0 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Ben aşı olmak için özele randevu aldım oda üniversiteye yönlendirdi belki aile hekimliğinde yapılır diye orayada gideyim dedim gittim ebe emziren ve gebe olanlara önermiyorum canlı aşı sonuçta dedi bende birsuru kişi oldu fazla bir yan etki yok virus olsam belki çok ağır geciricem oğlumu düşünüp aşı olmak istiyorum dedim oda sinirlendi iyi git illada olmak istiyorsan ol dedi deli mi ne. Kızlar oğlum 14 aylık emziriyorum aşı olmak istiyorum sizlrr emzirirken aşı oldunuz mu? Bir sorun oluyor mu? Oğlumu düşündüğüm için olmak istiyorum onada antikor geçsin diye

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olmadım emziriyorum zatn 3 ay önce atlattım aşı gelmiş ama olmicam bu benim kararım herkesin fikrine saygı duyarım 
-Reklam-
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Grip oldum acile gittim emziriyorum diye bise yapmadılar eve yolladılar ama kovit aşısını vurul bise olmaz bebeğe diyorlar yıllardır kullanılan ilaçları vermediler emziriyorum diye 3 ayda bulunan aşıyı vurulmami istiyorlar bebeğim için vurulmam daha yeni arkadaşımın babası aşıdan 1 hafta sonra beynine pirti attı en azından emzirirken olmam aşıyı bana nolursa olsun da bebeğime kıyamam 
0 oy
(848 puan) tarafından
Ebenin bir şey bildiği yok. Azcık ataştırsa bilir canlı olmadığını. Bşr de sağlıkçı olcak... 
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Ben oldum pişmanda değilim bebeğimde benden antikor geçer bu sayede
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Su ası karsıtlarını beynim anlamıyor. Ben emziriyorum ve vuruldum artı biz corona da olduk geberiyorduk agrıdan hastalıktan. Ası cıkınca kosturarak olduk

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,672 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 452 göst.
+1 oy
13 cevap 530 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.

Kategoriler

1,474,292 soru

24,137,249 cevap

334,362 kullanıcı

...