil olacak evlendigime cok pismanim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ölüme hakedicek insanlar için gidilir.. bunlara susarsan en az onlar kadar suçlu olursun.. başın dik olsun. Gerekirse polis karakolunun önünde uyu yine de kalma onlarla.. ahlaksizlar 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Yapacağın şey o ******** kocani boşamak

Annenden de bağlantıyı kesmek kendi ayaklarının üstünde durmak 

Rabbim yardımcın olsun

0 oy
(3,151 puan) tarafından
Bi derin nefes al bebeğine sarıl böyle bir karaktersizler için o çocuk annesiz kalmamalı canın bu kadar ucuz olmamalı ayrıl baban duysa sana sahip çıkar çıkmazsa git kadın sığınma evine Allah ıslah etsin nasıl Bi nefisdir bu 
0 oy
tarafından
Sen bukarar detayi nerden biliosun yok göğsünü sıkmış yok özel bolgesinj göstermiş 
(102 puan) tarafından
Dün annem ağlıyordu itiraf ettiler goysunu sıkmış
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah neler duyacağız daha
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Oha aq gerçekten kopsun kıyamet bu ne yaa!!! Sen kendini neden öldüreceksin ki al çocuğunu git başka yerde yaşa 
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Eşim diyebiliyor musun yazılarında hep eşim demişsinde 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben sok. Gerçekten Allah ıslah etsin.yuh ya... 
(9,232 puan) tarafından
Doğruysa bunun adı tecavüz değil Elanur. Bile isteye
(14,968 puan) tarafından
Daha önce böyle bir olay olmuşken anneni neden çağırdın peki bu mantıklı mı ya Allah aşkına
(9,232 puan) tarafından
Kalk git evden emin ol dewlet sana yardım eder ensest olmasa bile ensest sayılabilecek iliski
(14,968 puan) tarafından
Yani benim kafamın almadığı tekrar gel demesi biliyor yani bu haltı. Bir de kimse o kadar çaresiz değil durumu anlatsa dahi bir destek olan çıkar
(102 puan) tarafından
Annem bana anlatmisti ama kocamla yuzlesmemislerdi bende tabi inanmadım yapmaz dedim sonra çünkü yuzlesmediler cenaze oldu dediğim gibi bebeğim 1 aylık ben yalnız kalmıyim diye annem geldi 2 gün yanımda kaldı dün ağlıyordu gece yarisi 3 kocam ve annem uyanmislardi ne oldu dedim gerçekse yuzlesin dedim yuzlestiler herşey doğruymuş annem inkar etmedi ama o ******** adam annen bana yanaştı dedi inkar etti sabaha kadar ağladım ne yapacağımı bilemedim bu sabahta annemi kovdum zaten sonra kocamla kavga ettim nasıl öyle olur diye bana şiddet uyguladı küfürler etti bebeğim için sustum bebeğim uyanmıştı etkilnmesin diye bişey diyemedim.
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bence senin bir psikiyatriye gitmen gerekiyor 
(102 puan) tarafından
Bencede
0 oy
tarafından
Annende suç erkeğe verdinmi alırım der geri cevirmez erkk milleti annen var kahpelik 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay yok artık daha neler
(102 puan) tarafından
Keşke yalan olsa keşke
0 oy
tarafından
GERÇEKTEN BU KADAR ŞEY OLMUŞKEN SEN HALA BURAYA GİRİP NAPACAGIM YARDIM EDİNMİ DİYORSUN PESSSSSSSSS GERÇEKTEN PESSSSSS BİRAZ DAHA AĞLA 
(102 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilsem zaten buraya yazmazdim gece yarısı saat 3 te dün oldu bu olay keşke yalan olsa yaratıkla olan mesajlarımi görseniz inanırsınız
(102 puan) tarafından
Gece yarısı saat 3 te ne yapabilirim ki 1 aylık bebeğimle
0 oy
(163,319 puan) tarafından
sana demistik saf olan annen degil sensin diye yapican tek sey bebegi alip polise gitmek
0 oy
tarafından
Günün konusu oldun.gercek mi bu yazdıkların?
(102 puan) tarafından
Gerçek olduğunu anlaman için numaranı ver ya görüntülü konusallimmi istersen burda mesajlarimizi paylaşmıştım kapandı ama kimse bana inanmadı tecavüzleri görmüyor musunuz 1 anne 2 tane çocuğuna sevgisiyle yaptırmışlar ben şimdi yalan mi soyluyorim benim bebeğim var ben neden zamanımı burda harciyayim ki herşey doğru malesef keşke yalan olsa keske
tarafından
Yürü git yav .erkek msn nesin numaramı istiyorsun bir de.
(102 puan) tarafından
Yazık cidden yazık numaranı verirsen kız olduğumu ve olayları anlardin gerçekten de insanlık ölmüş kadınlara hickimseye güvenim olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 367 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 603 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 510 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Dorukunannesi33 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 856 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,898 soru

24,050,728 cevap

329,661 kullanıcı

...